סקר

ady18

Well-known member
../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

האם קניתם דיסקים לעצמכם ואיזה?
איזה דיסק מומלץ אתם ממליצים של התקופה האחרונה?
איזה דיסק מתככנים לקנות בשנה הקרובה?
לאיזה דיסק מחכים?

hilali1

New member
סקר מעולה.. עונה ../images/Emo26.gif

האם קניתם דיסקים לעצמכם ואיזה? כל מיני. האחרון - נעם רותם עולה ויורד. מסתמנת קנייה של הסליל. איזה דיסק מומלץ אתם ממליצים של התקופה האחרונה? יש הרבה. מוש בן ארי בהופעה
איזה דיסק מתככנים לקנות בשנה הקרובה? ריטה.. לכשייצא
לאיזה דיסק מחכים? ע"ע שאלה קודמת

ady18

Well-known member
אממ

האם קניתם דיסקים לעצמכם ואיזה?נועם רותם עולה ויורד איזה דיסק מומלץ אתם ממליצים של התקופה האחרונה?נועם רותם עולה יורד הבנתי שהסליל מצוין גם יוני בלוך טוב אבל הבעיה שלפעמים דיסק ואוהבים רק שני שירים אז לא בטוח קונה אותם איזה דיסק מתככנים לקנות בשנה הקרובה?יעל נחשון איה כורם איתי פרל שירי מימון ואולי ריטה נראה לאיזה דיסק מחכים?ואני מחכה לאיה כורם יעל נחשון וגם האלבום של איתי פרל נשמע מסקרן

עונה=]

האם קניתם דיסקים לעצמכם ואיזה? אף אחד...הרוב קיבלתי או זכיתי. איזה דיסק מומלץ אתם ממליצים של התקופה האחרונה? ריהאנה,מיקה איזה דיסק מתככנים לקנות בשנה הקרובה? אף אחד(??) לאיזה דיסק מחכים? מחכה שהדיסק של מיקה יגיע אלי מתפוז
(נחשב?)

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifעונה

האם קניתם דיסקים לעצמכם ואיזה? כן...לאחרונה מטרופולין ואפרת גוש איזה דיסק מומלץ אתם ממליצים של התקופה האחרונה? הסליל
איזה דיסק מתככנים לקנות בשנה הקרובה? כרגע אני רוצה את החדש של מוש לאיזה דיסק מחכים? הכי לאיה

hilali1

New member
איך שכחתי את איה../images/Emo35.gif זה פשוט כ"כ מובן מאליו

עונה../images/Emo175.gif

האם קניתם דיסקים לעצמכם ואיזה? קניתי השנה הרבה דיסקים
האחרון - "חכי לי" של עידן יניב איזה דיסק מומלץ אתם ממליצים של התקופה האחרונה? "הסליל" של מטרופולין. אחלה דיסק
איזה דיסק מתככנים לקנות בשנה הקרובה? ריטה
לאיזה דיסק מחכים? ריטה

ג ב ש ו ש

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo88.gif

האם קניתם דיסקים לעצמכם ואיזה?-האחרונים שקניתי הם:"הסליל",החדש של דנה אינטרנשיונל,של מויאל,של אפרת גוש... איזה דיסק מומלץ אתם ממליצים של התקופה האחרונה?-של דנה אינטרנשיונל,של אפרת גוש ומויאל מעולים..גם מטרופולין חח.. איזה דיסק מתככנים לקנות בשנה הקרובה?-אממ לא יודע,נחכה ונראה מה יהיה מעניין
לאיזה דיסק מחכים?-אין משהו ספציפי...בתקווה שיהיו אלבומים טובים כמו בתקופה האחרונה.

אושRתי

New member
../images/Emo203.gif

האם קניתם דיסקים לעצמכם ואיזה?כן ואת של כנסיית השכל ואריק איינשטיין איזה דיסק מומלץ אתם ממליצים של התקופה האחרונה?כנסיית השכל ואריק איינשטיין איזה דיסק מתככנים לקנות בשנה הקרובה? לדיסק החדש של איה כורם, יעל נחשון ועוד אמנים שהם לא פופ כמו: איתי פרל ובעז בנאי לאיזה דיסק מחכים?כנ"ל

עונה../images/Emo13.gif

האם קניתם דיסקים לעצמכם ואיזה?האחרון שקניתי הוא:רק בישראל 2007 איזה דיסק מומלץ אתם ממליצים של התקופה האחרונה?"דבש בכוורות"של אמיר.אני מאוד ממליצה עליו כי לכל שיר יש משמעות שונה מהשני והלחנים מאוד מיוחדים. איזה דיסק מתככנים לקנות בשנה הקרובה?דיסק הבכורה של הילה זיתון והשני של שירי מימון. לאיזה דיסק מחכים?אותה תשובה של השאלה הקודמת.

עונה../images/Emo26.gif

האם קניתם דיסקים לעצמכם ואיזה?קניתי הרבה... האחרון היה HSM, והאחרון בעברית היה של קרן פלס. איזה דיסק מומלץ אתם ממליצים של התקופה האחרונה? אני לא כ"כ יודעת... אני ממליצה על הDVD החדש של רוני, אבל יותר מזה אני לא רואה שום דיסק... איזה דיסק מתככנים לקנות בשנה הקרובה? מממ... של רוני, אם ייצא אז לקרן פלס ו...כשייצא אז אני אכתוב
לאיזה דיסק מחכים? בעיקר לשל רוני אבל אני מחכה שייצא גם לקרן פלס, ואתם יכולים להבין מהתשובה הקודמת שלי שזהו... אני בזמן האחרון יותר שומעת מוזיקה באנגלית

למעלה