סקר

shualpower

New member
../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

מה הדבר שאתם הכי אוהבים?
צרפתית
לרדת
שיורדים לך
חדירה
להתחרמן (חזה, צוואר וכו)

עקב היותי חסרת ניסיון ברוב הדברים

אני לבינתיים נהנת מצרפתיות וחירמונים - ויו רק לא הצוואר והחזה והבטן....... זה הדבר שהכיייייייייייייי מדליק אותי....... זה עשה לי *כב"צ נשי* פעמיים שלושה.....

quawax

New member
אי אפשר בכלל להשוות

נשיקות צרפתיות וכמובן חירמונים נמצא בגדר של משחק מקדים... אני אוהב הכל אבל כל דבר בזמן אחר... זה כמו לשאול מממממממממממממממממממממממממממממממממממממממממ לא יודע.. זה כמו לשאול משהו נו... מה שאני מנסה להגיד שאי אפשר להשוות כי כל דבר מהדברים שציינת שייך לתחום אחר וכל דבר מתאים ברגע אחר מה שאני הכי אוהב זה שילוב של הכל ביחד

הכל כיף אבל יש שניים במיוחד!

- מין אנאלי!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ואווו זה כיף!!!) כמובן שאני הצד המחדיר חחחחח - ולרדת למישהי! הגניחות שלכן בסוף וההתנשמויות שוות ההההההההההההכל!

icy rain drop

New member
אוקיי, אז יש לי שאלה..

מה אתה כל כך אוהב במין אנאלי? האם זו המחשבה, התנוחה, השרירים המכווצים... מה?!! מה ההבדל....? אני מבינה בנות (או בנים פאסיביים) שאוהבות/ים את זה, אבל מה הקטע של האקטיביים?..... (לא שיש לי בעיה כן?)

לא יודע אם את/ה בת או בן אבל

פשוט לכל אחד יש את ההעדפה שלו, מה שמדליק אותו באופן אישי. אני באופן אישי אוהב להכתיב את הקצב בגלל זה אני ממש לא יהנה נגיד אם מישהי תאונן לי (בכל זאת אני יכול לאונן הכי טוב בעצמי!) אז בגלל שאני מעדיף להכתיב את הקצב אני מעדיף חדירה כמובן ומה יותר "חודר" ממין אנאלי? יש הכי הרבה חיכוך גם תכל'ס. ברור שרוב הבנות לא מסכימות לזה (לא בגיל שלנו).

icy rain drop

New member
איזה שטויות!

למה שרוב הבנות לא יסכימו לזה? על פי מה אתה יודע, עשית מדגם מייצג? לדעתי, אפילו שזה קצת כואב זה כיף ושווה ת'כאב... ולמה זה יותר חודר? איפשר לחדור למקום אחר? וגם כשחודרים אליי אני מכתיבה ת'קצב.... סתם מנסה לברר מה עובר בראשי בני המין החזק יותר סטטיסטית :)

לאיזה תשובה את מצפה אחרי שאמרת

שזה שטויות? אם את כבר הולכת על סטטיסטיקה לכי ל100 חברות שלך ותשאלי אותן אם הן מוכנות לקיים מין אנאלי ותראי לפחות 80 יגידו לך לא! ואין לי מושג למה בנות לא רוצות אבל אני מניח שיש 2 סיבות: 1. דחיה מכל מה שקשור מחדירה לתחת- - נשמע מזעזע ומעלה אסוסיאציות. 2. כשמגיעים לזה זה דיי מכאיב. ולא כל הבנות חושבות כמוך שזה מצדיק את הכאב, החדירה מאחורה יותר מורגשת מחדירה רגילה. עכשיו אני רוצה לשאול אותך משהו: איך כשחודרים אלייך את מכתיבה את הקצב בדיוק?

icy rain drop

New member
אההמממ.. השטויות היה מופנה לדבר אחד

לזה שאמרת שרוב הבנות ככה ורוב הבנות ככה איך אתה יודע מה רוב הבנות?..... אתה יכול לומר יש בנות... אבל לא רוב הבנות..... ואיך אתה יודע ש80 יגידו לי לא? דוקא לא נראה לי... מזעזע, אסוציאציות, כאבים וסבילות הם מושגים אינדיוידואליים... כלומר: כל אחד ומה שהוא חושב... כל אחד והאסוציאציות שלו.. וכו' כמו שאתה חושב שרוב הבנות יגידו לא ואני חושבת שיש דברים מתחת לפני השטח שאתה לא תמיד יכול לראות.. או להניח... ואני לא רק מכתיבה את הקצב, אלא גם את העומק... כי אם זה לא היה ככה, הייתי סובלת... בן הזוג לא תמיד מרגיש בכל הפרטים, לפעמים עוברים את הגבול שבין כאב נסבל לבין בלתי נסבל... ואיך בדיוק? בתנוחות שמאפשרות את זה, כמו כשהוא על הגב, או בדיבורים כמו לומר לו להאט את הקצב וכו'... די פשוט למען האמת....

icy rain drop

New member
ועוד דבר...

אני מצטערת עם השטויות שלי העליבו אותך... לא התכוונתי לפגוע, רק להעמיד אותך על מה שנראה לי כטעות....
הכל ברוח טובה!

אז אני אתקן את עצמי

למרות שאני בטוח שאני צודק! אבל עדיין לא עשו סקר כזה. את יודעת מה? אני יציע למנהלים לעשות סקר כזה: אנאלי לבנות, כן או לא? רוב האנשים שהכרתי במהלך החיים יזדעזעו מהמחשבה של מין אנאלי נגיד ככה

למעלה