סקר קטנטנן-לכל חברי הפורום

get well

New member
../images/Emo41.gifסקר קטנטנן-לכל חברי הפורום../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

אני רואה כל מיני
חדשים בפורום ואנחנו עדיין לא עשינו הכרות רשמית אז אתם מוזמנים לענות על הסקר הבא וכך נכיר אחד את השני יותר טוב (תענו רק על מה שמתאים לכם...
שם
(אם עובד) עובד ב..
כמה זמן ממלצר
כמה זמן בפורום
כל כמה זמן נכנס לבקר בפורום
חוץ מלמלצר עושה משהו נוסף(עוד עבודה,סטודנט וכו')
מרוצה מהעבודה
שכר: תפרטו איך משלמים לכם(מזומן, משכורת, טיפים, השלמות...) אז..מי עונה ראשון
ובלי תירוצים

יאא גאה להיות הראשונה...

( אני מקווה) שם= שירה גיל= 17 וכמה חודשים אזור מגורים= חולון (אם עובד) עובד ב..= אפרופו כמה זמן ממלצר= חח רק התחלתי.. המשמרות שלי מיום שני... כמה זמן בפורום= המממ יומייםפ שלושה כל כמה זמן נכנס לבקר בפורום= כשאני על המחשב בעיקרון... חוץ מלמלצר עושה משהו נוסף(עוד עבודה,סטודנט וכו')= לא אבל אני אחפש לחופש מרוצה מהעבודה= סביר שכזה שכר: תפרטו איך משלמים לכם= טיפים אך ורק ואם בחודש יוצא לי מתחת למינימום הם משלימים לי זהו

champ

New member
גם אני רוצה..

שם: אבי
אזור מגורים: באר שבע
עובד ב: מנתח מערכות מידע (מהנדס תוכנה)
כמה זמן מילצרת: שלוש שנים בערך
כמה זמן בפורום: מאז הפתיחה?
כל כמה זמן נכנס לבקר בפורום: פעם ביום לפחות..
מרוצה מהעבודה:
שכר: מעל הממוצע, תלוש בכל ראשון לחודש..

LiveInACloud

New member
וול..

שם: רזי גיל: 18 (עוד חודש) אזור מגורים: תל אביב והסביבה? עובד ב: אולם חתונות כמה זמן ממלצר: חודש וחצי בערך כמה זמן בפורום: שבוע בערך כל כמה זמן נכנס.. וכו': יום-יומיים חוץ מלמצלר: מעצב גרפי. למישהו יש עבודה? מרוצה מהעבודה: אממ.. לא מת על זה שכר: משכורת, בעשירי, במזומן, 90 לערב, אחרי רבע ל 12 מקבלים פלוס שעה (שזה 18 ש"ח בערך)

malian

New member
גם אני גם אני

שם - מליאן גיל - 24 אזור מגורים - כפ"ס (אם עובד) עובד ב.. - קייטרינג כמה זמן ממלצר - שנה כמה זמן בפורום - לראשונה כל כמה זמן נכנס לבקר בפורום חוץ מלמלצר עושה משהו נוסף(עוד עבודה,סטודנט וכו') - סטודנטית, מדריכת חוגים ומורה פרטית מרוצה מהעבודה - עד סוף התואר או עד שאשיג עבודה שהכסף משתווה לזה שכר: תפרטו איך משלמים לכם(מזומן, משכורת, טיפים, השלמות...) - 250 לאירוע + 50 להסעות (כשאני עושה), טיפים שבד"כ אין כי ישראלים קמצנים

גברת ע

New member
טוף אז ככה

* עינב * 21 * אזור מרכז * עבדתי בחברת קייטריג ששלחה מלצרים לכל מיני אירועים בכל מיני מקומות חמדים יותר ונחמדים פחות, אח"כ התגייסתי * מלצרתי שנתיים בערך * בפורום מפתיחתו * כל פעם שבאינטרנט מציצה לראות אם יש משהו חדש לא תמיד עונה/מגיבה/משאירה הודעות אבל מציצה
* כרגע משתחררת (יום ראשון הקרוב בבקום, ה-ל-ל-ו-י-ה) ולא ממלצרת * כן ולא, היו אירועים נורא קשים ומגעילים של 10000 איש * שכר מינימום לפי שעה פלוס טיפים אם לא היו אנשים קמצנים מידי מספיק ממצה?
שיהיה לכולם אחלה סופ"ש

