סקר סקר סקר סקר סקר סקר חברה עלה סקר חדש אז לכו להצביע ולהשפיע.
B blueman1 New member 10/8/04 #1 ../images/Emo41.gif סקר סקר סקר סקר סקר סקר ../images/Emo41.gif חברה עלה סקר חדש אז לכו להצביע ולהשפיע.
../images/Emo41.gif סקר סקר סקר סקר סקר סקר ../images/Emo41.gif חברה עלה סקר חדש אז לכו להצביע ולהשפיע.
א אפרת רוסו New member 10/8/04 #2 בקשר לסקר ../images/Emo107.gif הצבעתי (לא! צריך לתמוך בקבוצה בכל מחיר, ולא משנה מה יקרה!) אני יודעת שמצב שלנו לא טוב אבל זה שלא נקנה מנוים לא יהפוך אותו ליותר טוב הא אני גם נגד הקללות
בקשר לסקר ../images/Emo107.gif הצבעתי (לא! צריך לתמוך בקבוצה בכל מחיר, ולא משנה מה יקרה!) אני יודעת שמצב שלנו לא טוב אבל זה שלא נקנה מנוים לא יהפוך אותו ליותר טוב הא אני גם נגד הקללות
B blueman1 New member 10/8/04 #3 אפרת אני יכולים לשנות והמון, כנסי לאתר האוהדים www.hbs.co.il יש שם גם איזה וייכוח כזה ורציתי שתיראי את התגובה שדודו יו"ר מועדון האוהדים רשם שם.
אפרת אני יכולים לשנות והמון, כנסי לאתר האוהדים www.hbs.co.il יש שם גם איזה וייכוח כזה ורציתי שתיראי את התגובה שדודו יו"ר מועדון האוהדים רשם שם.
א אפרת רוסו New member 10/8/04 #4 קראתי ../images/Emo107.gif מקווה שזה יצליח למרות שאני מאוד פסימית בקשר לזה