סקר! סקר! סקר!

../images/Emo41.gif סקר! סקר! סקר! ../images/Emo41.gif

הסקר כתוב במין נקבה אך מיועד לשני המינים (שמעת ישראלייייייייייייייייי? שלא תחתוך משהו בטעות
)
איזה ספר קראת לאחרונה
מה עשית לפנק את עצמך לאחרונה
מה קיבלת מתנה לאחרונה (לא משנה ממי)
מה הדבר הכי טעים שאכלת לאחרונה
מתי היית בסרט לאחרונה ואם כן....איזה
מה התחביב שלך בזמן האחרון
מתי עשית בדיקות כלליות לעצמך בפעם האחרונה
עד כמה את מתייחסת לגוף שלך כשכואב משהו....בודקת או ממשיכה הלאה
נאמר...השבוע יש לך יום הולדת....מה תרצי לקבל מתנה
כמה כסף השקעת בשליחת לוטו/טוטו/מפעל הפיס בחודש האחרון
מה אכלתם היום לארוחת הבוקר
בכלל משקיעים בארוחה הכי חשובה הזאת
מי החבר/ה הכי טוב/ה שלכם
אל מי מהמשפחה אתם הכי קרובים (בעל...אמא...אבא...ילד......אחים....או כל דבר אחר...
יש לכם חברים בחו"ל
איך אתם שומרים על הקשר ועד כמה הוא הדוק
איך הכרתם
יאללה....מספיק להיום (שלא תתרגלו
)

מי ששואל....צריך לענות ../images/Emo88.gif

איזה ספר קראת לאחרונה
רומן נחמד לאללה עם עלילה מצויינת: "ללא אמונה" של איריס ג'והנסן בהוצאת שלגי
חזרתי קודם מהמספרה ועשיתי פן....וביום שישי האחרון יצאתי עם חברים ועשיתי ציפורניים ...באמת מזמן לא פינקתי את עצמי וחייבת לציין שזה אדיר ואם היה לי כסף מיותר....הייתי עושה עוד כמה דברים כמו מסאזזזזזזזזזזז מעולה....קונה לי בגדים ונעליים שאני מאוד רוצה....אבל כל זה יחכה
לא קיבלתי כלום
....בקרוב אולי אקבל
ח מ י ן !!!!!!!!!!!!!!! מעולה
ועוגת גבינה עם פירורים ...ס ו פ נ י ת !!!
הייתי לפני כמה חודשים.... שכחתי אפילו איך קוראים לו....משהו עם הדייט שתקע אותי? משהו כזה....נחמד לא יותר מזה...מתה על סרטים אבל החצי לא מתלהב
אומנות.... לצערי אין לי מקום בבית והכל בשקיות כך שלא ממש נוח לי בשביל דברים שאני רוצה להוציא משקיות וזה בלאגן...כשאהיה גדולה
ויהיה לי בית קצת יותר גדול (בתקווה שיהיה שלי סוף סוף!!!) אוכל לסדר לי חדר עבודה ולהמשיך ליצור דברים יפים ובכייף
לפני שבוע.... יש כמה דברים שדורשים טיפול!!!!!!
לצערי אני אחת כזאת שפחות אכפת לה מעצמה ומאחרים תמיד אכפת לי....(חייבת לשנות את הגישה הזאת במידה מסויימת) נכון להיום החלטתי שמקשיבה לגופי....ומשתדלת לבדוק אם משהו לא תקין ולטפל כמובן
אוטו? טלויזיה נורמלית? מנוי ל כל החיים לכבלים (אין לי ואני מתלבטת האם לעשות בכלל בגלל שאוטוטו חורף וחוץ מהקלטות אי אפשר לראות כלום בטלויזיה הדפוקה שלי!!!) מזגן?????? אויייייייי יש כל כך הרבה דברים!!!
כל שבוע משקיעה 5.40 ש"ח (על 2 טבלאות) אם המזל יגיע....הוא יגיע במשבצת אחת!
מה אכלתם היום לארוחת הבוקר
בכלל משקיעים בארוחה הכי חשובה הזאת
היום לא השקעתי מה שאני בדרך כלל כן אוהבת לעשות....אכלתי לחמניה עם איקרה...יאמיייייייי ו...חתיכה נחמדה של עוגת גבינה עם פירורים
מי החבר/ה הכי טוב/ה שלכם
בעלי היקר
אל מי מהמשפחה אתם הכי קרובים (בעל...אמא...אבא...ילד......אחים....או כל דבר אחר...
בעל...אבא...אחות
יש לכם חברים בחו"ל
איך אתם שומרים על הקשר ועד כמה הוא הדוק
איך הכרתם
ב ב ד א י !!! חבר יקר במיוחד בארה"ב...הכרנו דרך האינטרנט.... שומרים על קשר במיילים...מסרים....מתראים כשהוא מגיע לביקורים.... והקשר הדוק מאוד...הוא חבר יקר יקר יקר ואהוב עלי מאוד.

