סקר

GrEeNgIrL3

New member
../images/Emo41.gif סקר ../images/Emo41.gif

אז אחרי הרבה שנים החליטו להחזיר את "דוקטור הו" למסך הטלויזיה וכמובן ההצלחה הייתה ענקית. כל כך ענקית שהחליטו ליצור לסדרה סדרת בת- "טורצ'ווד". שגם היא מצליחה וחזרה לעונה שנייה. אז השאלה שלי אליכם- "דוקטור הו|"סדגש| או "טורצ'ווד" ?? מה אתם אומרים? הסדרה או הספין אוף?

XUXA141

New member
הם שונים לחלוטין ../images/Emo58.gif

דוקטור הו פונה יותר לילדים וטורצ'ווד למבוגרים יותר. קשה לי לבחור. מצד אחד בטורצ'ווד יש יותר משחקי מילים והתחכמויות (ספויילר לעונה 2 - בפרק של שבוע שעבר, כשבחור מציג את עצמו לטוש בכינוי "בננה" ואומר לה "את יודעת למה קוראים לי ככה?" והיא עונה לו "כי אתה מתרכך בקלות ויש לך כתמים?" או כשגוון באותו פרק שואלת את ג'ק "מה תעשה בלעדיי כשאהיה בירח הדבש"? וג'ק אומר לה "כרגיל, פיצה, יאנטו...".) מצד שני דיוויד טננט מאד מאד מאד סקסי ובעונה השלישית (שוב ספויילר למי שלא צפה) יוצא לו להפגין קשת רחבה של רגשות, במיוחד בפרקים שמונה תשע כשהוא הופך לאנושי. מצד שלישי, אחרי פרק החתונה של טורצווד - ג'ק כל כך סקסי שזה מרטיט... בקיצור, היות וקשה לי להחליט בין שניהם (דיוויד וג'ון) אני מחליטה שאני צריכה לבדוק באופן אישי את שניהם ואז להחליט...

דוקטור הוּ, לחלוטין.

אני לא יודעת למה, אבל לא הצלחתי להתחבר לטורצ'ווד, משהו בה לא פועל נכון לטעמי ואני לא מצליחה לשים את האצבע על מה. את דוקטור הוּ אני מאוד אוהבת, והייתי שמחה אם היא היתה קצת פחות לילדים, במיוחד כשהבריטים יודעים לקחת סדרות וללכת איתן עד הקצה.

קורה

New member
דוקטור!!!

שלא יהיו טעויות אני אוהבת טורצ'ווד אבל אין בכלל מה להשוות רק להסתכל איך אני יושבת מרותקת לכיסא ונתלת על כל מילה שהדוקטור מוציא (ולו רק לנסות להבין מה הוא אומר) אפשר לראות את ההבדל אצלי

למעלה