סקר לפסחחחחחחחח

../images/Emo41.gif סקר לפסחחחחחחחח../images/Emo41.gif

אצל מי אתם מתארחים בחג? 2. היו התלבטויות אצל מי להתארח? 3. האם אתם מכינים איזשהו מאכל לסדר? 4. האם אתם קוראים את ההגדה עד הסוף או עד האוכל או לא קוראים בכלל? 5. כמה אנשים סה"כ אתם ב"סדר"? 6. כמה דורות סביב השולחן? (סבים, הורים, ילדים, נכדים...) 7. מה המאכל הכי אהוב עליהם ב"סדר"? 8. מה המאכל שבחיים לא תכניסו לפה מה"סדר"? 9. האם אתם שרים "מה נשתנה"? 10. מה אתם לובשים לסדר? 11. מי קורא את ההגדה? חג שמח לכולם נ.ב אולי עזבתי במפתיע אולי לא .. מה שכן אני מאחלת לכולם בהצלחה ושנה טובה .

עונה...

1. אצל מי אתם מתארחים בחג? סבתא'לההה וסבא'לההה 2. היו התלבטויות אצל מי להתארח?לא, זה ככה כל שנה 3. האם אתם מכינים איזשהו מאכל לסדר? לזה סבתא דואגת
4. האם אתם קוראים את ההגדה עד הסוף או עד האוכל או לא קוראים בכלל? קצת קוראים... 5. כמה אנשים סה"כ אתם ב"סדר"? 6 אנשים 6. כמה דורות סביב השולחן? (סבים, הורים, ילדים, נכדים...) אמורים להיות 4... אבל חלק הבריזו אז אנחו 3 דורות 7. מה המאכל הכי אהוב עליהם ב"סדר"? אם האוכל של סבתא קשה לבחור
8. מה המאכל שבחיים לא תכניסו לפה מה"סדר"? חזרת
9. האם אתם שרים "מה נשתנה"? ברור!!! 10. מה אתם לובשים לסדר? באים עירומים... סתם!!! בגדים חגיגיים, לא יותר מידי חגיגי! 11. מי קורא את ההגדה? אבא, אח שלי... אני לפעמים (כשמצליחים לשכנע אותי) זהו? שנטיפי זה קצר מידי בשבילך

למעלה