סקר

ady18

Well-known member
../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

איך אתם אוהבים לשמוע מוזיקה רדיו מי ספיס דיסקים מה המועדף עליכם
רדיו איזו תחנה מועדפת עליכם?
אתם הולכים להופעות של אומנים לא מוכרים או רק המוכרים והמומלצים?
דיסקים קונים רק של אומנים מוכרים \על פי המלצות \לפי טעם אישי\ או קונים כדי לנסות דיסק של אומן לא מוכר\ לקנות דיסק ללא המלצות בכלל לנסות מה זה הדיסק.

אוי מגניב, נענה:

איך אתם אוהבים לשמוע מוזיקה רדיו מי ספיס דיסקים מה המועדף עליכם
אני אוהבת לשמוע מוזיקה בכל דרך, בדרך כלל מהדיסקים/הנגן שלי, אבל לפעמים גם מחללשלי של אנשים שונים ואפילו רדיו פה ושם. רדיו איזו תחנה מועדפת עליכם?
אני כמעט ולא שומעת רדיו, אבל אם נמצאים בדרך באוטו ואין משהו אחר לשמוע אז זה בדרך כלל או רדיו רמאללה (93.6 למי שתהה) או גלגל"צ אתם הולכים להופעות של אומנים לא מוכרים או רק המוכרים והמומלצים?
אני הולכת להופעות טובות
באופן כללי כל אמן שאני אוהב בין אם הוא מוכר ומומלץ ובין אם הוא אומן קטן ששמעתי את השירים שלו רק בחללשלי או בהמלצות של חברים. אני מעדיפה להשקיע באמנים הקטנים גם באמצעות ההופעות כי ככה הם מרוויחים בצורה הטובה ביותר. דיסקים קונים רק של אומנים מוכרים \על פי המלצות \לפי טעם אישי\ או קונים כדי לנסות דיסק של אומן לא מוכר\ לקנות דיסק ללא המלצות בכלל לנסות מה זה הדיסק.
אני קונה דיסקים טובים
גם כאן אני קונה דיסקים של הכל מכל, בין אם אהבתי את העטיפה ובין אם שמעתי אותו פעם ראשונה בחנות דיסקים והחלטתי לנסות אותו. לפעמים אני באה לחנות עם רשימות מוגדרות בראש של מה שאני רוצה ולפעמים אני סתם מפשפשת עד שאני מוצאת ועל זה יעידו כמה מחברי הפורום

galoosh33

New member
יא אללה

אתמול במקרה נפלתי על 93.6 והיה שם אחלה מוזיקה ושדרנים בריטים.. בחיי לא הבנתי מה זה.. מה הקשר שלהם לרדיו רמאללה אבל

מה הקשר של כל הבריטים לאל ג'זירה ודובאי?

מעסיקים אותם כדי לשדר שם אבל בהחלט יש שם מוזיקה טובה

ady18

Well-known member
מגיבה

איך אתם אוהבים לשמוע מוזיקה רדיו מי ספיס דיסקים מה המועדף עליכם?לאחרונה רדיו ומי ספיס נמאס לי קצת מהדיסקים אבל בטח זה יחזור לי כרגע בהפסקה קלה רדיו איזו תחנה מועדפת עליכם?גלגל"צ\ג משתנה מה שיש טוב ומענין אתם הולכים להופעות של אומנים לא מוכרים או רק המוכרים והמומלצים?התחלתי לללכת להופעות לא מוכרות וחלק מוכרות אבל אני מכורה להופעות מבחינתי כייף בלתי רגיל וחלק בלתי נפרד ממני . דיסקים קונים רק של אומנים מוכרים \על פי המלצות \לפי טעם אישי\ או קונים כדי לנסות דיסק של אומן לא מוכר\ לקנות דיסק ללא המלצות בכלל לנסות מה זה הדיסק.מאז שאני התחלתי לאהוב הופעות ולשמוע בלייב דיסק קצת מוריד מהערך ולכן אני הפחחתי את המינון לקנית דיסקים ממש מעט ודיסק של אומן באמת אוהבת כי אחרת זה סתם מעלה אבק בדיוק כמו סינגלים שמקבלים מתפוז.כי הבעיה בדיסק אוהבים שנים-שלוש שירים ולא תמיד אוהבים הכול... זו הבעיה ובהופעה השירים נשמעים קצת שונה...

yrutoo

New member
עונה:

איך אתם אוהבים לשמוע מוזיקה: בנסיעה רדיו, במחשב דיסקים או שירים שיש לי על המחשב... כדי להכיר- מייספייס. רדיו איזו תחנה מועדפת עליכם? גלגל"צ בדרך כלל, פעם כשאהבתי דאנס אהבתי 99 אבל מאז שגאידמק השתלט שם יש המון דיבורים וחבל כי המוסיקה עצמה שהם שמים לפעמים ממש טובה אתם הולכים להופעות של אומנים לא מוכרים או רק המוכרים והמומלצים? אני עצלנית, לא הולכת עוד להופעות
דיסקים קונים רק של אומנים מוכרים \על פי המלצות \לפי טעם אישי\ או קונים כדי לנסות דיסק של אומן לא מוכר\ לקנות דיסק ללא המלצות בכלל לנסות מה זה הדיסק. - אני קונה של אמנים שאני אוהבת, אני לא מנסה של מישהו לא מוכר, קודם אני בודקת כמה שירים כדי לראות שאני אוהבת... ובודקת ביקורות באמזון ובאתרים שונים....

