סקר לילי

BABELICIOUS

New member
../images/Emo41.gif סקר לילי ../images/Emo41.gif

מקלחת או אמבטיה
קיץ או חורף
מתוק או מלוח
סרט בקולנוע או ב
קעקוע או פירסינג
VHS או DVD
הוט או YES
ליידי'ז: ישנות עם שיער אסוף או פזור
MTV או VH1
ועכשיו כמה שאלות קיץ
האם כבר הורדתם את בגדי הקיץ?
האם כבר החלפתם לשמיכת קיץ?
האם ישנים בעירום / גופיה ותחתונים?

belli80

New member
קייייץ!

מקלחת או אמבטיה - מקלחת. נראה לי איכס לשכשך בג'יפה של עצמך.. קיץ או חורף - קייץ. בגדול. אבל יכול להיות שזה רק בגלל שאצלנו בהרים החורף באמת קר והקיץ לא באמת מגעיל. מתוק או מלוח - ממש תלוי מתי. עכשיו, למשל אני מסוגלת לעשות הרבה בשביל בורקס עם ביצה. אבל אין לי איפה ואין לי כוח, ויש לי חום גבוה, אז הסתפקתי בבננה.. סרט בקולנוע או בבית - תודות לנפלאות הפרד האלקטרוני- כבר לא צריך לשלם מחירים מופקעים כדי לשבת עם עוד 60 איש לראות סרט .. וזה עוד לפני הפופקורן. אוי, פופקורן.. יש עוד בננות? קעקוע או פירסינג - נטולה משניהם, פירסינג: בציצי נראה לי אידיוטי, באף סתם מעצבן. אין לי כמעט גבות- כך שזה מאבד מהמומנטום, ובפופיק- אפילו אלוהים לא ייגע בי שם! למרות שפעם הייתי ממש ממש קרובה לעשות קעקוע, ואפילו בחרתי דוגמא שמצאה חן בעיני, אבל כשנכנסתי לחדר כמעט התעלפתי מהריח של חומרי החיטוי. ריח של בית חולים. מסרס כזה.. הוט או YES - אחרי המגה-סרט שהיה לי עם הוט.. נראה לי שאחזור לערוץ 1, 2, 10, והמזרח התיכון.. ליידי'ז: ישנות עם שיער אסוף או פזור - כשלבד- פזור. כשיחד- אסוף, ואפילו לצמה, שלא ידגדג לו באף.. MTV או VH1 - ערוץ המוזיקה ההודי. זה מה שקולטים אצלי.. האם כבר הורדתם את בגדי הקיץ? - לא.. עד יום השואה ככה. האם כבר החלפתם לשמיכת קיץ? - אני עם 38.5 חום. תנו לי את הפוך שלי!! האם ישנים בעירום / גופיה ותחתונים? - רצוי בעירום, אלא אם כן ישנים בטריטוריה הביתית של מי מאיתנו.. ואת? פטורה ממילוי?

BABELICIOUS

New member
איזה פטורה... תמיד עונה לסקרים שלי

מקלחת או אמבטיה מקלחת
קיץ או חורף
קיץ. למרות הלחות והחום המזעזעים של ת"א. בחורף יש משהו מדכא שבקיץ אין.
מתוק או מלוח
בטח מתוק. הייתי יכולה לחיות על זה לכל החיים
סרט בקולנוע או ב
הממ.... יש יתרונות שונים גם בזה וגם בזה. בגדול, הכי כיף ב
קעקוע או פירסינג קעקוע
VHS או DVD DVD
הוט או YES הוט
ליידי'ז: ישנות עם שיער אסוף או פזור לרוב פזור. לפעמים אסוף בצמה ארוכה. לפי החשק
MTV או VH1 VH1 ועדיף classics עם המוזיקה הישנה והטובה
ועכשיו כמה שאלות קיץ
האם כבר הורדתם את בגדי הקיץ?
האם כבר החלפתם לשמיכת קיץ?
האם ישנים בעירום / גופיה ותחתונים? בקיץ לרוב בעירום, מקסימום עם תחתונים אלא אם כן קריר כמו בחילופי עונות

magenta73

New member
בננה!

נ.ב. רק שתדעי שמה שהכי מזעזע בכל העסק הזה של הקעקועים, זה הצליל שהמכונה עושה, שמאוד דומה לצליל של המכונה האימתנית של רופאי השיניים... את יודעת בזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזבבבבזזזזבזזזזזזזזזזזזזזזזזז כזה. נורא ואיום...

belli80

New member
אאאאררררגגגג

למה? למה? למה? עכשיו יש לי כואב בברכיים, ובחיבורים של הגב לטוסיק. יו.. נראה לי שזה הדימוי שהשפיע עליי הכי חזק לאחרונה. סחתיין עלך מצד שני, יכול להיות שזה החום. אוי. ואגב, למה תחת הכותרת העלומה "בננה!"?

magenta73

New member
בננה!

