סקר!!!

yuyu yop

New member
../images/Emo41.gifסקר!!!../images/Emo41.gif

מה אתה מעדיף? 1)שבט קטן 2)שבט גדול

למרות כל היתרונות בשבט גדול

ולמרות שכל שבט רוצה להתפתח ולגדול אני מדיפה את הייתרונות והחסרונות של שבט קטן מאשר החסרונות של שבט גדול

yuyu yop

New member
הקפצה + תשובה שאני יענה

אני חושב שהכי עדיף שבט קטן אבל לא מאוד! (80 אנשים... בערך)

80 אנשים זה לא שבט קטן?????

בטח שזה כן.. זה 6 ילדים בגדוד בערך....זה לא כיף.... אנחנו בערך 300 .... היו ימים טובים בהרבה.... חח

../images/Emo94.gif ותות ואגס ולימון ו-../images/Emo43.gif

הייתרונות בשבט גדול... יש הרבה כח אדם אפשר להרים מפעלים גדולים תמיד זוכים במורל תמיד מקבלים שטח גדול גם אם בנאדם או 2 מחליטים שהם נחים ולא עובדים השבט כן יכול להרים מבנים ענקיים! וזהו לא עולה לי עוד משהו כרגע! החסרונות בשבט גדול... אף אחד לא יכול להכיר את כולם (וגם אם כן, לא אישית) אתה עובר ברחוב רואה קבוצה של אנשים ולא יודע שהם מהגדוד שלך וזהו לא עולה לי עוד דברים הייתרונות בשבט קטן השבט הוא ממש כמו משפחה כולם מכירים את כולם אישית השישיסטים השביעיסטים השמיניסטים התשיעיסטים והבוגרים כולם חברים של כולם ואני חושבת שזה היתרון הכי טוב שיש לשבט שלנו! ובכלל לשבטים קטנים החסרונות בשבט קטן... אין מספיק כח אדם קשה להרים מפעלים כגון מחנ"ק כי צריך לעבוד בלי סוף (בגלל זה ששבט קטן זוכה בפרס זה הרבה יותר משמעותי מאשר שבט גדול שזוכה בפרס- לדעתי) אנחנו השנה בנינו את המחסן 3 אנשים את המטבח 2 אנשים פני שטח 3 אנשים ואנלא זוכרת מה עוד... מספיק שמישהו אחד לא עובד הרבה יותר קשה לנו להרים בניין

yuyu yop

New member
החסרונות שלך

חוזרים על עצמם... דוגמה: "אף אחד לא יכול להכיר את כולם" "אתה עובר ברחוב רואה קבוצה של אנשים ולא יודע שהם מהגדוד שלך" זה בערך אותו דבר... ה-ק-פ-צ-ה אנשים ת-ע-נ-ו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וצופיפניקיות תשני את הסקר...

אז לא הבנת!

זה עדיין אותו חסרון... רק בהרחבה... וחלאס להקפיץ כל הזמן שאנשים יענו על הסקר הוא יקפוץ לבד

החסרון הגדול ביותר....!

החסרון הגדול ביותר הוא לא זה שלא מכירים את כולם ואין אווירה משפחתית, החסרון הגדול ביותר הוא זה שלא מכירים את כולם ובגלל זה אנשים מתפספסים! אתם מכירים את השקטים האלה, שיש להם כל כך הרבה לתרום, אבל בשקט..? אז תמיד,אבל תמיד בשבט גדול, שלא מכירים אותם כי הם לא עושים רעש, לא נותנים להם הערכה, פרגון, ותפקידים שהם רוצים. אני מכירה לפחות 3 אנשים בשבטים גדולים שלא קיבלו תפקיד כלשהו, והם פעילים עכשיו, בגלל שצוות שיבוצים לא הכיר אותם ולא ידע כמה הם מסוגלים לתרום ולהשפיע. לעומת זאת- בשבט שלי.. שבט גדול יחסית להנהגה שלנו, אבל יחסית לתנועה הוא בינוני. השנה היינו 440 חניכים, 70 שכב"ג, כולם מכירים את כולם (בתוך השכב"ג, כמובן..) ויש אווירה של כיף ומשפחה, ויש מספיק כח עבודה להרים מבנים במחנה קיץ..!

bruinen

New member
לדעתי שבט של 600 זה הכי טוב

אצלנו זה נחשב רגיל, שבט גדול זה אביב\נשיא עם יותר מאלף

אפשר בינוני?

אני מתכוונת לכך שאפשר להכיר את כל האנשים בשבט ולא לראות מישהו פתאום מהשבט ולתהות מיהו, וגם שלא יהיה קטן מידי, כי אז זה גם לא שווה במיוחד.

keren14

New member
קטן

אצלנו השבט קטן (השנה נגדל כי יהיה גם ד,ה,יב) וכייף מאוד ככה, כי כולם מכירים את כולם.... אני לא יודעת איך זה שבט גדול... אולי זה יותר כייף...

משהו בינוני, בסביבות 300

שבט גדול-גדול כמו מונוסון, או אופק רעות, זה ממש ממש לא שווה ביגלל שאין סיכוי שתכיר את כל השכב"ג שלך, וזה דפוק!!! חוץ מיזה שיש יותר מידי אנשים יוצר באלגן בשבט אתה רואה בן-אדם ואין לך מושג אם הוא בשכבה שלך או לא*, לא יודעים מי אחראי על מה, אין בשבט מקום ועוד מלא דברים שלא עולים לי בראש... שבט קטן כמונו (250-270 אנשים) זה הכי כיף, אתה בקלות מכיר לא רק את מי שבגדוד שלך אלא את כל מי ששכבה או שתיים מעליך ומתחתיך וככה לדעתי זה הכי כיף, יש כזו אוירה "משפחתית" בשבט וזה לא ניראה כמו איזה מיפעל ענק ומסריח, אלא מקום שכיף לבוא אליו... *החיסרון הזה ממש גדול בחלוץ במחנ"ק, כי אם כולם לא מכירים את כל החלוץ אפשר בקלות להרים להם ציוד, או שפשוט באים ולוקחים ציוד מאיפה שרואים אותו ואף אחד לא צועק עליך - כי הוא לא בטוח שאתה לא מהשבט שלו, או שי שאפילו את אלה שהולכים ונירשמים במחסן, והמחסנאי רושם כי הוא לו יודע אם אתה ביכלל מהשבט שלו...!!!, טהשבטים הקטנים ממש נהניפ מהחיסרון הזה
! נועה

SAG E

New member
שבט כמו שלי

בשבט שלי יש כ400 חניכים ו100 שכב"גיסטים שמתוכם 45 בצוות הדרכה כך שזה יוצא ממש טוב. אנחנו רוצים להמשיך ולגדול אבל לי טוב כמו שעכשיו.

למעלה