הבנות פה משקיעות...
פחיות אני שנים לא פותחת עם הידיים, וגם לא קופסאות שימורים, יש לי פטנט: מכניסה את הצד האחורי של הכפית מתחת ללשונית, מרימה אותה קצת, ואז פותחת רגיל. מילא שובר ציפורניים ארוכות, זה יכול לשבור גם את מה שאין ואז זה שובר עד לבשר וזה כבר כאבי תופת. לעומת זאת אני לא יכולה להגיד שאני לא מגרדת מדבקות עם הציפורניים. יש לי בעיית מדבקות, זה מפריע לי ואני מגרדת עם הציפורניים והורסת אותן מדי פעם.... שגרת טיפוח? מסירה לק ישן, משייפת עם פצירה רכה (הצבעוניות שמוכרים בפארמים ליד הקופות) ואז עם באפר - את קצה הציפורן ולא את פני הציפורן, שוטפת היטב במים וסבון עם מברשת מיוחדת, מייבשת, מחזק, 2 שכבות לק ומייבש. מדי פעם כשיש לי זמן לשרוף, שעה פלוס: מסירה לק, משייפת עם פצירה רכה ואז עם באפר, משרה את האצבעות במים עם מעט מלח אמבט, מסירה את הקיוטיקל עם קאטר מיוחד, משייפת ומחליקה את פני הציפורן (מקסימום אחת לחודשיים!) ומסיימת במריחת קרם ציפורניים של פלקסיטול על הציפורניים ועל העור מסביב. למחרת שמה מחזק ולק. מאז שאני שומרת על הציפורניים יותר, והם חזקות יותר, הלבן של הציפורן הוא ממש לבן, אז אם אני סתם עם מחזק שקוף זה נראה כאילו עשיתי פרנץ', וזה דווקא נחמד לי לפעמים.