סקר

hero D

New member
../images/Emo41.gif סקר../images/Emo41.gif

שיוכל לעזור גם למאיה אם היא קוראת פה ובטח ובטח שלאמרגן שלה.... מה לדעתכם הסינגל הבא שצריך לצאת לרדיו? אז דעתי היא כזו: אם קהל היעד הוא קהל ים תיכוני אז בטח ובטח ש"באהבה" צריך לצאת. אם קהל היעד הוא יותר כללי אז "איתך", כי הוא גם יותר קצבי.

טוף לדעתי

צריך לצאת שיר אם עלילה לא עצובה...הסינגל הבא צריך להיות קיצבי עם עלילה קצת יותר אופטימית.....במילים! לדעתי הסינגל הבא שלה צריך להיות:נשמה שלי, איתך או זה רק בינינו כי זה סבבה כזה כשיש שיתוף פעולה....וזה גם ייתן למסיקה קצת יותר פירסום...ושניהם אומנים חדשים... אז לדעתי או איתך או נשמה שלי או זה רק בינינו

hero D

New member
אפשר להגיב לך?

ברמה המקצועית בלבד, כן? לצאת עם "נשמה שלי" יהיה הדבר הכי לא טוב לקריירה שלה. תראה כמה תגובות שליליות השיר הזה סחף פה, ואנחנו אנשים שאוהבים אותה, אז תחשוב איך אנשים מבחוץ יראו את זה, חבל... זה נוגע לפן המזרחי ואין הרבה אנשים בארץ שאוהבים מזרחי, הם קבוצה קטנה, לדעתי זה לא יתרום לקריירה שלה, היא תסווג כזמרת מזרחית ולא ים תיכונית. לגבי "זה רק בינינו" אני בדעה איתך שיש לו פוטנציאל עצום לצאת לרדיו.

זה לא מזרחית "נשמה שלי"

זה יותר פופ מזרחי... סתכלי איך שרית חדד מצליחה..."קצת משוגעת" היה להיט בארץ....ו"קצת משוגעת" זה פופ מזרחי זה לא מזרחי כבד....וגם "נשמה שלי" זה פופ מזרחי ולא מזרחית כבד....לדעתי השיר הזה יצליח...

ועוד דוגמא

השיר "אחת מאלף" של חיילי הנקמה ורינת בר...סתכלי איך הוא הצליח בארץ...היה הלהיט של החורף....ו"נשמה שלי" באותו סגנון...

hero D

New member
אז זהו שלא!

נשמה שלי זה לא בסגנון אחת מאלף, זה סגנון זהבה בן.... נשמה שלי בחיים לא יצליח פה בארץ בקרב אלה שלא אוהבים מזרחית...

איך את קובעת שאוהבי מזרחית ...

אילו קבוצה קטנה ? ומלבד זאת למאיה מתאים מאוד לשיר מזרחית ואם היא תטפח גם את הפן הזה וגם את הארצישראלית זה יהיה אחלה שילוב והיא תצליח בגדול ...

hero D

New member
לא...לא...

לא התכוונתי שהם קבוצה קטנה... התכוונתי שהם יחסית קבוצה קטנה..... אני פשוט חושבת שהקול שלה יעבוד הרבה יותר טוב בתור זמרת ים תיכונית ולא בתור מזרחית....זה רק משיקולים מקצועיים ואני בטוחה שלאמרגן שלה יש כבר אסטרטגיה איך לשווק אותה....

טוב....

אני חושבת שכל השירים שלה מקסימים! ולכן אני חושבת שכל שיר שלה יקדם אותה.....[אבל זה בגלל שאני כבר מכירה ת'שירים שלה...] ולכן...האנשים שלא מכירים את מאיה... צריכים לשמוע את "הדלקת כוכב" זהו שיר שהמון אנשים יתרגשו ממנו... ואם לא...אז את "זה רק בנינו" כי היום הולך המון ראפ עם מזרחי...

טוב .. (מאיה תיכנסי :) )

לפי דעתי יש הרבה שירים מהדיסק שבכיף היא יכולה להוציא לרדיו (גם מיזרחיים) אבל לפי דעתי את באהבה היא חייבת להוציא (!!!) עד עכשיו היו לה שירים דיי פשוטים -על אהבה ובגידות.. ובאהבה זה שיר שמדבר דווקא על אלוהים וזה עושה אותו שיר נורא חכם ויפה ואני ממליץ למאיה להוציא עוד הרבה שירים כאלה כי אליי אישית הם הכי מדברים !! בקיצר שתוציא את זה רק בינינו (עם קליפ ראפרי מושקע :)) או שיר קיצבי אחר .. ואחר כך תוציא את באהבה ...

BravE NeW BoY

New member
"זה רק בנינו"

זה לא ברור שזה חייב להיות הסינגל הבא
זאת המוסיקה שהולכת היום (לצערי
) אבל זה שיר מיוחחחד
יעשה לכל הראפרים האלה בצפר
עד כמה שאני אוהב את "באהבה" לדעתי הוא לא צריך לצאת כסינגל...

i D a N 16

New member
../images/Emo99.gif"כשאתה נשבר"

אני אישית אהבתי מאוד את השיר... בכלל,מאיה מציגה יכולות קולויות ממש ממש טובות בשיר הזה!! אע"פ שבאמת השיר קצת מדוכדך, ורצוי שהיא תוציא שיר יותר קצבי כמו שנאמר. מה שבטוח,הוא ש"נשמה שלי" יהרוס לה מאוד!!! כל מי ששומע את השם "מאיה בוסקילה" חושב שמדובר בעוד איזו זמרחית מזרחית רדודה וחסרת כל כישרון בעליל...(מה שממש ממש ממש לא נכון!!) ואם היא תוציא את השיר סטייל שרית חדד הזה,היא תאבד הרבה מעריצים.. לדעתי בכל אופן..

djgabi

New member
כל השירים שבדיסק ללא יוצא מין הכלל.

כולם צריכים לצאת לרדיו,כולם כולל כולם,כזה כישרון לא שומרים ולא מחביאים מאף אחד. להפך לצאת עם הכל,עם כל מה שיש החוצה,כולל חו"ל,כמה שיותר מהר.

djgabi

New member
כן אני מאוד מורעל...

למרות שרון מחק כאן תגובה של מישהו,אני אומר שאני מאוד מורעל . לגביי מאיה, פשוט מבחין מהר מאוד באיכות סוג א'

../images/Emo88.gif"זה רק בינינו" ואין ספק בכלל

כל השירים טובים ומוצלחים - יש כאלה ששקטים ופחות קליטים ויש כאלה מזרחיים מידי , לכן הכי טוב זה השיר הזה . הוא גם לא מזרחי , גם לא עוד בלדה (מה שכרגע מאיה שיחררה מספיק כסינגלים) וזה טוב כאתנחתה בין הבלדות (כמובן ברור שיש גם את "הלב") והוא שיר מדליק שממש נתקע לך בראש , הוא חביב על המאזינים של דידי הררי שבחרו מבין 3 שירים שנתנו להם לבחור .. הוא שיר מדליק עם סגנון שונה ומציג את מאיה עם סגנון יותר מגוון של שירה כך

למעלה