סקר
דרך נוספת להביע דעה

tlingit

New member
../images/Emo41.gif סקר ../images/Emo26.gif דרך נוספת להביע דעה

בימים האחרונים מתנהל פה דיון בנושא פרסום בפורום מובעות בו דעות שונות בשאלת אופי הפורום הרצוי בעיני המשתתפים אך מספר מביעי הדעה הוא קטן חשבתי שאולי יש חברי פורום שירגישו יותר נוח להביע דעה בצורה תמציתית יותר ולכן העליתי סקר חדש המשקף את ההצעות השונות לנושא הפרסום בפורום שלנו
אתם מוזמנים להביע דעה ולהצביע בסקר
– אני בהחלט אעריך זאת, משום שאני מגבשת החלטות בעקבות הדיון הזה והדעות המושמעות בו

אלדר01

New member
סקר

מה יתן הסקר? חלק יצביעו בעד וחלק נגד.והרוב ישאר דומם. בנוסף הפורום חדש ומה אם כל אלו שיגיעו? והערה אחרונה לא חושב שהדיון כאן צריך להנחות אותך בקבלת ההחלטה,אלא תקנון תפוז.

tlingit

New member
סקר

קודם כל, מטרת הסקר לאפשר לעוד אנשים להביע דעה בדרך נוספת. עם כל ההעדפה לדיון מנומק אני מביאה בחשבון שיש חברי פורום שאולי לא חשים נוח להכנס לדיון בגלוי או לא מרגישים מסוגלים לכתוב דעה מנומקת אך בכל זאת יש להם דעה והעדפה אישית. חלק מיצירת מרחב מאפשר, כזה שנותן מקום לכולם הוא גם להציע עוד כלים ודרכים לאפשר השתתפות מתוך הבנה וקבלה של בחירות שונות של חברים. בעניין קבלת החלטות: אני אכן אקבל החלטה לפי שיקול דעתי ותפישותי ובהתייעצות עם הנהלת הפורומים אבל מאחר שזהו פורום של כולנו, יש מקום לשמוע גם את דעות החברים בפורום ובוודאי להביא אותן בחשבון כאשר מקבלים את ההחלטות. וגם: אין בעיני כל רע בשינוי עמדות לאחר דיון ומחשבה . אמנם התרבות בה אנחנו חיים משדרת את ה"חובה לדבוק בדעתך", אך אני מאמינה בבניית תרבות קצת יותר גמישה, כזו שיש בה טעם בניהול דיונים כי הם גם מביאים לשינוי, ולא רק משמשים רמקול להשמעת דעות. חלק מזה הוא גם שדיונים יכולים לעלות שוב אחרי כמה זמן; גם כדי לאפשר לחברים חדשים להביע דעה, וגם כדי לבדוק מחדש דעות ועמדות, נימוקים ותוצאות, ואולי לראות אם אנחנו רוצים שינויים.

אלדר01

New member
מבחינתי אין שום בעיה

בינתיים אין לי חתימה היא בהמתנה.....

סקר

למנהלת הפורום שלום, א. אני מאד מעריכה את הדרך בה את יוצרת את המרחב המאפשר ואת כל הנימוקים שהעלית באשר למטרת הסקר ולעניין קבלת ההחלטות. ב. כמובן שהבעתי דעתי דרך הסקר (קצר וענייני) ואני מזמינה את כולם לעשות זאת. שוש

tlingit

New member
איך מוצאים את הסקר

לוחצים על המילה "סקר" בפס הכחול כהה שבראש העמוד הזה (מעל שם הפורום)

למעלה