סקר מוצלח היום בפלמחים

לילב

New member
../images/Emo41.gif סקר מוצלח היום בפלמחים

בסקר שנערך היום נצפו שלושה בוגרים וגור קטן שלושה מייל מערבית לפלמחים, שהיו ליד מכמורתן (ספינת דייגים) תמונות נוספות בהמשך

dalida1988

New member
../images/Emo99.gifאיזה תמונה יפהההההה

נלקח באהבה לאוסף האישי..חחחח

לילב

New member
עוד קצת פרטים

הסקר יצא בשעה 6:30 בבוקר ממרינה הרצליה, והיה בסימן מכמורתנים (סירות דייג גדולות). סביב השעה 10:00 נצפה דולפין בודד, מהמין דולפינן מצוי, כ - 3 מייל מול ת"א, אחרי המכמורתן “מוטי”, הדולפין נעלם תוך מספר דקות. בהמשך, כעבור שעתיים, ואחרי שנבדקו מספר מכמורתנים נוספים, נצפתה להקה של 4 דולפינים מהמין דולפינן מצוי, שוב, אחרי המכמורתן "מוטי". הלהקה מנתה 2 בוגרים, וכן אמא וגור צעיר מאוד, הם נראו במצב טוב, והפגינו התנהגות חברתית משולבת באכילה. ליווינו את הלהקה במשך כשעה, ונפרדנו מהם סביב השעה 13:00, דרומית לפלמחים. תמיד כיף לראות דולפינים, ובעיקר גורים צעירים המעידים על רבייה באזור. כן ירבו.
לנדב קיסרי על האירוח ביאכטה.

יש וידאו

וכל מי שיגיע לפגישת המתנדבים החודשית של מחמל"י, ביום שישי, ה - 26/8, בשעה 14:00, במכללה הימית במכמורת, יוכל לראות אותו. כולכם מוזמניםץ לפרטים נוספים - http://immrac.haifa.ac.il

לילב

New member
ואחרונה להפעם

אין ספק שזה עושה חשק להצטרף לסקרים אז קדימה לכל אלה שרואים את התמונות ואומרים "גם אני רוצה"
תכנסו לאתר של מחמל"י ותהפכו להיות חלק

אבל איך?

כלומר, הרי אי אפשר סתם להתקשר למחמל"י, נניח לאביעד, ולהגיד-"היי אביעד הייתי רוצה להצטרף לסקר דולפינים הבא..."

לילב

New member
נכון.. אבל

אם את מתנדבת פעילה של מחמל"י, אז מוזמנת להצטרף לכל סקר כלומר: לפני כל יציאה לסקר נשלח מייל למתנדבים והראשונים שיכולים לקחת חלק יוצאים לסקר. (אני מקווה רק שאת בגיל המתאים כבר להתנדב)

מקווה לראותך בפגישה הבאה שלנו.

שם תוכלי להרשם למחמל"י ולקבל את כל הפרטים. אני אבדוק את מגבלת הגיל מבחינת הביטוח של הסירה. אביעד

למעלה