סקר פתוח: איזו סדרה הייתם מתים שתחזור

always be me mc

New member
../images/Emo41.gifסקר פתוח: איזו סדרה הייתם מתים שתחזור../images/Emo35.gif

אני מקווה מאוד שלא שאלתי את זה כבר אבל גם אם כן אז נחייה
לתוהים הסיבה שאני שואלת את זה פה ולא בסקר של הפורום זה כי יכולות להיות אלף תשובות לשאלה הזאת ולכן אני מעדיפה לקיים סקר פתוח מאשר להשתמש בסקר של הפורום(שאגב אני אשנה מתישהוא) כמו כן זו נראית לי דרך נהדרת לשתף במחשבות, למצוא אנשים עם אותם אהבות
ולהעלות זיכרונות וגעגועים
אז מה אתם אומרים חברים? איזו סדרה(או מס' סדרות אבל לא יותר מדי
), הייתם מתים לראות שוב בערוץ?
(ותודה לשרון על ההשראה לשאלה
)

always be me mc

New member
אני חושבת שהייתי רוצה לראות...

מכושפות
הייתי מתה לראות שוב ומההתחלה כי זו הסדרה הראשונה שעולה לי בראש כשאני חושבת על הערוץ, זו הייתה האהבה הראשונה שלי בערוץ והסיבה העיקרית אז (בשנותיי הראשונות עם הכבלים), לכך שצפיתי בערוץ זה על פני הרבה ערוצים אחרים
נעדרים
גם לסדרה הזאת אני מרגישה קשר מיוחד(שאגב מובע בשני פאנפיקים בנתיים
), גם הסדרה הזאת העלתה חיוך על פני ובידרה אותי מתי שהיו מעטים הדברים שבידרו(אחרי שמכושפות נגמרה), והכי חשוב: זו סדרה שמבוססת על סדרת הספרים של הסופרת האהובה שלי(|מג קאבוט
) אז אני רוצה לראות אותה שוב!( אם כי לא נראה שאני אשיג תספרים
) המ.. ולמען האמת גם רפואה שלמה אבל בקטע של העונות הראשונות(אשר אני מאוד מתגעגעת אליהן
), הייתי רוצה לראות(למרות השיער המתולתל של רוזה
) וזהו בינתיים. אני חושבת שאלו העיקרים. האמת שגם בנות גילמור לא הייתי מתנגדת לראות שוב בערוץ וכנ"ל לחברים אבל בגלל הסיכסוך אפילו המחשבה על כך לא נראית לי רלוונטית

YaEl 15

New member
זה מבוסס על ספרים של מג קאבוט?

חח..ד"א - בדיוק השבת חשבתי על "חלום אמריקאי"

always be me mc

New member
יאפ

וד"א בדיוק הרגע הזכרת לי את הספר שאני עוד צריכה לקרוא(אחרי "יומני הנסיכה: הנסיכה מאוהבת"
)

always be me mc

New member
באשר לשאלתך

אני עוד לא קראתי. החלטתי לסיים קודם את "יומני" ואז את "נערת" כי גם ככה הספרים שמעתי הם דומים(באופן הכתיבה) אז אני לא רוצה לערבב בטעות את שני העולמות

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifזה יתערבב בכל מקרה..

קראתי כבר כמה פעמים את נערת החלום האמריקני ואת יומני הנסיכה (אלה שיש לי) וזה מתערבב.

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifאוי, אני אוהבת יומני הנסיכה

אבל אני צריכה לקרוא שוב את הנסיכה בוורוד..

Dark Force

New member
בוורלי הילס../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif|פגרה|

אם כבר נוסטלגייה.. אז את האיכות של פעם.

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifהו..

ג'ואן מארקדיה יהיה ממש נחמד לראות שוב. סדרה מגניבה ומצחיקה. המירוץ לאתמול זה אחת הסדרות שהכי אהבתי. איך נבהלתי כל פעם שהם פתחו את העיניים XDD

danielle23

New member
ג'ואן מארקדיה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

כל כך מתאים לי ולמצב שלי עכשיו!!
הלוואי

sharonnnnnn

New member
אמממ

קודם כל הצחקת אותי על ההשראה חחח אפעם לא אמרו לי שנתתי השראה בכל זאת יפה מצידך^^ הייתיי רוווצה שהתוכניות הבאות יחזרו: *רפואה שלמה *ג'ואן מארקדיה *דוק *תשוקות יש עוד שניים שכחתי שאני אזכר אני יכתוב ><

sharonnnnnn

New member
ניזכרתי ניזכרתי ניזכרתי

לא בשמות של התוכניות בעלילה ^^ נמממ עם מישהו מזהה תעלילה אני אשמח לדעת שוב פעם תשמות של התוכניות אוקיי סידרה אחת זה על משפחה שהבן שלהם הלך להילחם במלחמה והאבא מנהל חנות של מוצרי אלקטרוניקה... התוכנית השנייה שאני ממש ממש ממש מתגעגעת אלייה זה על איש שכל בוקר מקבל עיתון וכתוב בו תאסונות של היום והוא מנסה לעצור את זה ויש לו חתול כזה חמוד ברחו לי שתי השמות נראלי שהסידרה הראשונה זה חלום אמריקאי אבל אני לא בטוחה ... אבל תשני ממש ברח לי . בטח אתם גם לא מכירים אז לא חשוב ^^

sharonnnnnn

New member
אוי נכוןןןןןן!

אוי נכון! איך שכחתי תשם! אני מתגעגעת גם לזה! לא שידרו את זה כבר כמה שנים טובות! אוף =\ אפחד לא מכיר את זה ><

למעלה