IAM20072007

New member
עונה!!../images/Emo140.gif

איזה ספר קראת לאחרונה? דרך המילים של עדן , עזרתי לה עם השיעורים.
מה עשית לפנק את עצמך? אז עשיתי רפקסולוגיה וקניתי בגדים ונעלים.
מה קיבלת מתנה לאחרונה? קיבלתי בושם מבעלי
מה הדבר הכי טעים שאכלת לאחרונה? אכלתי עוגת בישווקיטים שהכנתי בשבת.
מתי היית בסרט לארחונה ואם כן איזה? לא היתי בסרט , אנחנו לוקחים מהבלוקבסטר.
מה התחביב שלך בזמן האחרון? התחלתי לסרוג , ברגע שאסיים אני יראה תמונות.
מתי עשית בדיקות אחרונות לעצמך בפעם האחרונה? אני בתקופת בדיקות כרגע.
עד כמה את מתיחסת לגוף שכואב לך משהו ... או ממשיכה הלאה.... אני בודקת הכל .
נאמר השבוע יש לך יום הולדת , מה תרצי לקבל מתנה? הכי הייתי רוצה סופ"ש במלון עם בעלי .
כמה כסף השקעת בשליחת לוטו טוטו? לא שלחתי בחיים הקצרים שלי כלום.
מי החבר הכי טוב שלכם? בעלי כמובן, לא סומכת על אף אחד.
אל מי מהמשפחה אתם הכי קרובים? בעלי, אחותי.
יש לכם חברים בחו"ל? לא אין לי.

DREAM111

New member
חייבת להעסיק את עצמי ושמחה שיש משהו כזה בשביל

איזה ספר קראת לאחרונה
ספרה החדש של נעמי רגן.
התאהבתי.
תיק מלא בחומרי יצירה ובושם.
בשר על האש שיקירי הכין לנו בפקניק.
הסרט של החיים.
יצירה. עסוקה ביצירה מרובה בתחום האומנות.
מחר בבוקר עושה בדיקות.
תלוי מה כואב. עקרונית לא מהלחוצים לא רצה לכל כאב לבדוק.
בריאות לאחי (שיעבור הניתוח בשלום ובמהרה, בריאות לנסיך הקטן של אהובי וגם הוא שיעבור את הניתוח בשלום ובמהרה).
0 שקלים.
מה אכלתם היום לארוחת הבוקר בכלל משקיעים בארוחה הכי חשובה הזאת
מעדן דיאט. אוכלת עפ"י תפריט קבוע והארוחת בוקר שלי היא המעדן הנ"ל.
מי החבר/ה הכי טוב/ה שלכם
בן זוגי היקר ואחותי. יש לי עוד שני אנשים יקרים בחיים שיודעים הכל.
בן זוגי המדהים, אחותי סבתי שתחיה ואימי.
יש לכם חברים בחו"ל איך אתם שומרים על הקשר ועד כמה הוא הדוק איך הכרתם
יש לי חברה טובה בחו"ל. לצערי הקשר כבר לא כמו פעם. הכרנו כאן בארץ עבדנו יחד במרפאה. לפני 10 שנים היא עזבה את הארץ לארה"ב ומאז היא שם ואני חולמת על היום שהיא תבוא לבקר או שאני אוכל לנסוע לבקר אותה.

