סקר

12ShakirA12

New member
../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

אמנם הסקר לא קשור לפורום.. אבל להעביר את הזמן בצורה מסויימת צריך ותוך כדי אנחנו גם מחכים לדיסקים שיצאו בקרוב לא
.. אז הנה לכם סקר קטנטן שלקוח מפורום "אהבה בגיל ההתבגרות". אם יש לכם שאלה פה שלא מתאים לכם לענות עליה פשוט תמחקו אותה
מקווה שתענו
איך את/ה יוצא/ת מהשיגרה? קורא/ת ספרים? אם כן-גם את/ה מכור/ה להארי פוטר? אוהב/ת לשיר? אוהב/ת לשחק על במה? אוהב/ת לנאום בטקסים? ובכלל,יצא לך להשתתף באיזשהו תפקיד בטקס בי"ס? באיזה טקס? באיזה תפקיד? אוהב/ת לראות סרטים בקולנוע? או שבעצם עדיף לך ללכת להופעות/מופעים/הצגות שלהם? אוהב/ת בתי מלון או מעדיפ/ה טיולי שטח או גם וגם? יצא לך לרכוב על גמל/סוס/חמור? יצא לך לבקר בתנובה? ולחלוב פרה? לאכול בחדר אוכל של קיבוץ יצא לך? יצא לך לעשות פיקניק? יצא לך לעשות באנג'י/ וסנפלינג? את/ה מאלה שמפחדים פחד מוות מרכבות הרים? או אולי את/ה מאלה שלא מסוגלים לחיות בלי רכבות הרים? מכור/ה לממתקים? יוצא שלפעמים כל כך בא לך להופיע על במה ועולים לך רעיונות מקוריים? מנגנ/ת? על איזה כלי נגינה? אוהב/ת פירות/ירקות? אוהב/ת לצייר? מילה שמצחיקה אותך כל פעם מחדש? פרסומת מעצבנת למדי...? מרבה לצאת לקניון? ולמועדונים את/ה מרבה לצאת? מעשן/ת? אם כן,יש לך מושג מה זה עושה לך וכמה זה מפריע לסובבים אותך? האם את/ה דוחפ/ת בתורים? האם את/ה חסכן? האם יש לך "קוצים" בתחת? האם אהבת את השאלון? האם הוא שונה ממה שנשאלת עד עכשיו? תהנו

12ShakirA12

New member
עונה ../images/Emo6.gif

קורא/ת ספרים
לא אוהב/ת לשיר
לזמזם שירים לעצמי כן חח אוהב/ת לשחק על במה
לא.. אוהב/ת לנאום בטקסים
בכלל בכלל בכלל לא ובכלל,יצא לך להשתתף באיזשהו תפקיד בטקס בי"ס
לצערי כן.. באיזה טקס
טקס סוף שנה של כיתה ח' היה מצחיקקק
באיזה תפקיד
ניגנתי
אוהב/ת לראות סרטים בקולנוע
ברורררר עוד מעט אני הולכת לראות את הסוחר מונציה..........
אוהב/ת בתי מלון או מעדיפ/ה טיולי שטח או גם וגם
הכל מצוייןן העיקר שיהיה משו.. יצא לך לרכוב על גמל/סוס/חמור
כן.. על גמל לפני 7 שנים לפחות, ועל חמור 9 שנים בערך חחח.. תאמת הייתי מעדיפה על סוס.. נשמע הרבה יותר כיף
יצא לך לבקר בתנובה
למי לא
חח ולחלוב פרה
כןןן חח לפני מלא זמןן
לאכול בחדר אוכל של קיבוץ יצא לך
כן.. יצא לך לעשות פיקניק
כן
יצא לך לעשות באנג'י/ וסנפלינג
ברור
את שניהם
כל יום בשעה 3 חח את/ה מאלה שמפחדים פחד מוות מרכבות הרים
לא פחד מוות.. פחד רגיל.. או אולי את/ה מאלה שלא מסוגלים לחיות בלי רכבות הרים
אפשר לחיות דווקא טוב מאוד בלי..
מכור/ה לממתקים
לא.. יוצא שלפעמים כל כך בא לך להופיע על במה ועולים לך רעיונות מקוריים
ממש ממש לא.. מנגנ/ת
ברוררר על איזה כלי נגינה
אורגן, וגיטרה ומפוחית קצת.. וחליל וכינור ניסיתי.. לא הלך.... חח.... אוהב/ת פירות/ירקות
תפוחים הכי טוב שיש
אוהב/ת לצייר
אם זה במסגרת ביצפר אז לא.... מילה שמצחיקה אותך כל פעם מחדש
אני צריכה לחשוב על זה.... פרסומת מעצבנת למדי...
הפרסומות של פוקס בדרך כלל מעצבנות אותי.. מרבה לצאת לקניון
ממש ממש לא ולמועדונים את/ה מרבה לצאת
גם לאאאאא מעשן/ת
חלילה.. האם את/ה דוחפ/ת בתורים
תלוי איפה, ובכמות האנשים האם את/ה חסכן
הכי חסכנית שיש בעולםםםם האם אהבת את השאלון
היה נחמד
זהו
שיהיה לכם ערב טוב..

