סקר כמה רוסים יש פה?... סתם כי בא לי להכיר את קהל היעד של הסדרה.
J julie90 New member 12/7/07 #1 ../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif כמה רוסים יש פה?... סתם כי בא לי להכיר את קהל היעד של הסדרה.
../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif כמה רוסים יש פה?... סתם כי בא לי להכיר את קהל היעד של הסדרה.
J julie90 New member 13/7/07 #4 זה לא מוזר לצפות בסדרה ולשמוע את כל הרוסית?? כי אותי זה היה קצת מעצבן אם אני לא הייתי מבינה...(אבל מצד שני יש כתוביות אז למי איכפת)
זה לא מוזר לצפות בסדרה ולשמוע את כל הרוסית?? כי אותי זה היה קצת מעצבן אם אני לא הייתי מבינה...(אבל מצד שני יש כתוביות אז למי איכפת)
W white angels New member 13/7/07 #6 דווקא ההיפך אני נורא אוהבת את השפה הזו,מה גם שאני פה ושם מבינה אותה..וכשהייתי קטנה אפילו דיברתי אותה חוץ מזה שאני רואה עכשיו פרקים בלי כתוביות ככה שזה לא מפריע בכלל
דווקא ההיפך אני נורא אוהבת את השפה הזו,מה גם שאני פה ושם מבינה אותה..וכשהייתי קטנה אפילו דיברתי אותה חוץ מזה שאני רואה עכשיו פרקים בלי כתוביות ככה שזה לא מפריע בכלל
R rz10 New member 13/7/07 #7 אני. טוב סוג של, ההורים שלי, אני נולדתי בארץ אבל יש לי רוסית אממ.. מצוינת.
L ludashit New member 15/7/07 #8 אני... מאוקראינה.. ואני יודעת רוסית , לקרוא ממש טיפה , לכתוב לא יודעת כל-כך ואם יוצא לי אז זה תמיד איכשהוא עם טעיות...
אני... מאוקראינה.. ואני יודעת רוסית , לקרוא ממש טיפה , לכתוב לא יודעת כל-כך ואם יוצא לי אז זה תמיד איכשהוא עם טעיות...