סקר!

TeeAnTee

New member
../images/Emo41.gif סקר! ../images/Emo41.gif

והפעם: מי הוא נותן ההופעה הכי טוב. בטח ראיתם את האומני ההיפ הופ הישראלים מופיעים לא פעם ולא פעמיים, וזה גרם לי לחשוב מי נותן את ההופעה הכי טובה, ואני לא מתכוון רק לאם הראפר עושה ראפ טוב לא יורד מהביט וכאלה, אלא גם אם הוא מלהיב את הקהל ולא להפך... גורם לו לישון ולצאת החוצה. הדוגמא הכי טובה הוא כמובן סאבלימינל, הוא מקפיץ את הקהל כמו אני לא יודע מה, הוא "שולט במיקרופון" וגורם לאנשים לפתוח את הפה לשיר איתו. בין המופיעים הכי טובים הם גם בויאקה וכלא 6. מי אתם חושבים?

Cold Chillin

New member
אני חושב שסאב והצל הם המקפיצנים...

הכי טובים בישראל הם נותנים הופעות מכל הלב (בד"כ) PEACE

ng גבאי

New member
לפי דעתי ....

די קשה לי לעשות את ההשוואה בינהם .... בכל אופן סאב והצל נשמעים מצויין כמעט בכל ההופעות שלהם אבל מצד שני את בויקה ראיתי בהופעה רק בחישגוזים 2 שזו הייתה אחת ההופעות הכי טובות שראיתי אבל זה הייה ממזמן .... ובפגישה שבה הם הביאו תספריי אז ההופעה הייתה בינונית אבל אני חושב שהתנאים לא היו טובים (אני לא בטוח שהם שרו עם מקרופון) כלא 6 .. יסלחו לי כולם אבל הם עדיין יחסית צעירים ולא מנוסים ... אז אני לא מתכוון להשוות תהופעה שלהם להופעה של סאב והצל ובויקה אני חושב שכדאי להשאיר את הסקר במצבו הזה ולהעלות אותו שוב בשבוע הבא אחרי חישגוזים

TeeAnTee

New member
כן שכחתי לציין

שזה היה סקר לכבוד החישגוזים לראות מי אתם חושבים שמופיע הכי טוב ולראות אם זה באמת ככה.

צחי טל

New member
בלי לחשוב פעמים

בוייאקה וההית בהופעה אחת שלהם זה היה בג´י והם עשו שלוש שירים והם לדעתי הכי טובים חוץ משבק ס כמובן שלהם אין מתחרים אבל רק שהם בהרכב המקורי

טל , שכחת את הדג נחש

ראיתי אותם בהופעה באמפי בראשון ביום העצמאות והם נתנו הופעה פשוט מקפיצה , יש להם שירים מאוד קצביים שפוט כיף להאזין להם בהופעה Alechko

A&A

New member
אני חושב שסאב והצל

מהסיבה הפשוטה שסאב הכי טוב ואוהבים אותו הכי הרבה אז רק רואים אותם ומתלהבים מבחינת להקפיץ את הקהל אני חושב שכמה שיותר אנשים מקפיצים יותר

2gt

New member
ללא ספק...

מי שהיה בהופעה של סאב ראה כי למרות שהיו איזה מאה איש האווירה הייתה בת זונה כי הם פשוט מקצוענים אבל מי שזוכר והיה בחישגוזים 4 (נדמה לי) שהופיעו בויאקה הם היו פשוט גדולים. התיאום ביניהם היה אחד היפים. כלא 6 הם די בסדר אבל בלי לפגוע יאנג פשוט אין לו את זה על הבמה הוא נראה מבולבל ומפוחד כזה אבל בייבי וסיקס הם דווקא בסדר ושמעתי גם דג נחש טובים אבל לא ראיתי

tomoshe

New member
קוטג´ ללא ספק.

הבנאדם חולה נפש (במובן הטוב של המילה) ומעיף אנרגיות אדירות לאוויר. חוץ מזה אסור לשכוח את הימים הגדולים של השבק.

ng גבאי

New member
אם כבר מדברים על מופיע משוגע

אז אני מדבר על ש"ס .... אין אפ אחד שמתעלה עליו בשיגעון .... את הבן אדם הביאו היישר מאברבנל ולימדו אותו לשבת על ביט אם תשאלו אותי זה שילוב מנצח (לפחות בהופעות)

yoavon

New member
חח צודק ../images/Emo8.gif

הבנאדם מופיע כאילו הוא לא לקח שלושה כדורי אקסטזי לפני ההופעה לפחות ממה שאני ראיתי בחשגוזים 2

yoavon

New member
אממממ...

אמרתי את זה ולא פעם אחת אני עדיין לא חושב שההיפ הופ הישראלי מספיק מפותח כדי לעשות סקרים כאלה. אין לנו מספיק בסיס, כי חוץ מאשר סאב והצל והדגנחש אף הרכב עדיין לא מופיע בקביעות תסלחו לי מאוד אבל הופעות בחשגוזים לא נקראות הופעות אולי עוד שנה-שנתיים עם ההתפתחות של כלא 6 ובויאקה ושבאב וכולם יהיה אפשר לעשות סקר כזה אבל לעת עתה אין על מה לבסס את זה PEACE יואב

yoavon

New member
עוד פעם, לא נראה לי

כי הופעות זה דבר שנמדד לאורך זמן אתה לא יכול להגיד על הרכב מסוים שהוא מופיע טוב אם אתה מסתמך רק על הופעה אחת. ההופעה הזאת בחשגוזים לא תקבע שום דבר לגבי ההופעות של בויאקה או של כל הרכב חדש אחר כי אם ככה היינו אומרים שסאבלימינל והצל הם המופיעים הכי טובים בארץ וזהו, או הדגנחש PEACE יואב

למעלה