סקר מלחינים

../images/Emo41.gif סקר מלחינים ../images/Emo41.gif

מי לדעתכם הוא הוא ......המלחין של הדור הבא

חשוב מאוד

רק שאת התשובה לשאלה הזאת אולי יתנו הנכדים שלי שעדיין אין לי . . . וכי איך אפשר לנחש מי י-הי-ה המלחין של הדור הבא ? למי ניתנה הנבואה ?

נו, זה כבר נראה יותר ברור ר' יעקב

שלא תחשוב שאני אויבר חוכם. אך בטרם אתן את דעתי אבקש שתגדיר מה זה נקרא המלחינים הצעירים של ימינו. (חתך גילאים פחות או יותר).

מיצה את המעט שהיה בו

הוא כבר מזמן הפסיק לייצר חומר משובח וגם בעבר אפשר היה לספור על כף יד אחת את השירים המוצלחים שלו. כפי שכבר אמרתי בעבר הרחוק, התפוח נפל רחוק מאד מהעץ והתפוח- רקוב. עיקר הבעיה וההבדל שלו מאביו חוץ מרמת הלחנים הוא ה`מענטשליכקייט` שהוא לא התברך בה בלשון המעטה לעומת אביו, איש הזהב, העממי והלבבי שמחייך ועונה לכל זאטוט שמשוחח איתו ולא מוקף כבנו בעדר של לקקנים שהצטבר מהישיבות הרבות בהן למד. אין לו כבר הרבה סיכוי בתחום ההלחנה. אולי תזמורת.

כל דקה שאתה כותב

הודעות בפורום, הוא סוגר עוד אירוע, מוכר עוד לחן, מתיחצן בעוד איזה ערוץ רדיו, מה שנקרא מזל של אלופים. והדבר האחרון שמטריד אותו זה מה כותבים או יכתבו עליו בפורום, הוא סוגר בפורים הזה בלבד קופה, שאתה לא תעשה גם בעוד שנתיים בכולל.

אזעקה

New member
לדעתי

המלחין של דורינו ושל הדור הבא זה "רובי בנט = הענק" אין על זה עוררים , תארו לעצמכם הזמרים כולם כבר עוברים לרובי . כגון: ליפא שמעלצער, יונתן שווארץ שהוא אגב חולה על רובי, מנדי גרופי, גדעון לוין שמוציא קלטות אחד אחד אצלו, יוסף משה כהנא, יוסף צבי ברייער , כולם בכיס הקטן שלו היום הוא ענק בתחום ההלחנה הוא "ע-נ-ק" אין על רובי

אבל כשהוא מלחין...

זה יוצא לו מושלם. ע"ע כאיל תערוג, קדשנו, רצה הקב"ה ועוד. יש לו את ה`פיל` החסידי המשכר.

חָגָי

New member
אביחי פז

שיעור ג' בישיבה הגבוהה ברמת-גן. לי אישית הוא נשמע ממש מוכשר.. ואגב, הוא מופיע בפורים עם הלהקה שלו אצלנו בישיבה. אני אחפש קישור לסינגל שלו... לא מצאתי.. היה פעם. מי שרוצה שיצור איתי קשר.

ה מ ש י ח

New member
אהרון רזאל.

יש לו לחנים ומוזיקה מ-ד-ה-י-מה למרות שאני לא ממש מתחברת לקול שלו. או למילים.

למעלה