סקר פתוח

section51 co il

New member
../images/Emo41.gifסקר פתוח../images/Emo41.gif

אנחנו רוצים ליצור החלפת מפות אוטומטית בשרתים ואנחנו רוצים לבחור את 6 המפות שאתם אוהבים ביותר שכול אחד ישרשר לפה 6 מפות שהוא הכי אוהב בצורה הזו: דוגמה: 1:he_glass 2:he_dodgeball2 3:hamsters hallofdeath:4 5:glass gijoehq_de:6 אנחנו נקח את ה 6 מפות שהכי הרבה נבחרו והם יהיו בסבב המפות האוטומטי בשרת .

PinKy The KiNg

New member
אני אוהב את

CS_משהו המפא שמשחררים את הוסטג יטאלי הזה De_Dust1 de dust 2 dust_awp והמפא של הבריכה עם הרימונים הזאת אבל אם אפשר לעשות נגיד למפות AIM או מפות שהכל שם הולך מהר לשים ממש לקצת זמן כי זה נמאס מהר ואם אפשר להאריך את הזמן של המפות המענות יותר .. עוד דבר שנזכרתי בוא בסרבר החדש שעושים סקר לא רואים את ההצבעות ,או שרק אני לא רואה

מור תור

New member
אלה מפות גדולות לא מפות של תוך דקה זה נגמר חח

cs_militia de_aztec_1337 fun_allinone de_surviver

elerock

New member
../images/Emo41.gifשלי

de_dust de_nuke de_dust2 de_orling Afk_6killer-או איך שקוראים לזה.... Whooho2 או 3

smooty

New member
שיפד פייט מפה גדולה

1. ships_fight 2. dodgeball 3. fy_pool 4. de_train 5. surf_green 6. de_inferno

IDAN1815

New member
למה ישר אנטי?

מי אמר לך שכל פעם נעשה 6 מפות קבוע? מדי פעם נחליף מן הסתם

razaR2

New member
לא מדויק

יהיו אותם מפות באופן קבוע וכל זמן מסוים השרת יחליף למפה הבאה באופן אוטומטי, אם יש אדמין בשרת, אפשר לעשות הצבעה למפה שונה מהמפה הבאה בסדר, אבל הסדר הזה לא אמור להשתנות, מה שכן, אפשר כל הזמן להוסיף מפות חדשות. בקשר למספר המפות, 6 זה מספר קטן מדי בשבילנו ועל זה יש מה לדבר. ולדעתי, צריך להיות שרת אחד למפות FUN ושרת אחד למפות משימה נקרא לזה (פצצה, בני ערובה). תראו, אם נגיע למצב שבו השרת יכול להתנהל לגמרי בלי אדמין, אנחנו במצב מעולה ואני מכיר חברת גיימינג שעשתה את זה ולא עולה לי לראש כרגע שום סיבה להכניס אדמינים לשרתים שלהם כי הכל שמה מתנהל לבד על ידי השרת עצמו. הצבת מחזוריות מפות זה צעד אחד להורדת המעמסה על האדמינים בעיני.

razaR2

New member
צודק ולא צודק

6 מפות זה מעט מדי אבל חשוב שתהיה סירקולציה של מפות במקום שהשרת יהיה תקוע על אותה מפה עד שמגיע אדמין כדי לשנות

IDAN1815

New member
aim_dgl !!!

מת על המפה הזאת
1. aim_dgl 2. de_dust ומפה לא ממש משנה לי, אני מעדיף מפות aim למיניהן, כל פעם עם נשק אחר קבוע

בעעעע

א] המפה הזאת שכולה זכוכית ונלחמים עם סכינים+יש רימונים מפוזרים ב] סורף משהו שיהיה גלישה לפחות, ג] לא זוכר עוד שמות XD

razaR2

New member
אין שני שרתים?

שיהיה אחד למפות FUN (כמו דודג' בול וגלאס וכו') ואחד למפות פצצה (DE_XXX) ואפשר גם לשים מפות בני ערובה בשרת הזה, לא יזיק, אבל לערבב זה נוראי לדעתי. בכל מקרה: de_dust2 de_train de_inferno de_nuke de_cbble de_cpl_mill אלה המועדפות עלי, לא בהכרח לפי הסדר שכתבתי אותן.

למעלה