סקר נגיד

../images/Emo41.gif סקר נגיד ../images/Emo41.gif

ניראה את מי היתם מחליפים במקום
עם מיגל, מיה, רוברטה ,ודיגו לא היו בסדרה את מי היתם שמים במקומם
מהצוות שעכשיו כמובן ,
דנדוש

סוכריה16

New member
אם חייב !? אז ככה

מיה-- במקומה הייתי שמה את סלסטה סיד
אהה!? מהצוות!??! אז את דולסה מריהההה!! או את מאייטה המדהימהההההה רוברטה- את אנהי! וואי יכול ללכת לה 10!!! מיגל--- מיגל הייתי שמה את החבר של איזרקר ה חתיך דייגו- כריסטיאן צ'אבס

TuTyBoP15

New member
אני חושבת ש...

רוברטה ומיה לא מתאימות לתפקיד של השניה.. הדמות זה באופי שלהן..קשה לי לדמיין את מיה רוקרית כזאת ואת רובר סנובית שכל היום מעניין אותה רק איפור ובגדיםם (חחח שמתי לב שאני חצי ממיה וחצי מרובר
) ודייגו אמור להיות החתיך של הביצפר..כריסטיאן מושלם ומדהים אבל..הוא לא חתיך...חחחח אויי אני מתה עליוו הבחירה של המפיקים של הסדרה בחרו פשוט מצויין..לא יכלו לבחור טוב יותר
במיוחד פונצ'ו..לא ידעתי מי יכול לשחק אותו טוב..לא היה לי מושג חשבתי וחשבתי וחשבתי ולא הצלחתי חהחהח

סוכריה16

New member
אני כן מדמיינת

אני ממש רואה את דולסהה. עושה "קה דיפיסיל אס סר ג'וו" ממש אבל! ב 406 היא הייתה שקטה כזו ועדינה והלך לה לא רע... אז אין ספק שגם פה ואולי אנהי יצא לי לראות רק כסנובית.. אבל כג'סיקה היא צעקה המון ויכול ללכת לה יפה בתור מריצהההההה

סוכריה16

New member
צודקת! החבירה של המפיקים

הכי טובה שיש!! הם ממש התאימו!! לוחאן, ויקוווו פונצ'ו, דייגו חח! מיה רוברטה! הכל מתאים וברור ששלנו כוסים ויפים יותררררר

TuTyBoP15

New member
אמממ..עונהה

אממ...לא הייתי מחליפה אותם אבל אם היה צריך אז ככה:: מיגל
ניקו מיה
לופיטה רובר
חוסה לוחאן דייגו
תומס ואם לא מהצוות אז ככה: מיגל
לא יודעתתתת שעתיים אני חושבת..פשוט פונצ'ו מושלם לתפקיד הזה מיה
שרלין רובר
אירן קסטיליו דייגו
אהרון דיאז

ג ב ש ו ש

New member
אמממ...../images/Emo88.gif

אני במקום מיה הייתי שם את לופיטה היא מתאימה.. במקום רוברטה הייתי שם את פילר חח תחשבו על זה.. אבל אח"כ מה עם אנהי ודולסה
חחח טוב לא יודע הסתבכתי

soy rebelde

New member
אבל זה קשה לענות ../images/Emo2.gif

הם נראים לי פשוט מעולים כל אחד בתפקיד שלו

אני ינסה לענות למרות שזה בלתי אפשרי

מהסט: מיה->דולסה אבל בלי התוספת שיער רוברטה->לוחאן מיגל->תיאו אחרי שינוי דייגו->תומאס לא מהסט: מיה->אנה ליבייסקה משו כזה הסתבכתי או שרה מנדולה רוברטה->אירן (מגדיס,406) או מרגריטה מגנייה מיגל->אנחל מאם חורגת אבל כמו שהוא היה ביש מצב לאהבה או ולנטינו אם הוא היה יותר צעיר דייגו-> תהרגו אותי אני לא זוכרת שמות האחים מיש מצב לאהבה.. אחד היה עם מרגריטה מגנייה והשני הכניס את השמנה להריון...

soy rebelde

New member
השמות:

אנה לייבסקה, שרה מלדונדו האחים מיש מצב לאהבה: זה שהיה עם פרננדה [מרגריטה] קראו לו דייגו ולאח שלו קראו אוסקר

אאויייי נכוןןןןן

תודה הטלנובלה הכי שווה שראיתי יש מצב לאהבה
שיעשו שידור חוזר!!!!!

סוכריה16

New member
אם לא מהסט זה ככה:

סלסטה סיד בתור מיה, או קמילה סודי. כי הן מהממות, ולמרות ששרה מלדונדו יפה מהממת והכי שיש, לא מתאים לה מיה. גם למאייטה המדהימההההה יכול להצליח יפיופית. רוברטה- זו מיש מצב לאהבה,כמו שאמרו פה, וזה באמת יכול להיות תפור עלייה. בנתיים הבנים לא עובר ליייי אבל אני מעדיפה את שלנו עכשיוו

למעלה