סקר - מה הטיפ הכי טוב שקיבלתם?

טל+

New member
../images/Emo41.gif סקר - מה הטיפ הכי טוב שקיבלתם?

גיסתי בהריון עם תאומים. ניסיתי לחשוב מה יש לי לומר לה כטיפים. אולי תעזרו?

nonana

New member
לישון טוב כל עוד אפשר../images/Emo3.gif

סתם- ואוו יש הרבה תני לי לחשוב ואפרט לך בנקודות .

הממממממממממממממממממממ

הדבר הראשון שעלה לי.....: טובים השתיים מין האחד......
... וזה שיש לך גיסה עם תאומים....רק יעזור לה לא?

keren1

New member
לסיים את ההריון בשבוע

מתקדם כמה שאפשר. אסור לזלזל - זה לא הריון רגיל. ולכן אולי כדאי שתנוח המון - לשתות המון ולהיות רגועה. לפי דעתי זה כרגע הכי חשוב. אחר כך זה כבר מצב נתון. אבל לפי דעתי חשוב לתת לילדים את הסיכוי המירבי. תשמעו משהו....כשהייתי בשמירת הריון שכבה לידי בחורה עם עובר אחד שבשבוע 11!!!!! היה לה ירידת מים והיא סחבה עד שבוע 30! אתן יכולות לדמיין לעצמכן. הילד כיום בסדר גמור (בהתחלה היתה בעיה עם נשימה אבל זה הסתדר).

nonana

New member
קרן1 כתבתי לך גם באישית וגם

למטה יש דוגמאות תמצאי אותו בתגובה של "גם מרחוק הם אוהבים אותנו"

קרן יקירה....אני משבוע 18 הייתי....

עם ירידת מים מאחד השקים.....והאמת אמרו לי שאם לא הייתי פרסונל בביה"ח לא היו מחזיקים את ההריון שלי אלא עושים הפסקת הריון...(את קולטת? לא היו לי כעת 3 מלאכים!!)....אך נתנו לי צ´אנס...דהיינו עשו לי טובה..... הבן שלי נולד עם קושי רציני בנשימה.....והיה מונשם זמן רב וגם אחרי שנותק ממכשיר ההנשמה...היה מחובר לחמצן נון סטופ והישתחרר מחובר לחמצן הביתה (24 שעות ביממה) תארי לך ואני בנוסף לכל זה עוד עם הבנות....בום טראח!! לכן עברנו לגור על המצפה רחוק מהעיר....שיהיה קל לגמול אותו מהחמצן....ואכן הוא גמול מזה כמה חודשים!!

יוטל

New member
להיכנס לפורום ולראות ש...

אנחנו בד"כ נוטים לראות את הרע, את האחוז הנמוך של האי-הצלחות, זה קיים אבל באחוז נמוך. צריך לראות את הנורמה, את ההצלחה. להיכנס לפה ולהיכנס לפרופורציות...אופטימיות..... טיפ נוסף, לקחת קורס מזורז (בנוסף לקורס הפחדה ללידה) בהתארגנות מהירה. איך להתארגן בצ´יק. לעשות שניים-שלושה דברים במקביל ותוך כדי לארגן את האמבטיות לרחצה, לחלוץ שד להעביר מגבון על משטח ההחתלה ללגום מהקפה הקר להעביר מהמכונה המייבש. וכול זה ביד אחת (על השניה תלוי זועטוט עם גזים...) רק האופטימיות תנצח....

רז2

New member
קודם כל בקשר להריון עצמו

כמו שכבר צויין, לנוח המון, עד כמה שאפשר. הריון תאומים עשוי להיות קשה ולהסתבך. ולכן עדיף כבר עכשיו להשתדל לנוח, לא לעבוד קשה, לשתות המון מים גם אם זה קשה בהתחלה- מתרגלים. ולאכול טוב, לתת לגוף את התזונה הכי טובה שאפשר. ולעתיד.... לגייס עזרה להתחלה. להחדיר כבר עכשיו טוב טוב בתודעת המשפחה שהיא תשמח לכל עזרה מהם.

חבל שאני לא יכול לתת טיפים

מי שעבר את ההריון היתה אישתי ולפי הדמיון של הילדים אלי לא בטוח שהשתתפתי בעשיה בכלל

טוב עד פה להיום.....

אני הולכת לסרט "חתונה אחרת" או מאוחרת....בכל אופן....לא אהיה פה.... יושבי
התגעגעתי אליך!! יוטל-השארתי הודעה למנהלים בקשר לבעייתך ואני מצפה לתשובה....כשאקבל תשובה אודיע לך מיידית....(אולי אכנס אחרי הסרט לראות אם ענו לי).... בינתיים בה ביי תהיו ילדים טובים
שמעת יושבי?

zimes

New member
ללמוד לוותר, ולהרפות

(אני ישמתי חלק, ומחלק מתעצבנת עד היום) - הבית יכול להיות מזבלה - מותר לעשות אמבטיה אחת ליומיים-שלושה - לא נורא אם אמא שלך מבשלת לך במטבח ועושה לך שם מהפכה - ללמוד לסמוך בעיניים עצומות על הבעל (זה! זה הטיפ הכי חשוב!) - לדעת לבקש מאחרים עזרה: "אל תבואו לבקר, אנחנו מותשים, אבל אם אתם באים זה יופי, כי תוכלו להכין גם לי כוס תה, ולשטוף אח"כ את הכלים" בחיי שניהלתי שיחות טלפון כאלה! - יעילות, 17 ידיים (קונים ידיים בטמבוריות
), שקט - "את רגועה-הם רגועים". אמרו לי וצדקו. - לא חייבים לענות לכל צלצול טלפון. ואם היא רוצה להניק - להתכונן לזה מראש, ולא להאמין לרוב האחיות בבית החולים. (אפשר לפנות אלי בנושא זה)

keren1

New member
zimes ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

למעלה