../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gifאתם אוהבים מוסיקה קלאסית?
היום, גבי גזית מקדיש את התוכנית 'הכל דיבורים' למוסיקה לקלאסית. אני גדלתי בבית פולני שבו לתרבות היה משקל נכבד. הצלילים הראשונים ששמעתי היו קשורים במוסיקה קלאסית. בגיל שלוש כבר רקדתי את אגם הברבורים של צ'יקובסקי
התוודעתי לסימפוניות של בטהובן. לקונצרטים לכינור של מנדלסון, בטהובן כו'... אופרות (שראיתי עוד בבניין האופרה הישן)... הייתי מנויה על קונצרטים והצטופפתי עם הפולניות עטורות הפרווה... שהגיעו עם נייר צלופן מרשרש של הסוכריות... חוויתי את ההשתעלויות (בהפסקה
ואת כל האווירה של לראות ולהראות... ותאמינו לי אפשר היה ספר. היום המצב השתנה... הזקנים של פעם מגיעים פחות והשואו התלבושתי פינה את מקומו לג'ינס ולטישרט
האזנה למוסיקה קלאסית חודרת גם לצעירים (דבר שאותי אישית מאוד משמח). דבר אחד בטוח... בטהובן, ציקובסקי, שומאן, ריכארד ואגנר וכו'... ישארו לנצח... מירי מסיקה, שרית חדד, הראל סקעאת... יעלמו בשלב מסוים. תנסו להתחבר... זה שווה... ובעיקר מרגיע!
היום, גבי גזית מקדיש את התוכנית 'הכל דיבורים' למוסיקה לקלאסית. אני גדלתי בבית פולני שבו לתרבות היה משקל נכבד. הצלילים הראשונים ששמעתי היו קשורים במוסיקה קלאסית. בגיל שלוש כבר רקדתי את אגם הברבורים של צ'יקובסקי