סקר

../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

כולנו שונים ומגוונים וזה מה שעושה את העולם מעניין יותר ..יפה יותר ... מגוון יותר ... איזה אדם אתה: זריז - איטי? מתמיד ומגיע למטרה - לא מתמיד (לא מצאתי את המילה ההפוכה למתמיד
)? אופטימי
- פסימי
? סבלני/סובלני - חסר סבלנות/סובלנות? עקשן - ותרן? פזיז - שקול ? מוחצן - מופנם?

בדיוק הייתה לי שיחה על זה בלשכה

ביום ראשון
אז ככה: קשה לי לקום בבוקר, אני מסוג האנשים האלו. אבל מהרגע שאני מתחיל לעבוד אני הופך להיות חד ומאוד ממוקד. קצת קשה לי להגדיר אם אני זריז או איטי - זה מאוד תלוי אם אני אוהב את מה שאני עושה או לא. אני עשוי להיות מאוד מהיר בדברים שאני אוהב ולמרוח את הזמן בדברים שאני שונא. בקשר להתמדה ... תלוי לאיזה תקופה. אני משתכמם בקלות וכל הזמן צריך גירויים ואתגרים. כשהם נגמרים אני מסוגל לסחוב עוד כמה חודשים לפני שהפרודוקטיביות שלי השואפת לאפס. מה שכן, אני מאוד עקשן, אם כבר החלטתי ללכת על משהו ברצינות הוא יבוצע (זה קשור לעניין של האתגרים) יש לי סבלנות של פיל - מה שאומר שלפעמים אני מסוגל להמתין לא מעט זמן בשקט לרגע הנכון, ורק אז "לתקוף". אני מאוד שקול, אולי אפילו יותר מדי. זה לא אומר שאני מתכנן כל דבר לעומק, אבל לרוב אני לא יוצא למסע בלי שיש לי את מירב האינפורמציה שאני מרגיש שאני צריך. לגבי מוחצן מופנם ... לא יודע. לרוב מופנם, אבל לפעמים מאוד מוחצן. תלוי בנסיבות.

אני...

זריז - איטי?- תלוי, אני אנרגטית מאוד, קפיצית, מדברת מהר...אבל עד שאני מתארגנת ועד שיוצאת מהבית למשל...אנשים עוברים חיים שלמים... מתמיד ומגיע למטרה - לא מתמיד (לא מצאתי את המילה ההפוכה למתמיד)? אולי- מחפש גיוון, שרוני? זו הכוונה? אז אני כזאת...מתמידה משהו כמו פעמיים שלוש- שנתיים- שלוש ואז מחפשת גיוון לדבר הבא להתמיד בו
אופטימי - פסימי? בדר"כ אופטימית מאוד...לאחרונה קצת פחות אולי סבלני/סובלני - חסר סבלנות/סובלנות? חוץ מאשר בכביש, כשמעצבנים אותי או חותכים אותי......אני סבלנית וסובלנית למדי... עקשן - ותרן? ותרנית מאוד. אני פשוט שוכחת מהר...
פזיז - שקול ? בואי לא נגיד פזיז...נגיד- אימפולסיבי(ת) מוחצן - מופנם? מוחצנת. לגמרי. הכל שקוף.

ריביקי

New member
../images/Emo24.gif אני ../images/Emo24.gif

אני נורא זריזה אומרים לי לעשות משהו אני ישר עושה , לא אוהבת להתמהמה. יש אנשים אדישים שעד שהם עושים משהו לוקח שעה ואני פשוט לא מצליחה להבין את זה. בעצם יש דברים שאני לא כל כך אוהבת אז אני עושה פחות מהר,אבל באופן כללי אני אומרת ועושה מיד אם היה אפשר אפילו אתמול. מתמידה לא כל כך למשל בחדר כושר נורא קשה לי להתמיד,בדבר שאני מאוד אוהבת אני מתמידה בדברים שפחות אני פחות. אני לא פסימית ולא אפטימית אני בין לבין,כל קיצוניות לדעתי לא טובה. אני חסרת סבלנות כמו שאמרתי אם אני רוצה משהו הוא צריך להיות עכשיו ואם אפשר היה שיהיה אתמול. אני עקשנית בדברים שחשובים לי , אבל אני יודעת לוותר כשצריך ולסלוח תמיד. אם כל זה שאני זריזה אני עדיין עושה דברים בכובד ראש לא סתם על רגל אחת. ולסיום השאלה האחרונה אני מוחצנת אם אני לא מסמפטת מישהו הוא ישר יראה אני לא יכולה להפנים כלום.

למעלה