סקר-מהי שגרת טיפוח הציפורניים שלך?

מטופחתת

New member
../images/Emo41.gifסקר-מהי שגרת טיפוח הציפורניים שלך?../images/Emo41.gif

איך את שומרת עליהן מתוקתקות ומטופחות?

תולי01

New member
עונה

קודם כל, אני משתדלת מאוד לשמור על הציפורניים ולא להפוך אותן לפותחן/מברג/קיסם או כל דבר אחר שהםן לא אמורות להיות.הציפורניים שלי מאוד שבירות ולמדתי את הלקחים האלה בדרך הקשה
מעבר לזה, אני משייפת אותן באופן קבוע ומשתמשת גם בפצירה (קרטון, עכשיו של OPI) וגם בבאפר. אחרי השיוף, אני שוטפת, מייבשת, ואז עושה את הטיפול לקיוטיקל - אני משתמשת ב- Cuticle Eraser של CND להסרת העור המיותר וגם מורחת אותו על הציפורן עצמה. כשזה מתייבש (לוקח הרבה זמן) אני גם שמה סוג של שמן לקיוטיקל, לא מצאתי כזאת חשיבות לסוג, עד עכשיו השתמשתי בסולאר אויל של CND, בשמן של P2 וב- Cuticle Caress של קולור קלאב. את הטיפול הזה אני עושה אחת לשבוע בדר"כ, לפעמים יוצא פעמיים ולפעמים יוצא פעם בשבוע וחצי. את השמן אני משתדלת למרוח בכל הזדמנות. במיוחד בין החלפות של לקים. בנוסף, יש לי גם פילינג שקדים וקרם שקדים לטיפול בציפורניים של CND ואני עושה איתם טיפול אחת לשבוע-שבועיים בערך. תמיד נמצאת עם שכבת בסיס או מחזק על הציפורניים ואף פעם הן לא "חשופות". היום אני משתמשת במחזק של OPI שנקרא Nail Envy - Peeling and Sensitive ובגרסת ההמשך שלו שנקראת Maintenance ובבסיס של Seche Vite שנקרא Crystal Clear Base. משתדלת להשתמש בלקים איכותיים ומעל לכל לק מורחת שכבת מייבש. כרגע אני משתמשת ב- Seche Vite Dry Fast Top Coat. אם יש לי זמן, אני מאוד אוהבת לחכות כמה דקות שהלק יתייבש ואז למרוח על הכל את השמן, לחכות רבע שעה בערך ולשטוף.

Angel Of Moon

New member
אחלה שגרת טיפוח!

איך המוצרים של CND ? הלקים שלהם עושים רושם טוב, by far מהתמונות ...

תולי01

New member
מאוד אוהבת אותם !

נעימים וטובים. את הפילינד וקרם שקדים קניתי בארה"ב (אפשר גם להזמין מטראנסדיזיין או איביי) ואני ממש נהנית להשתמש בהם, יש להם ריח ממש מורגש של שקדים אז למי שלא אוהבת - אני לא ממליצה. הם שניהם שומניים ואני מאוד אוהבת את המגע של העור אחרי השימוש בהם.

טלישקה

New member
שאלה לגבי מחזק ובסיס

את מורחת גם שכבת מחזק וגם שכבת בסיס לפני הלק?

תולי01

New member
לא. או בסיס או מחזק

אני משנה כל פעם, תלוי במצב הציפורניים ובחשק שלי

טלישקה

New member
תודה

אני מחפשת מחזק חדש הנייל טק לא ממש עשה משהו לציפורניים שלי.

Angel Of Moon

New member
עונה גם ../images/Emo171.gif

כמו שתולי אמרה, אני לא משתמשת בציפורניים שלי ככליי עבודה. וממש לא אכפת לי לבקש מעובר אורח ברחוב לפתוח לי פחית קולה רק בגלל שאני לא יכולה
בכל מקרה, אני בדרך כלל מחליפה לקים כל 3-4 ימים. אני משייפת אותן פעם בשבוע וחצי-שבועיים, עושה עם באפר רק כשצריך. אחרי כל הורדת לק אני שוטפת את הידיים טוב, מורחת קרם ושמה שמן לקיוטיקל של אורלי, שאני גם מורחת על הציפורן עצמה. עדיין יש לי בעיה עם ההסרה של העור, אני עדיין לא מצאתי את השיטה המושלמת
מחכה לייבוש שלה, ואז שמה את ה"פאונדיישן" של נייל טק, ומעל זה כל לק שארצה. אין לי טופ קואוטים, אז אני מחכה בין שעה לשעה וחצי, ואני בדרך כלל מוודאה שאלו שעות מתות שאין לי מה לעשות בהן

נופ ר

New member
למה לשים שמן קיוטיקל על הציפורן?

