סקר

../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

להעסיק את הילוש מהמריבות
עד כמה חולים אתם אתם צריכים להיות על מנת שלא תרצו סקס ? האם במצב של חוסר שינה רציני עדיין תרצו סקס ? האם במצב נפשי קשה (סיוט של ילד בוכה יום שלם, צרות בעבודה, פיטורים וכו' ) עדיין תרצו סקס ? האם בתשישות גופנית ונפשית קשה, במצב בו אין לכם כוח להזיז אצבע, עדיין תשמחו לשכב על הגב לקבל סקס בתנאי שבן/ת הזוג עושים הכל ? אם היית חייה, איזה חייה היית? לאיפה היית נוסעת לשנה? מה היא בעינייך תכונה ישראלית? איזה חלק בעצמך היית משנה? מה אנשים לא יודעים עליך והיית רוצה שידעו? עם איזה ישראלי שאתה לא מכיר היית שמח לצאת לארוחת ערב? מה הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת השנה? לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? מה מפחיד אותך? מה מרגש אותך? מה מצחיק אותך? מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? על מה אתה מתחרט? מה הייתם רוצים שיכתבו על מצבתכם? תשלימו ת'משפט: מתי תפסיקו כבר..

soofgania

New member
רק בגלל שזו את../images/Emo99.gif

עד כמה חולים אתם צריכים להיות על מנת שלא תרצו סקס ? צריך להיות חולים כדי שלא נירצה סקס?ואם ביום שלישי לא בא לי? האם במצב של חוסר שינה רציני עדיין תרצו סקס ?לא האם במצב נפשי קשה (סיוט של ילד בוכה יום שלם, צרות בעבודה, פיטורים וכו' ) עדיין תרצו סקס ? למה לא?דווקא זה טוב לפריקת מתחים.. האם בתשישות גופנית ונפשית קשה, במצב בו אין לכם כוח להזיז אצבע, עדיין תשמחו לשכב על הגב לקבל סקס בתנאי שבן/ת הזוג עושים הכל ?תגידי מאמי,כשרשמת ת'שאלון היית חרמנית במקרה?
אם היית חייה, איזה חייה היית?ממתי רושמים חיה עם שני י'?כניראה הייתי פרפרית
לאיפה היית נוסעת לשנה?החלטת לדרוך על יבלות? מה היא בעינייך תכונה ישראלית?לענות בשאלה על שאלה.. איזה חלק בעצמך היית משנה?הייתי רוצה בטן שטוחה ושיער חלק
ואם אפשר אז גם עיניים ירוקות
<
> מה אנשים לא יודעים עליך והיית רוצה שידעו?מה שלא גיליתי,מן הסתם לא ארצה שתדעו גם עכשיו
עם איזה ישראלי שאתה לא מכיר היית שמח לצאת לארוחת ערב?למה שאשמח לצאת עם מישהו שאני לא מכירה
טוב..כניראה עם אמיר פיי גוטמן
מה הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת השנה?אני שוכחת בדיחות אחרי שניה שקראתי אותן.. לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור?ליום החתונה וליום הגירושים מה מפחיד אותך?תאונות,מוות.. מה מרגש אותך?התחלות חדשות מה מצחיק אותך?ילדים,בדיחות טובות,סטנדאפיסטים טובים,לימו..
מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ?את האוכל שלנו
לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת?גמילה מעישון בתנאי שזה יעזור
איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך?שירה,נגינה,ריקוד ועוד הרבה דברים שלא עולים לי כרגע בראש על מה אתה מתחרט?שהתחלתי לעשן מה הייתם רוצים שיכתבו על מצבתכם?סופסוף הפסיקה לעשן
תשלימו ת'משפט: מתי תפסיקו כבר..לעשות סקרים!

סמלת

New member
סקר בוקר../images/Emo42.gif

עד כמה חולים אתם אתם צריכים להיות על מנת שלא תרצו סקס ? רק כשאהיה בקומה
האם במצב של חוסר שינה רציני עדיין תרצו סקס ?למה לא? נדמה לי שהתבלבלת בניסוח השאלה
האם במצב נפשי קשה (סיוט של ילד בוכה יום שלם, צרות בעבודה, פיטורים וכו' ) עדיין תרצו סקס ? דווקא אז זה הכי מנחם!
האם בתשישות גופנית ונפשית קשה, במצב בו אין לכם כוח להזיז אצבע, עדיין תשמחו לשכב על הגב לקבל סקס בתנאי שבן/ת הזוג עושים הכל ? יש כאן תיאור של תנוחת השניצל ואני נגד זה האמת
אם היית חייה, איזה חייה היית? אין חייה עם דאבל י' אלא אם כן מדובר על ה"חיים שלה" לאיפה היית נוסעת לשנה? ארצות הברית מה היא בעינייך תכונה ישראלית? להדחף בתור ומהשוליים... איזה חלק בעצמך היית משנה?וואלה על הבוקר אני לא חושבת כמו שצריך מה אנשים לא יודעים עליך והיית רוצה שידעו? אני לא חושבת שיש דבר כזה... עם איזה ישראלי שאתה לא מכיר היית שמח לצאת לארוחת ערב?אם אני לא מכירה איך אני אדע שאני רוצה לצאת איתו?
מה הבדיחה הכי מצחיקה ששמעת השנה?הבדיחה על הזוג הדתי שהתחתן ועשה סקס לפי "20 אגורות חצי שקל, שקל"
מי שיודע לספר אותה, אני מוכנה לשמוע אותה שוב ושוב
לאיזה רגע בחיים לא היית רוצה לחזור? מועד א' בסטטיסטיקה
מה מפחיד אותך? ג'וקים מה מרגש אותך? חברים שלי מה מצחיק אותך? חברים שלי מה הדבר שאתה הכי אוהב בארץ? את הבית שלי לאיזה סדנא או טיפול היית שמח ללכת? סדנת קבלה איזה כישרון היית רוצה שיהיה לך? שירה (עורב
) על מה אתה מתחרט? על הכל מה הייתם רוצים שיכתבו על מצבתכם? "תנוחו"
תשלימו ת'משפט: מתי תפסיקו כבר..להשתכר..

למעלה