elator

New member
גם אני עונה

איזה ספר קראת לאחרונה? קוראת עכשיו את ארבעה בתים וגעגוע של אשכול נבו מה עשית לפנק את עצמך לאחרונה? ספא+ מסאז' עם חברה מה קיבלת מתנה לאחרונה (לא משנה ממי)? לא קיבלתי לאחרונה אבל עוד מעט יומולדת מה הדבר הכי טעים שאכלת לאחרונה? לא זוכרת משהו מיוחד, אבל אכלתי קרמבו והיה טעים:) מתי היית בסרט לאחרונה ואם כן....איזה? בסרט בקולנוע הייתי לפני יותר מחצי שנה לדעתי אז אני לא זוכרת מה. בבית ראיתי לא מזמן את מעבר לכל דמיון והיה חמוד מאוד מה התחביב שלך בזמן האחרון? עיצוב אלבומים אבל אני מתעייפת מהר אז אני לא עושה הרבה מתי עשית בדיקות כלליות לעצמך בפעם האחרונה? בדיקות דם? חס וחלילה... עשיתי מזמן עד כמה את מתייחסת לגוף שלך כשכואב משהו....בודקת או ממשיכה הלאה? תלוי כמה זה נראה לי רציני וכמה מפחידות אותי הבדיקות:) נאמר...השבוע יש לך יום הולדת....מה תרצי לקבל מתנה? אוטו? חופשה בחול? לא יודעת, משהו טוב:p כמה כסף השקעת בשליחת לוטו/טוטו/מפעל הפיס בחודש האחרון? 0 מה אכלתם היום לארוחת הבוקר בכלל משקיעים בארוחה הכי חשובה הזאת? האמת שאני כמעט אף פעם לא אוכלת ארוחת בוקר מי החבר/ה הכי טוב/ה שלכם? בעלי אל מי מהמשפחה אתם הכי קרובים (בעל...אמא...אבא...ילד......אחים....או כל דבר אחר...)? בעל ואמא (אנחנו קרובות מאוד אבל תמיד רבות) יש לכם חברים בחו"ל איך אתם שומרים על הקשר ועד כמה הוא הדוק איך הכרתם? כן, חברה טובה אבל מאז שהיא בחו"ל אנחנו ממש לא בקשר

החורזת**

New member
ואני:

איזה ספר קראת לאחרונה
יונים בטרפאלגר. מה עשית לפנק את עצמך לאחרונה
לא ממש עשיתי. מה קיבלת מתנה לאחרונה (לא משנה ממי)
קיבלתי מהורי משהו שהייתי מאוד צריכה ושבתקציב שלי לא בדיוק יכולתי להרשות לעצמי. מה הדבר הכי טעים שאכלת לאחרונה
הערב בישיבת צוות תחנה אכלתי אורז פרסי עם רימונים, צנוברים ונענע, יאמי, יאמי וקינחתי בעוגיות מדהימות שהבאיה אחת המטפלות יחד עם גלידת מנגו ותות מעשה ידיה של אחרת. מתי היית בסרט לאחרונה ואם כן....איזה
בשבת שעברה הייתי עם אחייניתי בסרט ממלכת טראביתיה. מה התחביב שלך בזמן האחרון
לישון כמה שיותר. מתי עשית בדיקות כלליות לעצמך בפעם האחרונה
בתקופה האחרונה בדקו אותי מכל הכיוונים. עד כמה את מתייחסת לגוף שלך כשכואב משהו....בודקת או ממשיכה הלאה
הבעייה היא שלא מספיק מתייחסת. נאמר...השבוע יש לך יום הולדת....מה תרצי לקבל מתנה
אסתפק בטיול מסביב לעולם ומכונית. כמה כסף השקעת בשליחת לוטו/טוטו/מפעל הפיס בחודש האחרון
נאדה. מה אכלתם היום לארוחת הבוקר
קראנצ'ים ונס. בכלל משקיעים בארוחה הכי חשובה הזאת
מקפידה לאכול אותה אבל לא משקיעה בה. מסתפקת בדגנים עם מיץ תפוזים או במשקה בוקר. מי החבר/ה הכי טוב/ה שלכם
יש לי שתי חברות קרובות מאוד. אל מי מהמשפחה אתם הכי קרובים (בעל...אמא...אבא...ילד......אחים....או כל דבר אחר...
אל האחיינית הג'ינג'ית ואל אמה. יש לכם חברים בחו"ל איך אתם שומרים על הקשר ועד כמה הוא הדוק איך הכרתם
יש לי חברה משנים שחיה בחו"ל. כיום לא בעיה לשמור על קשר מתחברים לסקייפ ולמצלמה. מתראים כשהיא באה לביקור משפחתי פעם או פעמיים בשנה.

למרות שאני עדיין לא חתוך......

