סקר

frikin shin

New member
../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif../images/Emo105.gif../images/Emo26.gif

הוא לא הכי קשור(
) לפורום אבל בכל זאת... אפשר
אתם חושבים שאם מישהו אוהב את רד הוט צ'ילי פפרס אז הוא "חייב" לא לאהוב את נגיד... בריטני ספירס
(סתם דוגמה) השאלה היא בעצם אם אתם אוהבים סגנון מוזיקה מסוים (לדוגמה רוק), אז אתם לא פתוחים לסגנונות אחרים
(לדגומה פופ)
ועוד משהו שסתם לא קשור
: חברות שלי התחילו אתמול שיעורי
אני ממש רציתי ללמוד גם אבל לצערי אני לא יכולה
והמורה ניגן להם מלא שירים של רד הוט צ'ילי פפרס... לא פיייר:( אבל אני שמחה בשבילם

backstreet girl

New member
יש כאלה ויש כאלה!

רוב אוהבי הרוק חושבים שפופ זה מוזיקה רעה,זולה וממוסחרת!! אני אישית ממש ממש ממש לא חושבת ככה! אני בעד להפתח להרבה סגנונות אבל יש אנשים שרוק זה מה שמדבר אליהם והם פשוט לא מתחברים לפופ!

lollapalooza

New member
יש בזה משהו.

כי לרוב אנשים אוהבים להקה, כחלק מסגנון מסויים. וכשאוהבים סגנון מסויים (או כמה) זה הגיוני שלא לאהוב סגנונות אחרים, כמו כל דבר בחיים. ומכיוון שהפופ מאוד מנוגד לרוק, למשל- מכל הבחינות, זה קורה.

רק על עצמי לספר ידעתי

אצלי אין קשר. אני אוהבת את מדונה, מוסיקה קלאסית, טראנס(לא הכל אבל עדיין), מוסיקת ניו אייג' וגם רוק. נראה לי אבל ש"בגיל ההתבגרות" הסגנון המוסיקלי שלך הוא יותר משמעותי כי זה משייך אותך גם לאיזו מין קבוצת זהות כזו(רוקיסטים, פריקים, ארסים, קלאברים וכן הלאה). כשהייתי בת 15 אז הייתי רוקיסטית מוצהרת.

frikin shin

New member
מדונה באמת טובה...

היא זמרת כל כך טובה וכל כך הרבה שנים. היא פשוט ה-פופ לדעתי... אני אישית לא שומעת הרבה פופ אבל כמה שירים שלה בדרכים קרימינליות
אני אוהבת לשמוע

../images/Emo32.gif אני לא אוהבת את כל החומרים של

אלא בעיקר את ray of light ואת american life
הקבלה עשתה לה את זה

lollapalooza

New member
הו

יש לי את Ray of light והוא פשוט מקסים. קניתי אח"כ גם את מיוזיק, בתקווה שיהיה טוב כמו קודמו, אבל הוא היה פשוט משעמם.

Rusty Cage

New member
מממממ...

אני בעיקרון הכי אוהבת רוק, אבל גם שומעת המון ראפ והיפ הופ (אולדסקול
), וכמובן מוזיקה אירית
אז לא, אני לא חושבת שאני לא פתוחה לסגנונות אחרים... בקשר לפופ (ובשביל למנוע ויכוחים מיותרים על מה זה בעצם פופ-תדעו שאני מתכוונת לבריטני/ג'סטין/מדונה/כריסטינה/פייב וכו')- זה הסגנון היחידי (בעצם גם מזרחית
) שאני יודעת בוודאות שאני אף פעם לא אשמע/אוהב. פשוט לא... בקשר לזה שאם מישהו אוהב את רד הוט, או כל להקת רוק איכותית אחרת, "אסור" לו לאהוב ת'פופ של היום-יש בזה משהו לדעתי... ז'תומרת, מי שאוהב שישמע בכיף, אין לי ולא אמורה להיות לי בעיה עם זה. אבל חייבים להודות שקשה להסכים עם בנאדם שאומר שהוא אוהב את: בריטני ספירס, טייק דאת' ורד הוט צ'ילי פפרס. זה פשוט...איך להסביר...כאילו הוא לא יודע להעריך מוזיקה איכותית באמת, ולא יודע להבדיל בין משהו טוב ללא טוב. אני מודעת לזה ש"איכות" ו"טוב/לא טוב" זה די עניין של דעה... אבל יש גבול... מקווה שהבנתם מה ניסיתי להגיד, פשוט קשה לי להסביר את זה :-
P

frikin shin

New member
לא מסכימה איתך...

כמו שאת אמרת בעצמך, לא את ולא אני ולא אף אחד יכול לקבוע מה נקרא מוזיקה איכותית...

Rusty Cage

New member
נו אוקיי...

