סקר

מור שפר

New member
../images/Emo41.gifסקר../images/Emo14.gif

איזה דמות אתם הכי מעדיפים מ"מזל תאומות"? 1.קלואי 2.ריילי 3.מנואלו 4.לארי 5.ג´אק

אני

את קלואי יותר אהתבי תדמות הסקר כבר היה אבל חפיף חבר´ה עכשיו אני באמת הולכת אני לא יהיה כאן שישי שבת נדבר ביום ראשון
סוף שבוע מהנה:)

plomphy

New member
מור, את חדשה- נכון?

אז את בטח לא מודעת לכמה פעמים היה את הסקר הזה... זה כבר מוגזם!!! אבל כל הכבוד על היוזמה....

Summer Spirit

New member
אני הכי מעדיפה את קלואי.

כי היא יותר מגניבה ואני חושבת שאשלי (קלואי) משחקת יותר טוב ממרי-קייט (ריילי) מה שעושה הבדל בין הדמויות והאיכות שלהן.

THE CORRS

New member
שלום !!!../images/Emo140.gif

שלום, זה עם ראשונה שאני בפורום ושרציתי לשאול שאלה (לא קשה או משהו כזה...) מתי משדרים את טובות השתיים ואת מזל תאומות?למישהו יש מידע על קרי מטובות השתיים בבקשה שישלח לי! תודה!

חחח לא נראה לי...

מרי-קייט משחקת פי שתיים על אשלי ועובדה שרק היא הייתה מועמדת לפרס האמי וריילי שולטת כי קלואי כזו מרגיזה עם הקניות והשטויות שלה ריילי הכי חמודה ומצחיקה ושולטת!!!

Summer Spirit

New member
את מתחילה לעצבן אותי.

את ילד לסבית וסתמומה ומפגרת בגלל שאת לא אוהבת את אשלי יותר ממרי-קייט! זה מה שאת כל הזמן עושה עם מישהו אומר משהו על אחת התאומות שלא נראה לך ולדעתי אשלי שחקנית יותר טובה ממרי-קייט ואשלי נתנה למרי-קייט להיות באמי כי נתנו להן לבחור בין שתיהן ועובדה שמרי-קייט בכלל לא זכתה באמי. הא!

אז זהו שלא...

בחרו רק את מרי-קייט כי היא יותר כשרונית ולא נתנו להן לבחור תשאלי את מוטי ומה את מקללת? מה את מרגישה מעצמך? את ילדה מגעילה בעצמך ואני לא לסבית אני פשוט שרופה על התאומות ויותר על מרי-קייט

rahelm

New member
אולי תפסיקו כבר..

אני שרופה על שתיהן ואושרת את אומרת שאת אוהבת את שתיהן ואת מרי קייט יותר אבל את גם אוהבת את אשלי איך את יכולה להגיד עליה דברים כאלה !!!

אני לא יורדת עליה אני פשוט לא...

אוהבת את הדמיות שהיא משחקת אותה עצמה אני לא מכירה אבל אני בטוחה שהיא מקסימה כמו מרי-קייט

rahelm

New member
כן אבל מקודם רשמת שבחרו ..

במרי קייט כי היא כישרונית אז זה נשמע כאילו את לא אוהבת את אשלי !!! לדעתי שתיהן כישרוניות ,מהממות,ויש עוד המון דברים!!!!!

Nomero Uno

New member
זה לא אומר שהיא משחקת פחות טוב

היא לא בוחרת את הדמויות היא רק משחקת אותן ולדעתי לשחק דמויות במו שהיא משחקת יותר קשה מלשחק את הדמויות של מרי-קייט

doosie

New member
דיון לא עקרוני...

אושרת אני מצטערת אבל ... את מתעסקת בדברים שטותיים, מרי-קייט ואשלי משחקות אותו הדבר, ב"מזל תאומות", ב"טובות השתיים" ובכל שאר הדברים שהן עשו הן קיבלו את אותה הכמות של המשפטים ושל זמן המסך... אם אתן אוהבות להתווכח על דברים שטותיים אז בבקשה, אבל אולי תעשו את זה באיי סי קיו או משהו כזה, אני לא מנסה להשתלט או משהו אבל פשוט זה מציק לראות אנשים מתווכחים על שטויות, חבל שתפסידו חברים בפורום בגלל וויכוח לא חשוב, לכל אחד יש את הדעות שלו, והוא יכול להביע ותן, אבל תעשו בצורה מתורבתת, ואל תשמיצו אף-אחת מהתאומות כי אני חושבת שלשתיהן יש כשרון משחק ושתיהן נראות טוב ושתיהן חמודות בראיונות. --זה כל מה שהיה לי להגיד--

למעלה