סקר...

One Echoe

New member
../images/Emo41.gifסקר...../images/Emo41.gif

מעניין אותי מאוד מה הייתם מעדיפים. לאור האיחוד החד פעמי, כולם שואלים את עצמם, אני מניח, כולל אני, איזה שירים יהיו בהופעה. ואיזה שירים הייתם רוצים? מה הייתם מעדיפים, למשל. שהפלויד יבצעו את אחת מהיצירות הארוכות שלהם ובזה ההופעה תסתיים, או שהם יתנו פלייליסט יותר רחב ויותר "להיטי"? סביר להניח שזה מה שיהיה, אבל מעניין אותי מה אתם חושבים. אני אישית, הייתי מעדיף שהם ינגנו את Echos, ואולי עוד שיר קצר לסיום. זה יהיה מדהים.

קשה להחליט. . .

אבל למרות שקשה להחליט הייתי הכי רוצה שירים מהחומה זה הדיסק הכי אהוב עלי שלהם והוא ממש איכותי. . .

יש שרשור כזה...

למטה... הבחירה של השירים הייתה אחלה, נקווה שהתקוות שלנו יחצו את הים ... וחוצמזה זה חד פעמי? מי יודע אולי הם יאהבו את ההופעה וימשיכו ביחד אולי לעוד אלבום או סיבוב הופעות רחב. תגידו אמן.

One Echoe

New member
אין שרשור כזה,

השאלה היא אם אתם מעדיפים שיר אחד ארוך או סט שירים קצרים.

אהה...

האמת באמת קשה להחליט... הייתי רוצה את set the controls המחשמל או כמובן shine on. אבל לאג€,ג€ בכל זאת הייתי הולך על שישה שבעה שירים קצרים וטובים אבל פה רוב הסיכויים שיבצעו את another brick pt.2 או את money. יק

dondons

New member
לדעתי הם ינגנו...

wish you were here comfortably numb run like hell money us and them לא בהכרח בסדר הזה או את כולם... אבל מה אני מבין...:)

The Albatross

New member
לא יודע.

מצד אחד Echoes היה יכול להיות מדהים, אבל מישהו יכול לראות את מייסון מתופף בקצב כזה בלי שהיד תיפול לו? Shine on יספק אותי. במיוחד אם יבצעו את החלק השני כמו בהופעה של גילמור באלברט רויאל הול.

ההימורים שלי:

הם יפתחו את ההופעה עם wish you were here מן הסתם הם יעשו גם את comfortably numb השאלה היא מה הם 2 השירים האחרים :) אני מניח שהם יעשו את Time אם הובטח משהו מדארק סייד .. אף אחד בכלל לא חושב על האפשרות של another brick in the wall אבל הם בטח ישירו גם את זה.

אין סיכוי...../images/Emo3.gif

רייט לא השתתף באלבום, ולמייסון ולגילמור יש זכרונות מאוד קשים מההקלטות שלו.

חרטושה

New member
בראיון ל- ITV ניק מייסון

רמז שמדובר בארבעה שירים "איטיים", כי בגילו אין לו כוח לשום דבר מהיר....

הוא אמר שהוא "מקווה" שהם איטיים

אין סיכוי שהוא יגלה באילו שירים מדובר - זה סוד שמור.

חרטושה

New member
../images/Emo9.gif שני דברים,

1. אני קוראת בין השורות. תקראי לזה פירוש אומנותי. 2. נראה לי שזו באמת מן הלצה כזאת, יענו, בערך, כאילו, כזה. כלומר זה קצת כמו לומר הכל ולא לומר כלום בבת אחת. כמה שירים "נמרצים" של הפלויד את מכירה?

'סתכלי ב"פומפיי"

ניק מייסון הוא הסטאר של הסרט. הוא מופיע שם כמתופף אנרגטי, אולי תמצית של כל מה שמתופף רוק אמור להיות. אבל כל זה לא ממש רלבנטי... למייסון יש חוש הומור אנגלי דק ויבש, וספרו הוא הוכחה לכך. אפשר גם להווכח בזה בראיונות, והחתימה שלי למטה היא רק אחת מהבדיחות הרבות שדבריו שזורים בהן. דבריו על השירים ה"איטיים" הם חצי-בדיחה, או בדיחה על חשבונו, בכל אופן. זה לא כל כך עניין של הגיל (לצ'ארלי ווטס, המבוגר ממנו, אין בעיה כזו) כמו שזה עניין של חוסר-אימון. הוא אמר באחד הראיונות לאחרונה שהוא יזדקק לכ-3 חודשים כדי לחזור לכושר כמתופף. אין לו שלושה חודשים, כמובן - יש לו שבועיים, בקושי.

itaikuskus

New member
זה נקרא להתבדח.

מייסון ידוע כאחד שמתלוצץ על חשבון עצמו וחבריו ללהקה. ראי את החתימה של ציפציף.

למעלה