סקר:מהי הסקנדינבית האהובה עליכם?

python 4

New member
../images/Emo41.gifסקר:מהי הסקנדינבית האהובה עליכם?

קודם כל תוצאות הסקר הקודם
מעניינת העובדה שיש יותר ישראלים בפורום הזה שהיו רוצים לחיות בשבדיה. עוד מעניינת העובדה שיש פה עוד שניים מלבדי שחושבים שהם חברים של סוניה לומה. אה, אנשים שחיים באשליות!
אבל אנחנו כבר לא פורום שבדיה - אנחנו פורום סקנדינביה. והשאלה הראשונה שמתבקשת היא - מהי הפייבוריטית שלנו? אני יודע שיש כאלה עם יותר מאחת (כמוני למשל, עם כל הכבוד לסוניה לומה
). תענו בסקר לגבי המדינה האהובה עליכם ביותר - וכיתבו פה בשרשור את ההסבר שלכם. שבוע אחרי שינוי שם הפורום ניתן להגיד שזה היה שינוי מבורך ללא ספק! התנועה פה גדלה בימים האחרונים. אני רוצה לנצל את ההזדמנות ולהזכיר את תכני הפורום האחרים (קישורים, מאמרים, גלריות, וכו') שעדיין נמצאים בחיתוליהם - אם למישהו יש רעיון או תוכן להוסיף לאחד מהם אנא רישמו או פנו אלי במסר! אני חושב בעיקר על מאמר בנושא "פינלנד - למה"
יש מתנדבים?

python 4

New member
לא לשכוח להצביע בסקר עצמו -

למעלה בשורה הכחולה, איפה שכתובה המילה "סקר".

python 4

New member
ואני שמח לתת את הקול הראשון -

לפינלנד
טוב, ולא רק בגלל סוניה לומה או כל יתר הזמרות שהפכו את פינלנד למעצמה המוזיקלית מס' 1 בעולם (מה, לא?) פינית זו השפה שהכי סקסי לספור בה. ואני לא מתכוון רק לספרה 6 (kussssssssi). בכלל בתור חובב שפות אני תמיד מחפש את המיוחד - ופינית היא בוודאי ובוודאי המיוחדת שברשימה. בכלל, אני מצטרף בזאת לתנועה הלאומית הפינית (כל הזכויות שמורות לדניאל) שמטרתה להנחיל את המורשת הפינית בעולם! סיסמאתנו - כולנו פינים, אנחנו רק חיים בהכחשה.

python 4

New member
../images/Emo12.gifטעות נוראית שתתוקן מיד!

אולי ככה אני אצליח להביא אותו לפה לביקור..

python 4

New member
ריגשת אותי!|קם ושר את ההמנון השבדי|

Att älska dig, dem du haaaaaaaaaaaaaa​

kipod2

New member
קשה לי לבחור...

אז שמישהו יבחר שנה בין 1956-2005 ואני אבחר בצורה ההוגנת ביותר!

python 4

New member
1987../images/Emo99.gif

עכשיו לא תוכל להתחמק מלהצביע לפינלנד!

kipod2

New member
אוקיי... 1987....

המממ 0-איסלנד 1-נורבגיה 2-שבדיה 3-דנמרק 5-פינלנד
שיר מקסים! ירוני אני אתחמק מזה באלגנטיות
הרי ידוע לכל שמלודי 87' הוא יחיד במינו, ארייה, לנה, לוטה (אז מה אם השיר שלה היה כי טיפשי והיא זכתה בסוף!), בקיצור מלודי טוב מנצח שירי פיני טוב! הקול שלי הולך לשבדיה
(דרך אגב אם היית בוחר את 1985 אין ספק שהייתי הולך בעקבות סוניה לומה
)

python 4

New member
לאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo7.gif

אז.. אז.. אני בוחר את 85! אבל גם מלודי 85 הוא מלודי מצויין. אז אולי 79? מלודי פשוט זוועתי, שיר שבדי גרוע לאללה, ויצירת מופת פינית!

למעלה