למה בננה? זה סיפור ארוך... הוא מתחיל מזה שפעם, לפני שנה, אני והבחור שהיה לי אז, ראינו את "קופיקו". סרט משנות השמונים, על קוף מדבר... משהו פסיכי לגמרי, כן, והוא כל הזמן היה אומר: בננה! בננה! בננה!!!! ואז היתה איזו קומונה, שרצתה לעשות מפגש, או באיזה מקום עלום, או בבננה ביץ'... ומאז התחיל מונולג רציני, של המג'נטה שרצתה - בננה! אני לא רוצה לספר יותר, מדובר בתקופה מאוד שחורה בחיי...

belli80

New member
../images/Emo6.gif

מודה, מתישהו במהלך הדרך איבדת אותי, אבל היה נורא משעשע הלוך ושוב. LOL בננה, זה.. זה... זה כמעט כמעט מושלם. אתמול התפנקתי על טוסט נוטלה ובננה. היום הוא יכין לי שייק תות-בננה. (הוא עוד לא יודע את זה, אבל זה מה שייקרה. סמכי על חתוכה) אולי מחר נאפה לחם בננה? עזבו אותי כבר מהמופלטות האלו.. טוב. תכין לי אחת. אבל קטנה..

ufffnick

New member
יופי beli...

מקלחת. ברור... כל כך חורף. אין כמו חורף!!! (לשיר בחיקוי של בץ) קיץ קיץ תגמר, חם לי חם אני סובל... חם למעלה חם למטה חם בבטן חם בגב, חם לי חם אני נגנב!!! מתוק או מלוח. שוקולד עם במבה! בבית, כמובן שבבית. קעקוע או פירסינג. אמממ... חייבים? כי ממש לא בקטע של קעקועים ופירסינגים. אני איש של צלקות. יותר... איך לומר... סימבולי, נגיד. מה זה VHS? עוד קיימים הדברים האלה עם הקסטות? לא זה ולא זה. תכנים טלוויזיונים אפשר למצוא ב... טוב עזבו זה, כנראה, לא חוקי. MTV או VH1? מי? ועכשיו כמה שאלות קיץ האם כבר הורדתם את בגדי הקיץ? לא עלו מעולם לאיכסון. האם כבר החלפתם לשמיכת קיץ?לא. היא לא עוזבת ת'פוך... האם ישנים בעירום / גופיה ותחתונים? בעירום בבית, אחרת עם בגדים. בוקר טוב!!!

magenta73

New member
יאללה

מקלחת או אמבטיה> בדרך כלל מקלחת, אמבטיה רק בשביל להתפנק. קיץ או חורף > קיץ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתוק או מלוח > מתוק סרט בקולנוע > לפעמים בקולנוע לפעמים בבית. תלוי. דרמות וכו' - אין בעיה בבית, סרטים שמה שיפה בהם הם האלמנט האמנותי/חזותי, שזה כמובן כולל סרטים של ג'וני דפ, כי אין אלמנט חזותי יותר יפה ממנו - בקולנוע. קעקוע או פירסינג > וייט טראש! VHS או DVD> DVD הוט או YES> יס. כמובן. מה אני אעשה בלי נמלטים??? ליידי'ז: ישנות עם שיער אסוף או פזור> אני עם שיער פזור? את יודעת איך אני אראה על הבוקר?... MTV או VH1> vh1 ועכשיו כמה שאלות קיץ האם כבר הורדתם את בגדי הקיץ? הם מעולם לא עלו האם כבר החלפתם לשמיכת קיץ? לא האם ישנים בעירום / גופיה ותחתונים? לפעמים ככה ולפעמים ככה. בקיץ, לרוב רק עם תחתון.

לי יש סקר: תאילנד או יפן

ממש קשה להחליט בתאילנד מאוד חם ביפן קריר תאילנד הכל זול יפן יקררר מקדשים, יש בכל מקום תאילנד יש חופים קסומים ביפן הרים קסומים רגע, החלטתי גם וגם הכי טוב

belli80

New member
קריר??

תנסה את זה: שלושים ושש מעלות, 95% לחות (וזה ממש לא בהגזמה!) אנשים הולכים עם חליפות עסקים ותיקי ג'יימס-בונד, ומגבת סופגת תחובה להם מסביב לצוואר. ככה הם מסתובבים.. אתה עולה לרכבת, ולא מסריח שם כמו באוטובוסים פה, וזה לא כי הם לא מזיעים, להיפך- הם לא מתייבשים. אתה מזיע ומזיע ומזיע, ולא מתייבש, אז החיידקים לא מספיקים להתחיל להתסיס את העניינים ולגרום לצחנה.. קריר, הא?? אתה חייב להביא שיקולים אחרים.

Old Girl

New member
לדעתי

אם יש לך פחות מחודש לא כדאי לעשות גם וגם. עדיף לבחור באחת משתי המדינות, ובטיול הבא לבקר בשנייה. נראה לי שאתה רגיל בעיקר לטיולים באירופה/ ארה"ב, שם באמת עושים מדינה בשבוע או משהו בסגנון. אבל במזרח הזמן איכשהו מתחלק ועובר אחרת, לא יודעת להסביר את זה ... אולי תשקול לנסוע לאחת משתי המדינות (נגיד, תאילנד) ולהשאיר אופציות פתוחות.

cheshire9

New member
אח שלי גר בבנגקוק

אם תמהר תספיק הוא מתחתן החודש עם החברה התאילנדית שלו ..... אם תמהר עוד יותר - תמצא לך גם אחת

../images/Emo127.gifאבל לתאילנדית אין כסף,לאירופאית

לעומת זאת שמגיעות לשם יש EU קארד ואפשר אולי אפילו להשיג גרין קארד

cheshire9

New member
דווקא אח שלי

מקבל מהורי הכלה בתור מתנת חתונה חלקת אורז בכפר שלהם ....... שווה - לא ?

cheshire9

New member
כמו שאמרה מרלין מונרו

כששאלו אותה מה היא לובשת למיטה "I WEAR ONLY MY CHANEL 5" וכן - אני ישן עם שיער פזור....... אבל עם גרביים - אחרת אני מצטנן.

למעלה