איזה ספר קראת לאחרונה - חוברת הדרכה לדי.וי.די. (לא מצאתי ת' PLAY) מה עשית לפנק את עצמך לאחרונה - ערב... מקלחת....סבון.... (הבנת?) מה קיבלת מתנה לאחרונה (לא משנה ממי) - חברה מהעבודה הביאה לי דיאודורנט (סתם ככה, לא מבין למה). מה הדבר הכי טעים שאכלת לאחרונה - אשכי כבש. מתי היית בסרט לאחרונה ואם כן....איזה - שלשום הייתי, סרט בשם "סילביה חובבת הסלאמי" בתחנה המרכזית הישנה בת"א. מה התחביב שלך בזמן האחרון - לאסוף פילטרים משומשים של סיגריות. מתי עשית בדיקות כלליות לעצמך בפעם האחרונה - כשנולדתי. עד כמה את מתייחסת לגוף שלך כשכואב משהו....בודקת או ממשיכה הלאה - לא מתייחסת לגוף שלי. (רק באמבטיה...) נאמר...השבוע יש לך יום הולדת....מה תרצי לקבל מתנה - נקניקיה של מיס לוסי. כמה כסף השקעת בשליחת לוטו/טוטו/מפעל הפיס בחודש האחרון - את המשכורת החודשית (1500 ש"ח). מה אכלתם היום לארוחת הבוקר בכלל משקיעים בארוחה הכי חשובה הזאת - סיגריה ונס. מי החבר/ה הכי טוב/ה שלכם - יחזקאל מהשווארמה. אל מי מהמשפחה אתם הכי קרובים - מן הסתם לזש"נ שהרי אנחנו גרים ביחד אז אנחנו ממש קרובים אחת לשני. יש לכם חברים בחו"ל איך אתם שומרים על הקשר ועד כמה הוא הדוק איך הכרתם - לא אין בחו"ל. אבל יש בפתח תקווה. זהו עניתי.

יפעת*

New member
../images/Emo2.gifכמה שאלות על הבוקר

איזה ספר קראת לאחרונה - שישיית מפגשים בסדרת רומח הדרקון
מה עשית לפנק את עצמך לאחרונה - האמת היא שהבוקר עשיתי לעצמי מסג' ברגליים עם שמן מה קיבלת מתנה לאחרונה (לא משנה ממי)לפני שבועיים כשעזבתי את מקום העבודה, קיבלתי כמה מתנות מה הדבר הכי טעים שאכלת לאחרונה אבא שלי הכין צלי עם יין לפי מתכון שראה בטלויזיה, היה פשוט מעלף מתי היית בסרט לאחרונה ואם כן....איזה - מזמן, בהארי פוטר האחרון מה התחביב שלך בזמן האחרון שירה מתי עשית בדיקות כלליות לעצמך בפעם האחרונה אני בעיצומן עד כמה את מתייחסת לגוף שלך כשכואב משהו....בודקת או ממשיכה הלאה- תלוי, לרוב לא עושה עניין אלא אם זה לא מפסיק נאמר...השבוע יש לך יום הולדת....מה תרצי לקבל מתנה - מסג' של שעתיים כמה כסף השקעת בשליחת לוטו/טוטו/מפעל הפיס בחודש האחרון _0 מה אכלתם היום לארוחת הבוקר בכלל משקיעים בארוחה הכי חשובה הזאת- לא אוהבת לאכול בבוקר, לאחרונה אוכלת מעדן בסביבות 10:00 מי החבר/ה הכי טוב/ה שלכם - קוראים לה עדינה , היא אישה מאוד מיוחדת אל מי מהמשפחה אתם הכי קרובים (בעל...אמא...אבא...ילד......אחים....או כל דבר אחר... - הורים יש לכם חברים בחו"ל איך אתם שומרים על הקשר ועד כמה הוא הדוק איך הכרתם - חברה מהצבא שנמצאת בארה"ב כבר כמה שנים, בעיקר במייל וכשהם באים לביקור בארץ. חברה מהעבודה שנסעה לפני שלוש שנים ללמוד רפואה במולדתה, טלפון בחגים

עונה:

