סקר
על נו דאוט ועוד

../images/Emo41.gifסקר../images/Emo3.gifעל נו דאוט ועוד../images/Emo9.gif../images/Emo41.gif

נתחיל בכמה שאלות על נו דאוט וגוון ונמשיך בסקר שנלקח מפורום שאלונים
1.מתי התחלתם לאהוב את נו דאוט[שנה\או אחרי שיר\סינגל שיצא] 2.מה הוא השיר שהכי נקשרתם[לא אהבתם] של נו דאוט
אל תגידו שזה קשה...אני יכולה להגיד למשל על אוונסנס שיש להם המון שירים שהשיר שהכי נקשרתי אליו זה going under כי היא מבטא משהו שאני מרגישה 3.איזה קליפ של נו דאוט הוא האהוב עליכם
4.איזה קליפ של נו דאוט הוא הכי פחות אהוב עליכם? 5.איזה שיר של נו דאוט הוא הכי פחות טוב בעינכם
[נו כי מה ,יכולתי לשאול אתכם איזה הכי אהוב עליכם?
זה קשה מידי] 6.שימו תמונה של הלהקה מאחד הטקסים בהם הם הופיעו,הטקס שהכי נהניתם\אהבתם\התרגשתם לראותם[נו זו ניראית שאלה מטופשת אבל בוודאי יש טקס מסויים שממש התרגשתם לראות תמונות ממנו] ולשאלון: שיר אהוב: שיר שנוא: שיר מרגש: שיר רומטי: שיר שגורם לכם לחשוב על מישהו מסויים: {אם בא תגידו מי } שיר עם המילים הכי יפות\מרגשות: שיר עם הלחן הכי יפה: ה-כותב: ה-מלחין רעש אהוב : רעש מעצבן: מקווה שתהנו
סקייטי

That Just me

New member
אני../images/Emo9.gif../images/Emo20.gif

1.מתי התחלתם לאהוב את נו דאוט[שנה\או אחרי שיר\סינגל שיצא] אממ, ממש לאהוב אותם כשיצא דיסק הסינגלים שלהם
2.מה הוא השיר שהכי נקשרתם[לא אהבתם] של נו דאוט Everything in Time . 3.איזה קליפ של נו דאוט הוא האהוב עליכם New 4.איזה קליפ של נו דאוט הוא הכי פחות אהוב עליכם? Hey Baby 5.איזה שיר של נו דאוט הוא הכי פחות טוב בעינכם Simple Kind Of Life לא מסתדרת טוב עם בלדות כאלה
6.שימו תמונה של הלהקה מאחד הטקסים בהם הם הופיעו,הטקס שהכי נהניתם\אהבתם\התרגשתם לראותם
אני לא רואה טקסים אז אין לי תמונה
אבל אני אשים תמונה שלהם שאני אוהבת
ולשאלון: האמ לא רק של נו דאוט נכון ? טוב לאנורא
נעשה של הכל שיר אהוב:יש המון אבל בנתיים Reamonn - Supergir שיר שנוא: אין ממש
שיר מרגש:
Nothing else matter's מטאליקה
שיר רומטי: Donna Lewis - I Love You Always Forever הוא כיפי כזה
ו I'm With You של אבריל . שיר שגורם לכם לחשוב על מישהו מסויים: {אם בא תגידו מי } My Immortal - Evanescence שיר עם המילים הכי יפות\מרגשות: Don't Speak דהה
ואממ Guns N' Roses - November Rain שיר עם הלחן הכי יפה: יש המון =] Hole - Garbage Man הגיטרות שם
ה-כותב: לא מכירה כותבים ממש ה-מלחין: או מלחינים רעש אהוב :
של בועה מתנפצת רעש מעצבן: רעש לעיסה יכול לשגע אותי

בהחלט תמונה יפה../images/Emo99.gifוhet baby באמ

באמת לא קליפ משהו אבל גוון מגניבה שם,כמובן
רעש של בועה מתנפצת
אני הכי אוהבת את הצליל שמנשקים אותי על הלחי

That Just me

New member
../images/Emo2.gif

"אני הכי אוהבת את הצליל שמנשקים אותי על הלחי" ... מעניין למה

../images/Emo6.gif נו בלי שום קשר לפעמים מנשקים

אותי פאקצות או אנשים שאני לא אוהבת[את יודעת הנשיקה של הבוקר טוב