זה הופך אותה לשומנית ובעקבות זאת הלק לא נתפס טוב, לא ככה?... אני עוד לא מצאתי לי שגרה קבועה לפעמים אני יכולה לשבת שעות עם דוחף עור, עם מסיר קוטיקולה עם שמנים וקרמים ולהתעסק בזה הרבה זמן עד שהכול יוצא מושלם ואז מורחת בייס קואט ומעל זה לק ואז טופ קואט והכול באיטיות ובעדינות העיקר שיצא לי לק מושלם ויפה... עד ש... יש לי פיפי ואני רצה לשירותים ובום הלק נהרס

Angel Of Moon

New member
אוי!! מבאס ../images/Emo4.gif

אגב זה לא הופך את הציפורן לשומנית, ההפך, מאז שהתחלתי להשתמש בזה הציפורנים גם יותר חזקות ויותר יפות והלק נשמר. יש לי עצה אגב.....כשאת רוצה למרוח לק, תעשי את זה בשעה מאוחרת בלילה לפני השינה.. ככה כשעה לפני השינה. לכי לשירותים, תביאי משהו לשתות, שבי ותתחילי להתעסק עם זה... ובזמן שזה מתייבש תהיי במחשב. אני עם השיטה הזאת חצי שנה וזה נהדר בעיניי
גם לא מבזבז לי זמן במשך היום. . .

נופ ר

New member
זה בדיוק מה שאני עושה

למרות שיש מקרים שמשעמם לי באמצע היום ואני נהנית לבזבז את הזמן על זה

טלישקה

New member
רעיון נהדר

ככה עשיתי אתמול, מרחתי את הלק בלילה, העברתי עוד שעה מול המחשב ואח"כ עוד קצת זמן בטלויזיה. אצלי הלק אבל מחזיק בקושי יום, מהר מאוד מתקלף לי בקצוות.

מ ס ט י ק

New member
זה גם מה שאני עושה...

ואחרי המריחה נכנסת להתקלח לרוב ככה שהשאריות של הלק שנמרחו על העור יורדות במקלחת

עינב ג ל

New member
הבנות פה משקיעות...

פחיות אני שנים לא פותחת עם הידיים, וגם לא קופסאות שימורים, יש לי פטנט: מכניסה את הצד האחורי של הכפית מתחת ללשונית, מרימה אותה קצת, ואז פותחת רגיל. מילא שובר ציפורניים ארוכות, זה יכול לשבור גם את מה שאין ואז זה שובר עד לבשר וזה כבר כאבי תופת. לעומת זאת אני לא יכולה להגיד שאני לא מגרדת מדבקות עם הציפורניים. יש לי בעיית מדבקות, זה מפריע לי ואני מגרדת עם הציפורניים והורסת אותן מדי פעם.... שגרת טיפוח? מסירה לק ישן, משייפת עם פצירה רכה (הצבעוניות שמוכרים בפארמים ליד הקופות) ואז עם באפר - את קצה הציפורן ולא את פני הציפורן, שוטפת היטב במים וסבון עם מברשת מיוחדת, מייבשת, מחזק, 2 שכבות לק ומייבש. מדי פעם כשיש לי זמן לשרוף, שעה פלוס: מסירה לק, משייפת עם פצירה רכה ואז עם באפר, משרה את האצבעות במים עם מעט מלח אמבט, מסירה את הקיוטיקל עם קאטר מיוחד, משייפת ומחליקה את פני הציפורן (מקסימום אחת לחודשיים!) ומסיימת במריחת קרם ציפורניים של פלקסיטול על הציפורניים ועל העור מסביב. למחרת שמה מחזק ולק. מאז שאני שומרת על הציפורניים יותר, והם חזקות יותר, הלבן של הציפורן הוא ממש לבן, אז אם אני סתם עם מחזק שקוף זה נראה כאילו עשיתי פרנץ', וזה דווקא נחמד לי לפעמים.

עינב ג ל

New member
סטנדרטי מינוס

בסיס ידיים - מחזק תפוח האדום. בסיס רגליים - בסיס של רבלון. טופ: של טופנייל, נקרא מגה גלוס (יש להם כמה) איך הן לבנות? רק בזכות השיוף של פני הציפורן אחת לחודשיים... אותך לא ראיתי הרבה זמן, מוזה, או שנדמה לי?

muesli

New member
יש מצב שאת צודקת

אולי לא היה לי מה לכתוב כל כך... באמת גם מזמן לא התקשקשנו לתוך הלילה
אבל אם אני זוכרת נכון אמרת שהתפוח מצהיב, נראה לי שאחרי חודשיים עם משהו מצהיב לא יהיה אפשר להסתכל על הציפורניים שלי
איך דווקא בחיפה יש את החנויות המגניבות עם כל מיני מוצרים שווים, איך? לא פייר!

עינב ג ל

New member
הוא מצהיב

אבל אחת ל- 2-3 חודשים אני משייפת את פני הציפורן, והכל מצוין.

למעלה