TheRasmus

New member
../images/Emo27.gif

איך אתם אוהבים לשמוע מוזיקה רדיו מי ספיס דיסקים מה המועדף עליכם - בווינאמפ? רדיו איזו תחנה מועדפת עליכם? - לא שומע רדיו. אתם הולכים להופעות של אומנים לא מוכרים או רק המוכרים והמומלצים? - רק אומנים שיעניינו אותי. בכל זאת יש חיים..
דיסקים קונים רק של אומנים מוכרים \על פי המלצות \לפי טעם אישי\ או קונים כדי לנסות דיסק של אומן לא מוכר\ לקנות דיסק ללא המלצות בכלל לנסות מה זה הדיסק. - קונה רק את של דה ראסמוס

TheRasmus

New member
הלוואי והיה לי זמן אליו../images/Emo10.gif

לא יודע אם אי פעם הוא יחזור.. אם כן, זה יקרה רק החל מינואר 2008, כי לא קשור עכשיו להתחיל מצעד שבועי כשאוטוטו מסכמים את השנה..

Akay4

New member
הוא חסר מאוד,

בטוח שלעוד הרבה חבר'ה... אבל נחכה בסבלנות חחח
(גם לשנתי כמובן...)

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif עונה גם עונה...

איך אתם אוהבים לשמוע מוזיקה רדיו מי ספיס דיסקים מה המועדף עליכם 1. מחשב, 2. דיסקים, 3. נגן, 4. רדיו
רדיו איזו תחנה מועדפת עליכם? ווירג'ין רדיו (אנגליה), פארדייס-רדיו (אינטרנט), 88FM, 106FM, רדיו ת"א, גלגלצ.
אתם הולכים להופעות של אומנים לא מוכרים או רק המוכרים והמומלצים? לא יוצא לי כ"כ ללכת להופעות לצערי...
דיסקים קונים רק של אומנים מוכרים \על פי המלצות \לפי טעם אישי\ או קונים כדי לנסות דיסק של אומן לא מוכר\ לקנות דיסק ללא המלצות בכלל לנסות מה זה הדיסק. קונים דיסקים של אומנים אהובים. אם יש אומן חדש- אז מנסים לפני ואם הוא באמת טוב אז קונים (כמו ניוטון פולקנר למשל- היה אנונימי מבחינתי ועכשיו הזמנתי את הדיסק שלו מחו"ל). והכי חשוב- לקנות! גם אווירה אחרת וגם תורם ליצירת המוזיקה

סינטטית

New member
עונה!

איך אתם אוהבים לשמוע מוזיקה רדיו מי ספיס דיסקים מה המועדף עליכם הכי אני אוהבת דיסקים.... ואחרי דיסקים, פלייליסט אקראי. ואז רדיו... אני לא הכי אוהבת לשמוע ביוטיוב, זה מעצבן. רדיו איזו תחנה מועדפת עליכם? גלגלצ אתם הולכים להופעות של אומנים לא מוכרים או רק המוכרים והמומלצים? אני הולכת להופעות של אמנים שאני אוהבת. אם יש אמן שאני אוהבת והוא לא כלכך מוכר, זה לא יפריע לי. להפך, הכי כיף ללכת לאמנים בהתחלה שלהם! דיסקים קונים רק של אומנים מוכרים \על פי המלצות \לפי טעם אישי\ או קונים כדי לנסות דיסק של אומן לא מוכר\ לקנות דיסק ללא המלצות בכלל לנסות מה זה הדיסק. בקשר למוכרים/לא מוכרים, אותו דבר מהשאלה הקודמת. אני לא קונה דיסקים שאני לא מכירה אף שיר מהם. אני קונה דיסק של אמן שאני לפחות מכירה שיר אחד שלו... לפעמים יש לי מצב רוח לנסות את שאר השירים, אז אני קונה. לפעמים אני מחכה לשמוע עוד קצת..

שיויו.~

איך אתם אוהבים לשמוע מוזיקה רדיו מי ספיס דיסקים מה המועדף עליכם אני אוהבת בדיסקים, כמובן. אני מחסידי הדיסקמנים.
אבל לפעמים זה בעייתי, כשיש שירים שאני אוהבת ואין לי בדיסקים, ואם אני לא אוהבת כמה וכמה שירים אני לא אקנה דיסק, משום מה. אבל, המ, אני שומעת מ-youtube וכשאני מחוץ לבית אני מתמודדת עם מה שיש וזהו. (אגב, אני חייבת לקנות את הדיסק של מיקה. גאד, הוא כזה נפלא.
רדיו איזו תחנה מועדפת עליכם? אני לא שומעת שום תחנה חוץ מרדיו חיפה וגלגל"צ, וגם אלה רק בדרך לבית-הספר או באוטו של אמא\אבא\אחותי. אתם הולכים להופעות של אומנים לא מוכרים או רק המוכרים והמומלצים? אני הולכת להופעות של אמנים שאני אוהבת, בלי קשר למוכרים או לא. דיסקים קונים רק של אומנים מוכרים \על פי המלצות \לפי טעם אישי\ או קונים כדי לנסות דיסק של אומן לא מוכר\ לקנות דיסק ללא המלצות בכלל לנסות מה זה הדיסק. אני לא אקנה לפי המלצות או סתם ככה, דיסקים הם די יקרים (וחבל, כי אחר-כך מתלוננים שכולם מורידים שירים בדרך לא חוקית.) אני קונה דיסקים אחרי שאני שומעת כמה וכמה שירים של האמן ואוהבת.

למעלה