סקר - מה יש לכם על המדף

../images/Emo41.gifסקר - מה יש לכם על המדף ../images/Emo35.gif

סקרנים אנו לדעת איזה תקליטים/דיסקים/ספרים/דיוידי/חולצות יש לכם. ומה הייתם רוצים להשלים לו יכולתם.. ואם כבר סקר, ספרו מה הכי הייתם רוצים שיקרה בהקשר של מאיר אריאל.

יש לחמניות על המדף, יש גם פרילי או איך קוראים

יש לי רק את המיטב של מאיר, אך במחשב יש לי כמעט דיסקוגרפיה מלאה שלו, כולל כמה דברים נדירים.

משמרותי

New member
יש כמעט הכל,אני חושב....

חסרים עוד דברי הגות,הקלטות ביתיות,קטעי וידאו הייתי רוצה ושואף שיתחילו ללמוד אותו ברצינות בבתי הלימוד והחינוך. שיבינו שהרבה מאד אנשים גדלים על שיריו,ושהוא בעצם המשורר הלאומי של הדורות החדשים. ובעזרת השם והיקום זה גם יקרה.עוד יבוא האיש/ה שידע איך למנף זאת... כי ידוע שהוא הקדים את זמנו. "המשיח כאן והוא מסתובב בינינו" כדבריו.....

אני מבטיח

שכשאהיה שר החינוך אכניס אותו לתכנית הלימודים. וגם ערבית בכתה ג'.

דקל נור

New member
יש לי

את רוב הדיסקים ברנד ולואיז נמצא בהשאלה כמו גם ירוקות כל האוספים שעשו לכבודו לא כל כך מענינים אותי כי אני פאנט. ועוד כל מיני רישומים ששלחו לי חברים עדיין מחפש את הקלטות המוקלטות מהופעות רשת ג' שבת שלום בשורות טובות

יש לי כל הדיסקים מלבד שני אספים -

שירי חג ומועד ונופל, וגלוי עינים, ירוקות, זרעי קיץ, רשומי פחם, ברנרד ולואיז, מודה אני, דלתות נפתחות מעצמן, בהופעה אחרונה, המיטב. הייתי מוסיף לעצמי את שני המיני-אלבומים!!! וגם את הדיוידיים.

מי שיש לו את הנגיף

הרי מחזיק בכל פריטי מאיר באשר הם - מלבד האוספים. לאלו שאין להם - השבוע בזמן שרכשתי את החדש והנדיר בהחלט של אביתר בנאי - ראיתי שיש מארז של מאיר. כל השלושה הראשונים - שיר חג מועד ונופל, ירוקות וגילויי עיניים - שהיו בזמנו בסדרת "תפוז" - נמכרים כטרילוגיה - ב80 שקלים. זכום זעום לאוצר כה גדול. הנאה צרופה מובטחת והדי וי די - חברים זה חובה בכל בית.. שכן לא פעם גם שנמצאים לבד וגם כשבאים חברים, במקום להדליק את מכשיר הטמטום - אז יש הופעה של מאיר ברקע. הופעה מדהימה. ויש שם גם המון ביצועים מעניינים של מאיר והאיכות כל-כך טובה. מרגש כל פעם מחדש. שבת שלוום...

יש כמעט הכל... חסרים קטעים נדירים ו...

את כל השירים מההופעות שלא יצאו על גבי דיסקים בעיקר שנים 3,4,6,7,8,9 לזכרו...

novemberain

New member
יש הכל, 'שתבח שמו,

הדיסקים, הספרים, הדיוידי (מצב לעוד הופעות מוקלטות ויזואלית?). מצטרפת למשמרותי בקשר להגות ולפפינו בקשר לרישומים. אשמח ויותר לראות ולקרוא עוד מאלה. [ווארלה. השתנה הרבה מאז הפעם האחרונה שלי פה]

למעלה