גם אני גם אני

שם: אירה גיל: 19 אזור מגורים" מרכז עבדתי באולם ארועים במרכז כמה זמן ממלצרת: כבר לא ממלצרת... כמה זמן בפורום: ימים בודדים כל כמה זמן נכנס לבקר בפורום: מנסה כל יום. חוץ מלמלצר עושה משהו נוסף: מחכה לגיוס! נעים להכיר את כולכם

get well

New member
../images/Emo68.gifעכשיו תורי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שם: GET WELL
גיל: 20 אזור מגורים: ת"א עובדת ב:פאב בת"א כמה זמן ממלצרת: נטו שנה וחצי עם הפסקה של צבא באמצע כמה זמן בפורום: בתור מנהלת אז מין הסתם מהיום הראשון.. כל כמה זמן נכנסת לפורום: כל יום!!! חוץ מלמלצר עושה משהו: לא!
מרוצה מהעבודה: בעקרון כן..תמיד יש דברים לשפר... שכר: טיפים בלבד..אין צורך שישילימו...
כל אלה שעדיין לא ענו... למה אתם מחכים

elania

New member
../images/Emo26.gif גם אני מצטרפת ../images/Emo36.gif

גם אני רוצה להצטרף.... **שם: אלה .נ. **גיל: 17 ו-3 שבועות **אזור מגורים: קריית גת **עובדת ב: מלצרות **כמה זמן ממלצרת: בערך שנה וחצי בחישוב מהיר זה יוצא מגיל 15 וחצי **כמה זמן בפורום: בערך שבוע כל כמה זמן נכנס: כל יומיים או שלושה חוץ מלמלצר אני מתנדבת במד"א קריית גת **מרוצה מהעבודה: לא אבל זה מה שיש **אופן התשלום: בעיקרון אני עובדת בשתי עבודות מלצרות. אחת בעיר שלי ואחת דרך חברת כוח אדם ששולחת את מלצריה למלונות וארועי קייטרינג באזורים ירושליים ותל אביב. בעבודה בעיר משלמים לי 80 ש"ח על 6 שעות עבודה ואילו בעבודה בחברת כוח אדם משלמים לפי שכר מינימום בנוסף אני יכולה לקבל טיפים מבלי שזה ישפיע לי על המשכורת.

לוריי

New member
אז ככה../images/Emo26.gif

לורי 19 דרום כרגע ברמנית אבל עד עכשיו הייתי מלצרית מילצרתי כבר כ 4 שנים +- אני בפורום אממ... שעתיים :) מהעבודה הנוכחית אני מאד מרוצה.. אני מרוויחה 20 לשע הוטיפים על הבר (היות ואני ברמנית) במלצרות הרווחתי 7% מההזמנות וטיפים.. אומנם הייתי מרוויחה הרבה יותר מאשר ברמנית אבל לברמן זה הרבה הרבה יותר כיף... ממש אומנות :) למרות שלמלצר נכון זו גם סוג של אומנות ;)

פשוש3

New member
המממ... ../images/Emo66.gif

שם: פשושון גיל: 21 אזור מגורים: ר"ג (אם עובד) עובד ב.. אולם שמחות כמה זמן ממלצר: כשנה כמה זמן בפורום: מהתחלה כל כמה זמן נכנס לבקר בפורום: כל סוף שבוע,מדי פעם באמצע השבוע חוץ מלמלצר עושה משהו נוסף: מכירות וסטודנט מרוצה מעבודה: בטח,אני שם בעיקר בגלל החבר'ה וכסף זמין שכר: במשוקלל יוצא לי 30-35 שקל לשעה

Azemer50

New member
טוב גם אני

שם:זמר גיל:18 אזור מגורים:קריות עובד ב...:אולם חתונות כמה זמן ממלצר:שנה כמה זמן בפורום:שבוע חוץ מלמלצר:לומד י"ג מרוצה מהעבודה:נחמד לבינתיים שכר: 80 לאירוע, צק כל 10 לחודש והטיפים שעושים מהשולחנות.

LeaD18

New member
גם אני!

שם: לאה
אזור מגורים: בני ברק
(אם עובד) עובד ב..: לא עובדת.
כמה זמן ממלצר: מילצרתי 3 שנים
כמה זמן בפורום: מאז שניפתח...
כל כמה זמן נכנס לבקר בפורום: כל יום/יומיים
חוץ מלמלצר עושה משהו נוסף(עוד עבודה,סטודנט וכו'): סיימתי י"ב (אתמול) היה טקס סיום, היה כל כך מרגש...:))) מתגייסת עוד 16 (!!!) ימים.
מרוצה מהעבודה: היתי דיי מרוצה.
שכר: תפרטו איך משלמים לכם(מזומן, משכורת, טיפים, השלמות...): שמכורת קבועה במזומן, בין 75 ל100 לערב, תלוי האולם.

למעלה