girls3

New member
מי שרוצה לקרוא מוזמן!

איך את/ה יוצא/ת מהשיגרה? קורא/ת ספרים? לא כול כך אם כן-גם את/ה מכור/ה להארי פוטר? רק קראתי את 2 הספרים הראשונים אוהב/ת לשיר? כן אוהב/ת לשחק על במה? כן אוהב/ת לנאום בטקסים? לא ובכלל,יצא לך להשתתף באיזשהו תפקיד בטקס בי"ס? כן באיזה טקס? סיום שנה של היסודי כיתה ח' באיזה תפקיד? כול מיני אוהב/ת לראות סרטים בקולנוע? כן או שבעצם עדיף לך ללכת להופעות/מופעים/הצגות שלהם? גם אוהב/ת בתי מלון או מעדיפ/ה טיולי שטח או גם וגם? בתי מלון יצא לך לרכוב על גמל/סוס/חמור? סוס יצא לך לבקר בתנובה? לא אבל סבא שלי ז"ל עבד שם ולחלוב פרה? כן לאכול בחדר אוכל של קיבוץ יצא לך? לא יצא לך לעשות פיקניק? כ יצא לך לעשות באנג'י/ וסנפלינג? לא אבל אולי אני אנסה בעתיד את/ה מאלה שמפחדים פחד מוות מרכבות הרים? לא או אולי את/ה מאלה שלא מסוגלים לחיות בלי רכבות הרים? לא יש לי גם חיים משל עצמי מכור/ה לממתקים? לא זה עושה פיצונים אבל לפעמים פה ושם שאי אשפר להתעפק יוצא שלפעמים כל כך בא לך להופיע על במה ועולים לך רעיונות מקוריים? כן למשל בטקס סיום כיתה ח' אני לא אפרט עכשיו מנגנ/ת? לא על איזה כלי נגינה? אוהב/ת פירות/ירקות? כן אוהב/ת לצייר? כן אני ואחיותי במגמת אומנות מילה שמצחיקה אותך כל פעם מחדש? אין דבר כזה פרסומת מעצבנת למדי...? ברור מרבה לצאת לקניון? לא ולמועדונים את/ה מרבה לצאת? לא מעשן/ת? לא זה מגעיל אם כן,יש לך מושג מה זה עושה לך וכמה זה מפריע לסובבים אותך? האם את/ה דוחפ/ת בתורים? לפעמים האם את/ה חסכן? חסכן זאת לא המילה אבל אני לא קונת כול מה שאני רוצה האם יש לך "קוצים" בתחת? לא האם אהבת את השאלון? קצת (המבין יבין) האם הוא שונה ממה שנשאלת עד עכשיו? כן איזה שיעמום ....

למעלה