סקר - מה הרעל שלכם?

../images/Emo41.gif סקר - מה הרעל שלכם? ../images/Emo41.gif

יכול להיות שבעצם כולכם אנשים איתנים ובריאים, המנהלים את חייכם ללא שמץ של הפרעות כימיקליות החודרות לגופכם-הוא-מקדשכם. אבל ביננו, כמה אנשים באמת חיים כך את חייהם? זה כמובן לא חייב להיות סם במובן הישיר של המילה, פשוט הכוונה היא שעם הזמן אנשים שונים מפתחים קשר עמוק עם חומרים כאלו או אחרים. מהסוג שתתקשו בלעדיו, מהסוג שתתקשו לחלוף על פניו אדישים. מהו ה"רעל" הקרוב לליבכם
האם זה:
קפה
סיגריות
שוקולד
אלכוהול
מטוגן ואם לא אלו, האם זה משהו אחר???

וכדי למנוע מבוכה - הרעל שלי

ללא ספק - שוקולד. בשנים האחרונות המצב החמיר באמת, והיו תקופות שבהן לצרוך למעלה מ-100 גרם שוקולד ביום היה משהו שהתקשיתי בלעדיו. לפני זמן מה הבנתי שזו לא דרך לחיות (כי לא משנה כמה פעילים מבחינה גופנית - באיזשהו שלב יבוא יום וזה יתנקם בי.), והחלטתי פשוט להפסיק. לגמרי, לא באופן זמני. חוץ מזה אני לא מקנאה באדם שמנסה לחצוץ ביני ובין ה-
שלי על הבוקר.

קישקוש

New member
הרעל שלי... ../images/Emo58.gif

<חציש, את פותחת קב' תמיכה???> אמנם זה לא אוכל או משהו שמכניסים לגוף, אבל הוא מזיק במידה שווה, ואולי אף יותר. המחשב והאינטרנט.. פעם הייתי מכורה "כבדה" (הגעתי ל 17 שעות ביום מול המחשב..כן, כן..). אמנם הייתי בגמילה, אבל השבוע האחרון שהייתי בבית החזיר אותי קצת להתמכרות שלי.. ועכשיו אחי הביא לי את המחשב שלו הישן, שיהיה לי בדירה, שאוכל לתקשר עם העולם החיצוני..

../images/Emo67.gifברור ששוקלד!!!../images/Emo67.gif

אני מכור!!!! במקום העבודה הקודם שלי היה לי שוקולדים במשקל חופשי...כל היום הייתי מכניס ידיים ב"טעות" "וטועם"...אין יום שאני לא אוכל שוקולד (ובכמיות) זה מתחיל בבוקר, הרי צריך משהו כדי לתבול בתה אח"כ אני משאיר לידי חבילה כדי לנשנש במהלך היום בצהריים שוב הפסקת תה עם שוקולד וגם אחה"צ ובערב ובין לבין אני חוטף לי שורה של שוקולד אין מה לעשות...אני סובל מחצ'קונים אבל זה שווה את זה!!!! זה חזק ממני!!! אני מכור!! מישה!

עמית22

New member
we love u Kishkush

קוראים לי עמית, וגם אני מכור לאינטרנט (ובעיקר לתפוז)

ailag

New member
amen, sister

פעם הייתי שומרת תצלומי מסך של 20, 24 שעות אונליין מימי ה dialup כשכל דקה היתה יקרה.. אבל איזו התמכרות טובה!

JaneLame

New member
אני בטח לא צריכה לכתוב את זה.

סקרודרייבר (מיץ אשכוליות+וודקה קגלביץ' לימון) וכדורים בשם "רסיטל".

Benjamin Turner

New member
סקרודרייבר עשוי ממיץ תפוזים+וודקה

(זה במקרה אחד המשקאות החביבים עלי) אבל גם מיץ אשכוליות נשמע לא רע
(קגלביץ', לעומת זאת
, אם כי to each his own).

JaneLame

New member
תוקן

הבאתי מיץ תפוזים וניסיתי. וורסיית האשכוליות יותר שווה.

Benjamin Turner

New member
אם כך, ינוסה בקרוב../images/Emo45.gif

אחרי ערימת מועדי הב' שלי, שיסתיימו מתישהו בשנת 2986... אגב, לדעתי קיים קוקטייל וודקה ואשכוליות, אולם שכחתי את שמו.

EyalPolo16V

New member
הכי חשוב שהמשקה לא יורכב

מוודקה ופאנטה ענבים. זה המשקה הכי גרוע שטעמתי בחיים שלי !

babylon_a1

New member
אני טוען בתוקף שזב לא רעל

אבל קפה, שוקלד, מוסיקה ואינטרנט

למעלה