סרטונים של האי

Daniel44862

New member
../images/Emo41.gifסרטונים של האי../images/Emo41.gif

תודה לדניאל (THE MYSTERIOUS או איך שלא כותבים את זה...) הנה 2 סרטונים שעשינו יחד כמה חודשים לפני טיסתו ללונדון כדי שתגיבו על כל אחד מהסרטונים ובכדי שנדע למה אתם מתכוונים, מספרתי. סרטון מספר 1 - http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2652042&SourceId=2600175 סרטון מספר 2 - http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=2640682&SourceId=2652042 מצפה לתגובות אני אגב מי שרוצה לדעת באיזו תוכנה השתמשנו, זו תוכנה שאני בניתי, וכרגע היא בגדר סודית.

Daniel44862

New member
XD מאיפה הסקת דבר כזה..?

כתבתי בפירוש בהודעה שלי שאני בניתי...! התודה לדניאל זה שהוא בנה את כל התלת מימד של האי(הלוגו) וכל אלו... אני רק ערכתי את התמונות ואת הוידיואים של הפתיח...וקיבצתי התלת מימד זה לא בתוכנה שאני בניתי...XD מובן...? מה עם קצת תגובות על העבודה הקשה...?

E l i a l o N

New member
הסקתי את זה מזה שרשמת בהודעה הראשית

"זו תוכנה שאני בניתי..." ולפ התגובה שלך אליי, רשמת שזה דניאל מלונדון בנה. אז מקרה כזה לא אפשרי אלא אם כן אתם אחד.

Daniel44862

New member
מה לא מובן?!

אנחנו השתמשנו ב2 תוכנות, אחת שאני בניתי (של עריכת וידיאו וכל אלו), ואחת שדניאל(השני) הוריד באיזה אתר הוא בנה (ה"בנה" פה זה הכוונה ל"עשה")את התלת מימד של הלוגו של האי ושל ערוץ הילדים בסוף. אני *בניתי*(בניתי מלשון לבנות...) את התוכנה שבה השתמשנה לעריכהת הוידיאו... שנה טובה!

BeatlesRulz

New member
נחמד..

בפרומו הראשון יש לכם שגיאות באנגלית. (כל מיני משפטים כתובים בצורה לא נכונה, למשל you waiting, זה לא נכון לכתוב ככה)

yonatan samiya

New member
זה לא יכול להיות...

דניאל, בן דוד שלך (?!), העלה לפורום את אותו הסרטון בדיוק!!! אני זוכר את זה! בבירור! זה קצת מתחיל לעצבן שאתה מסביר לפרטי פרטים למה אתה זה לא בן דוד שלך ולמה אתה צודק, כי אם היית אומר את האמת, לא היה אכפת לך מה אומרים והיית אומר "תחשוב מה שאתה רוצה, כבר הסברתי לך"... גם אם תגיד ששיקרת עד עכשיו, זה בסדר, לא יסלקו אותך מהפורום, תהיה בטוח, למרות שאני לא מבין למה שמישהו יעשה דבר כזה.

Daniel44862

New member
נו!! אז עשינו את זה ביחד! אתה בכוונה מנסה

אבל אף פעם לא תצליח.... אני יודע שלא ייסלקו, ואני לא משקר. אז עשינו בייחד והוא העלה, למרות שהיה לי משתמש, אני לא ידעתי אז להעלות לפליקס

yonatan samiya

New member
טוב... מה שתגיד.

אני לא עושה כלום, ולא מנסה כלום, אני בסה"כ מציין עובדות, זה אתה שמתרגש מכל פלוץ שכותבים פה וישר מנסה להתגונן. וזה מעצבן וחשוד. כאילו... הלו?! אם אתה מאמין בעצמך ובטוח בעצמך, אז חלאס להתחנן לזה שיאמינו לך! עצם העובדה שאתה נבהל ואומר "אבל אני..." "לא מה פתאום זה אני לא הוא..."- רק מחשידה עוד יותר. אני ממש לא נגדך, להפך.

Daniel44862

New member
אני לא מתחנן, אני שמח שאתה לא נגדי

אני לא מתחנו שום דבר, לי לא אכפת איך אנשים רואים אותי, מה שאני חשוב זה הדבר הנכון לעשות ואפאחד לא יגיד לי אחרת...

למעלה