איזה ספר קראת לאחרונה ? - ג'ק וזינה. חמוד מה עשית לפנק את עצמך לאחרונה ? - הזמנתי את חבר שלי לספא זוגי. חדר שלנו אינטימי לשלוש שעות עם נרות, קטורת, קישוטים, שתיה וכיבוד. ספה זוגית. כל אחד מאיתנו קיבל מסאג' נהדר של 50 דקות באותו חדר באותו הזמן משתי מטפלות. ואחר כך היו לנו עוד שעתיים בג'קוזי ואמבט עם מלחים ושמנים. עם יין. רק שנינו. היה מדהים וזול יחסית. 195 ש"ח לכל אחד כולל הכל. זאת פעם שניה שאני חוזרת לשם, לאחר שחברה טובה לקחה אותי לדיל משודרג באותו ספא ליום הולדת ה-40 שלי. מה קיבלת מתנה לאחרונה (לא משנה ממי) ? - תמונה מדהימה מחבר שלי שצייר במיוחד בשבילי. מה הדבר הכי טעים שאכלת לאחרונה? - גלידה מדהימה מול עיריית תל אביב. מתי היית בסרט לאחרונה ואם כן....איזה ? - "חופשת קיץ". עשוי כהלכה. עם אסי דיין בתפקיד מעולה. מרגש ועצוב. מה התחביב שלך בזמן האחרון ? - ציור מתי עשית בדיקות כלליות לעצמך בפעם האחרונה - לעתים קרובות מאד. לצערי צריכה להיות במעקב תמידי עד כמה את מתייחסת לגוף שלך כשכואב משהו....בודקת או ממשיכה הלאה ? - אם זה כאב מוכר ומובן. מנסה להתגבר עליו בעצמי. אם לא, בודקת. נאמר...השבוע יש לך יום הולדת....מה תרצי לקבל מתנה ? - ילד. מקוה שיום הולדת הבא. יש סיכוי כזה. כמה כסף השקעת בשליחת לוטו/טוטו/מפעל הפיס בחודש האחרון ? - 0 ש"ח מה אכלתם היום לארוחת הבוקר ? דילגתי. שתיתי שוקו בשביל החלב לפחות. בכלל משקיעים בארוחה הכי חשובה הזאת ? - אם אני קמה בבוקר, אוכלת פרוסה עם גבינה ועגבניה או קורנפלקס עם חלב. מי החבר/ה הכי טוב/ה שלכם ? - אורה/ענת/ולרי. ובלבנו גם מירה וסיגל. אל מי מהמשפחה אתם הכי קרובים (בעל...אמא...אבא...ילד......אחים....או כל דבר אחר...? לכל אחד מהמשפחה הקרובה יותר. אמי, אחיי מאמא, סבתי ואחייניי. יש לכם חברים בחו"ל? - כן, חברה שגרה בסן פרנסיסקו וכרגע בביקור בארץ. איך אתם שומרים על הקשר ועד כמה הוא הדוק? - דרך אימלים לעתים קרובות. מעדכנות בכל. משתדלות להתראות כמה שיותר, כשהיא מבקרת כאן. איך הכרתם ? - דרך עמותה שנקראה: "פיסיקל אימורטלטי".

יאללה נענה מה יכול להיות

איזה ספר קראת לאחרונה ? את הספר "שחיה בערום" רומן חמוד על בעל שניסה לרצוח את אישתו בטביעה ואיך והתנקמה בו מה עשית לפנק את עצמך לאחרונה? עשיתי יום כייף עם אחיותי מה קיבלת מתנה לאחרונה?המתנה הכי שווה שקבלתי הייתה לפני חצי שנה, את הבונבון שלי, אבל השבוע קיבלתי מתנה מבעלי , ערב פנוי והוא טיפל בילד שזה אחלה מתנה. מה הדבר הכי טעים שאכלת לאחרונה?קובות כל מיני סוגי קובות היה יאמי מתי היית בסרט לאחרונה ואם כן ... איזה? לא הייתי כבר למעלה משנה בסרט, מאז "אביבה אהובתי" מה התחביב שלך בזמן האחרון?לישון מתי עשית בדיקות כלליות לעצמך בפעם האחרונה? לפני הלידה של בני , משמע לפני 7 חודשים עד כמה את מתייחסת לגוף שלך כשכואב משהו... בודקת או ממשיכה הלאה?אם הכאב נסבל לא בודקת אם הכאב לא נותן לתפקד בודקת נאמר.. השבוע יש לך יום הולדת... מה תרצי לקבל מתנה?וואוו יש הרבה ,קודם כל בית משלי עם 5 חדרים ובית קרקע, אח"כ הייתי רוצה ריהוט לבית ומחשב חדש ו... יווווווו זה לא יגמר אז שיביאו לי 100 מליון שקל או יורו ואני כבר אסתדר. כמה כסף השקעת בשליחת לוטו/טוטו/מפעל הפיס בחודש האחרון? 0 שקלים לא משקיעה בזה אפילו לא שקל אבל אח"כ בוכה למה אף פעם אני לא זוכה
מה אכלתם היום לארוחת הבוקר? קפה וסיגריה בכלל משקיעים בארוחה הכי חשובה ? לצערי לא אין זמן לאכול כשיש בונבון שמטריף אותי על הבוקר מי החברה הכי טובה שלכם? בעלי , וחברת ילדות שלי אל מי מהמשפחה אתם הכי קרובים?הכי קרובה לבונבון שלי אח"כ לבעלי ואמא שלי בכלל חיה לי בעורק הראשי(היה צפוף לה בוריד) יש לכם חברים בחו"ל?בחו"ל לא אבל בחולון כן

למעלה