סקר קצר
|פינגווין|

CrazyPenguin

New member
../images/Emo41.gifסקר קצר../images/Emo41.gif../images/Emo191.gif|פינגווין|

איזה שיר [של קין כמובן] הוא המועדף עליכם? תבחרו רק שיר אחד
למרות שזה ממש ממש קשה

בסטיאן

New member
yay i'm first ../images/Emo9.gif

התשובה היא- אין לי מושג
ברצינות, אני לא מסוגל לעשות את זה. אין אף שיר של קין שאני יכול לומר שהוא האהוב עליי ביותר. סורי פולקס. ליב מי ביהיינד. איי קאנ'ט דו איט. גו און וויטאאוט מי...

justin9

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

כמוני כמוך האמת שאני ככה גם לגבי החוליה החלשה... פשוט לא יכולה זה לא מוסרי בעיניי

בחוליה החלשה זה הרבה יותר קל ../images/Emo4.gif

עד השלבים הכמעט סופיים זה לא בעיה ללכת על דרך השלילה, אבל מראש לבחור שיר אחד אהוב זאת התאבדות

CrazyPenguin

New member
קשה קשה קשה../images/Emo191.gif|פינגווין|

האחד שאני מכורה אליו קשות ברגעים אלה הוא Cant stop now אבל הפייבוריט שלי משתנה מהר... אוחח כל השירים כ"כ מדהימים

הא! ../images/Emo6.gif אין שום סיכוי...

גם אם הייתי צריכה לבחור 5 שירים אהובים לא הייתי מסוגלת
נראה לי שאף פעם לא היה לי פייבוריט... זה לא שאהבתי שיר מסוים, ואחרי חודשיים זה השתנה... פשוט שמעתי את כל H&F (לפני שלוש שנים...) ברצף.... ועד היום אין פייבוריט אחד...

זה דיי משתנה...

כאילו לפי מה שאני מרגישה באותו זמן, ולמה אני הכי מתחברת אליו באותה תקופה. כרגע זה She Has No Time. והאמת- אין לי מושג למה התבייתתי על השיר הזה, למרות מה שכתבתי לעיל
פשוט הקול של טום בשיר מאוד סוחף ומאוד מרגש, ודורש שירחמו עליו. [חושבים שהשיר הזה נכתב עליו?
]

חחח את יודעת מה הזכרת לי עכשיו? בתחילת

דרכי עם קין כשרק גיליתי שטום שמן, תמיד דמיינתי איך הוא הצליח לצאת עם מישהי ואז היא קמה בבוקר וראתה את ראשו השמן על הכר, וברחה מהחדר והוא התעורר בבאסה כי הוא היה בטוח שיש מישהי שלא אכפת לה שיש לו ראש שמן ועד היום זאת הסצנה שעולה לי בראש כשאני שומעת את השיר

justin9

New member
פשוט רוע בהתגלמותו../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo9.gif

אני לא אעשה את זה../images/Emo99.gif

זה פשוט משהו שנתקע לי בהתחלה ולכן לא מרפה וכנראה לא ירפה לנצח

../images/Emo6.gif חולת נפש ../images/Emo6.gif

למרות שיכול להיות שזה לא כל כך רחוק מהמציאוצ... הרי השיר הזה באמת נכתב לטום. אחרי שמיהי שהוא אהב לא החזירה לו אהבה.... מאוד יכול להיות שזה בגלל הראש השמן שלו

חחחח אני רצינית אבל! זה באמת מה שדמיינתי,

ועוד בתמימות, כאילו לא דמיינתי את זה בכוונה זה פשוט מה שעלה לי לראש
הכיתה היתה י"ב והזמנים היו קשים

מה אומללים, כל חברותיי הפאקצות טיפסו על הרי

אילת מקשיבות לשרית חדד ושאר קקי-קה, ואני הקשבתי בפעמיי הראשונות לH&F וחשתי את עצמי בקליפ של SOWK (בגלל המסלול, נו
) (טוב האמת שאלו לא היו הפעמים הראשונות שהק/שבתי בהן לקין, אמנם לא הכרתי את הדיסק הרבה זמן אז, אבל הוא כבר היה חרוש גם חרוש
)

אוווף ../images/Emo46.gif

עכשיו כל פעם שאני אשמח את SHE HAS NO TIME אני אחשוב על טום והראש הענקי
ואני אצחק. במקום להתרכז בשיר. חבל, דווקא שיר יפה

justin9

New member
../images/Emo46.gifwho's that bitch???../images/Emo46.gif

ובטח עכשיו היא ממורמרת כי טום מצליח והיא תקועה עם 3 ילדים,כלב עם נשירה איומה שמשאיר לה ריר בתוך הנעליים ובעל שאומר לה שהיא עוד לא הורידה את כל המשקל העודף מהלידה האחרונה והיא מהרהרת "למה השומן כל כך מפריע לו?" ואז היא נזכרת במה שהיא עשתה לטום ואז ג'סטין טימברלייק שר לה ברקע: What goes around, goes around, goes around Comes all the way back around

למעלה