סקר

../images/Emo41.gifסקר../images/Emo124.gif

לפני כמה ימים, מאיה פתחה סקר על אין ואאוט (פריטים וכו'..) וראית שהסקר הזה גרר הרבה תגובות וגם הרבה (יחסית) אנשים שאמרו שהדיסקית (לדוגמא) אין אבל כבר בדרך לאאוט וכל מיני כאלו.. בקיצור - הסקר של מאיה העלה לי רעיון
שכל אחד ואחת י\תרשום: איזה פריט שרד הכי הרבה תחת הקטגורייה של ה"אין"
ושכל אחד ואחת גם ירשמו: איזה פריט נכנס הכי מהר לקטגורית ה"אאוטים"

../images/Emo26.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifאני../images/Emo23.gif../images/Emo41.gif../images/Emo36.gif

שרד הכי הרבה מתחת לקטגוריה של האין: ג'ינס!!!!!!!!! שרד הכי הרבה זמן! שורד הכי הרבה זמן! וישרוד הכי הרבה זמן!!!!!!! והכי אאוט:אמממ....יש ה=מ=ו=ן!!! לדוגמא, אמממ.....הטבעות פלסטיק הענקיות הצבעוניות האלה!!!! כולם חרשו עליהם כמו משוגעים (לפחות בבית ספר שלי) ועכשיו אפ אחד לא נוגע בזה!

חושבת שחושבת..

הכי אין - וואו, אני מסכיהמ עם הג'ינס.. אבל עוד משהו... תיקים של ג'נספורט. יחיו לעד הכי מהר אאוט - האופנה הצבאית והדיסקיות, רק הגיעו, ככה הלכו.

O Boy

New member
../images/Emo36.gifME 2../images/Emo26.gif

הג'ינס שורד וישרוד (כמה שיותר זמן יותר טוב)... הכי מהר שיצא... אתם זוכרים את השרוואלים ? לפי הזכור לי זה יצא מהר מהאופנה...

אם כבר גי'נסים..

אז הגי'נסים עם כל הקישקושים.. עם כל פסים, ספרי כל מיני כאלו.. אם שמתם לב - זה נכנס לפני כמה שנים וזה ממשיך לככב וממשיכים לקנות גי'נסים כאלו

Adi15

New member
גמני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הפריט שהכי הרבה שרד תחת הקטגורייה של האין זה באמת ללא ספק- הג'ינס. בכל הגזרות, הצבעים, נצנצים, מקושקש, קרוע, נמוך, גזור....
הפריט שהזדרז להיכנס לקטגורית האאוט לדעתי זו החצאית הגדולה הזו (בדרך כלל לבנה) עם ג'ינס מלמעלה...מכירים
פחחחחחחח.... זה ייצא כל כך מהר עד שאף אחד כמעט לא מכיר את זה

SsssTaaaR

New member
../images/Emo179.gif../images/Emo175.gif

שרד הכי הרבה ללא ספק ג'ינס נמוך ומתרחב
יצא הכי מהר...ניטים ומכנסיים עם פסים לאורך....אני מקווה רק שזה לא יחזור

dark eyes

New member
הכי אין זה אכן אכן

הג'ינס היפה הנמוך גבוהה כחול בהיר כהה מקושקש וכל אלה
הפריט שיצא הכי מהר מהאופנה הוא תכשיטיי הניטים למינהם וזה פשוט עבר לידיים פריקיות עם דם וכל השטויות שהם מאמינים בהם

תגיד...

איפהשהוא באילן היוחסין שלך מופיעים השמות "היטלר" ו"מוסליני"...? מה זאת הגזענות הדוחה הזאת והדעות הקדומות...?!

dark eyes

New member
לא היטלר אבל

פידל קסטרו כן.....סתם לא אין לי בעיה עם פריקים ואני סתם עשיתי הכללה לא יפה כי באותו זמן רבתי עם מישהו שהוא פריק על משהו לא קשור (דעות פוליטיות) אז סתם הייתי מעוצבן

cutey

New member
כן כן..

אני מסכימה עם כולם שהג'ינס שרד,ושוד הכי הרבה זמן.הוא כל הזמן יהיה הכי אין! והדבר שלא שרד..זה באמת בחצאיות ומכנסיים לבנות עם הג'ינס.לדעתי הם תמיד היו מכוערות..

לדעתי

אין - חוץ מג'ינס שכבר חרשתם על זה שרד הרבה זמן אז קודם כל הכפכפי אצבע האלו , זה כבר כמה שנים וזה כל הזמן נכנס יותר ויותר לפני שנה שנתיים כבר התחילו לצאת עם זה בימי שישי ועדיין וזה רק צובר תאוצה ביותר חברות. יש גם את המכנסי היינס שהתחילו אצל בנות ועכשיו זה אצל בנים , כבר כמה שנים טובות. שרשרת מגן דוד כמובן , שאולי התחיל אצל הערסים והיום הרבה מאוד הולכים איתה. אאוט - אני חשוב שהמכנסיים עם הפסים בצד נמאס כבר אחרי שנה אחת אני זוכר תחורף הזה נראה לי לפני 3 -4 שנים שכולם התלהבו מזה זה שרד חורף מקסימום 2 וזהו נמאס. אני מתכוון לטרנינג האלה. וגם השרוואל קצת למרות שעדיין הולכים איתו לפחות בת"א.

O Boy

New member
חולק על דעתך...

לבנות, המכנסיים עם הפסים בצד משחקות אותה בגדול, המראה הספורטיבי והדוגמה הזו בפרט מובילה הקיץ (ראה: קולקציה חדשה, ספורטיבית ויפה ביותר, KEDS, שהחלה אף לייצר את מכנסי ה'דפוק אותי' המוכרות... חחח)

Adi15

New member
נכון../images/Emo70.gif שכחתי מההנס...

המכנסיים הספורטיביות של הנס באמת מתעקשות שלא לצאת ובצדק
צבעים מדהימים, איכות ויופי של גזרות...

למעלה