סקר

willo1

New member
../images/Emo41.gifסקר../images/Emo41.gif

וזה לבקשתכם, חסר לכם שלא תהייה היענות אחרת אני מאשימה את אסף (הוגה הרעיון) בכל אופן איזה שיר הייתם רוצים שיהודה יבצע

שירני אני לא מוצאת את הסקר

בכל אופן חשבתי דוקא היום ויש כמה שירים שהייתי מתה לשמוע בביצוע של יהודה איני יודעת אם הם מופיעים בסקר

willo1

New member
לא לא

הסקר הוא ממש פה.. תרשמי פה איזה שיר היית רוצה לשמוע בביצוע של יהודה.

ידעתי שאני סובלת מאיזשהי הפרעה

אז ככה יש האמת כמה שירים שהייתי מתה לשמוע את יודה מבצע 1) עץ השדה 2) כמו פרח בר 3)אחי הצעיר יהודה ואחרון חביב להחזיק חזק צדקתם 4 ) ירושליים של זהב אני כל כך אוהבת את השיר הזה ואני חושבת שיודה עם הקול החם והמלנכולי שלו בשירים שקטים יכול לתת ביצוע יוצא מן הכלל לשיר הזה טוב תגלו לי מתי הוא יבצע אני באה לארץ במיוחד שירני אני מאוד מקוה שלא תחשבי שהפורום שלנו הפך לפורום לנון ואלויס אני רק רציתי לעשות שמח לחברה ומקוה שהצלחתי לשמח גם אחרים כאן כמו שסיפרתי לך כשאני לומדת משו חדש במחשב אני חייבת להראות את כישורי גם בשטח מקוה שאני בסוף אעבור את המבחן בשימושי מחשב יום טוב לכם יקירי חרגתי היום מעבר למותר עכשיו אני הולכת למסדר פיפי ולישון אפגוש אתכם מחר בבוקר כאשר אתם תהיו לפני שינה גולדי

willo1

New member
חחחחח

גולדי, את יכולה לנסות עלינו את פלאי הטכנולוגיה.. לי אין בעיה עם זה. כל עוד את מכינה גם לי הפתעה-תמונה רצוי עם ג'רארד. העאא! שלומית! 'צה עיבוד של ג'רארד! 'צה!!

רינה ד

New member
מי אוהב אותך יותר ממני

כבר שמענו את הביצוע שלו ל-the wall והוא מדהים!!! ולא היתי מתנגדת שיהיה לי על דיסק...מהשירים הישראליים -"מי אוהב אותך יותר ממני" נראה לי שזה יישמע פצצה הרבה יותר בביצוע של יהודה, לא חושבים?

alonsh1

New member
היייייייייייייי

"עם כוס ורקיק אפשר להמתיק... אין קץ לבריחות זה לא נעלם רק רחוק או נרדם... זה כואב אבל פחות"

שיבצע את "רדיו רמאללה"?? ../images/Emo8.gif

העלתם רעיונות ממש יפים למעלה, כל כך מקוריים שקשה לי לחשוב על משהו אחר שהייתי רוצה שיהודה ישיר. אם אני בכל זאת מתעקשת, הייתי אומרת שכדאי שישיר את "שיר פרידה" או "דרך הכורכר" שניהם של אריק סיני ואם זה לועזי אז תפור עליו "on the border" של אל סטיוארט.

פוליקר

New member
אני דווקא הייתי רוצה לשמוע אותו

בביצועים של שירים שנשים שרות. לא יודע למה אבל "עד הקצה" של דנה ברגר נתקע לי בראש כמועמד לפוליקר. תשירו אותו לאט, ותדמיינו את פוליקר שר אותו- זה נראה לי מתאים... ואת השיר של נורית גלרון "מעביר דף" יהיה גם מדהים לשמוע אותו ( למרות ששלמה ארצי כבר עשה את זה, אבל משום מה לפולי זה יותר מתאים) ולא יודע למה, בא לי פתאום לשמוע את פוליקר שר את "יהללו" של מיכה שטרית ועמיר בניון.... יושב עליו בול. בביצועים לועזיים הייתי רוצה לשמוע אותו שר שאת "אופס אי דידיט אגיין" של בריטני ספירס... סתם סתם.... יש מלא מלא אבל כרגע עולה לי דווקא השיר של ג'ון לנון "watching the wheels"... שיר שאני מאוד מאוד אוהב, שאולי יתאים לחלק ממעריצי פוליקר שאוהבים את הדרך הייחודית שלהם בעולם :)

willo1

New member
אני מזמינה את השיר

imagine של לנון כמובן, ( אני רואה שלנון הפך לנושא מרכזי בפורום..) וואי, זה נראה לי יהיה ביצוע ממש יפה.. *סמיילי חולם*

נורא קשה לבחור אבל

אם אני צריך לבחור אני הולך על עבדים של ברי סחרוף וגם עטור מצחך

למעלה