אבל בכל זאת, תודי שזה ישמע לך מוזר ודי דפוק שבנאדם יגיד לך "אני חולה על לד זפלין, מטאליקה ואן סינק"
שישמעו מה שהם רוצים, אבל נראה לי שרוב האנשים האלה משום מה פשוט לא רואים הבדל בין הלהקות האלה

the papercut

New member
זה לא ישמע דפוק...

יש ל"פופ" יציאות. "CRY ME A RIVER" של ג'סטין היה יציאה טובה. הורדתי את האלבום של ביונסה. עכשיו אני שומע גם רוק משנות ה50 ועוד יום,אז אתם לא יכולים להגיד לי "אתה מוזר" או "פוזר" או "פריק" או "אתה שומע חרא של דברים" שורה תחתונה: לפופ יש יציאות טובות מידי פעם.

lollapalooza

New member
זה לא מדוייק.

אמנם מוזיקה היא עניין של טעם, אבל די ברור שיש להקות שעושות מוזיקה לשם המוזיקה, ויש להקות שעושות מוזיקה למטרות רווח...

tribe spirit

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

לא בהכרח.אני יודעת שאצלי זה לא לגמרי נכון. באופן עקרוני,סוג המוזיקה האהוב עלי הוא רוק.בעיקר ישראלי.ורד הוט כמובן.. אבל אין לי בעייה ספציפית עם בריטני/אבריל/כריסטינה אלוהים יודע מי עוד יש שם בתעשייה..שיבושם להם.לא קונה,לא אכפת לי,אבל גם מלא מעבירה תחנה כשיש ברדיו.

DAN1EL

New member
אמנם את בריטני אני לא סובל,

אבל אני מאוד פתוח לסגנונות אחרים, ואני אוהב המון. הנה כמה מהאמנים שאני אוהב ושומע, חוץ מהפפרז: בלאק אייד פיז כריסטינה אגילרה מייסי גריי אלישיה קיז אנסטסיה קליס איב דה דארקנס אופספרינג הדג נחש היהודים אירוסמית' ועוד הרבה.
אין לי משהו עקרוני נגד פופ, או כל סגנון אחר. אם יש לי משהו עקרוני נגד משהו, זה נגד אמנים מסויימים, ויש הרבה שאני לא סובל. בריטני למשל.

Rock and MetaL

New member
פופ אני לא סובל בכלל

אני אוהב בלאק אייד פיז,אמינם,הרבה להקות רוק חוץ מרד הוט כמו:גרין דיי,נירוונה,יו2,ביטלס,מטאליקה רולז,פו פייטרס,ג'יינס אדיקיישן,בון ג'ובי ועוד....בפופ אני דיי אוהב את בלו...ואולי גם רובי וויליאמס ושוגארבייבס

לא הכל אבל חלק גדול...

הגזמת נירוונה זה פופ? גם מטאליקה לא הייתי מקטלגת תחת פופ. אבל העניין היום הוא שיש המון המון להקות שלקחו נוסחאות של רוק אעלק והפכו אותן למכונת להיטים ואני, לפחות, תופסת את זה כפופ. כי מאין המילה פופ? מ- popular music שזה בעצם תעשיית המוסיקה שהתפתחה בשנות החמישים בעיקר בארה'ב ושמה לה למטר לייצר להיטים ולעשות בוחטה של כסף. בעצם....אם חושבים על זה אז גם RHCP קצת התמסחרו והלכו לכיוון הפופ. בעצם. להקות רוק אמורות להשאר נאמנות לחומרים המוסיקלים שלהם,לא להוציא אוספים ולהיות חתומות בחברות אינדי. לא?

the papercut

New member
מטאליקה לא פופ?

את יודעת כמה שהם מפורסמים? נירוונה לא פופ? את יודעת כמה שהם מפורסמים?

טוב אם אתה שופט לפי פרסום אתה מפיל

ככה המון הרכבים. למה, לד זפלין לא היו מפורסמים אחול שילינג מפורסמים? הרולינג סטונס לא? האמא של המפורסמים והם למעשה אבות הרוק. גם סקס פיסטולס, היו וואחד מפורסמים. גם פליטווד מק. רגע רגע רגע מה עם ה- white stripes הם גם מפורסמים,לא?(הרכב מהתקופה הזו, נניח) אנחנו חיים בעידן שבו הכל מפורסם ומתוקשר. ורוב האומנים חתומים בחברות או תאגידי ענק. כפר גלובלי, מה לעשות. גם אסטרל פרוג'קשן מפורסמים והם לא פופ הם טראנס. גם פול אוקנפלד הוא האוס ולא פופ. פופ זה יותר בהגדרה של תרבות(שתוחמת בתוכה אומנויות מסוגים שונים, בין היתר). לא רק מוסיקה אלא גם לבוש, סגנון חיים ועוד. נירוונה זה לא פופ. גם לא מטאליקה. על בון ג'ובי אני מוכנה להתווכח. איך אמרו עליהם פעם? זה HAPPY METAL

למעלה