סרט והרצאה בת.ל.מ. ת"א

../images/Emo41.gif סרט והרצאה בת.ל.מ. ת"א ../images/Emo41.gif

פסיכולוגיה בראי הקולנוע- על סרטו של וודי אלן "אשה אחרת" ביום ג´, 20/3/07 בשעה 19:30 יוקרן בת.ל.מ. ת"א סרטו המופלא של וודי אלן, "אשה אחרת". ציפי רוזנברג, פסיכולוגית קלינית בכירה תנחה ותלווה את הסרט. באמצעות הסרט נתבונן ונחשוב על התהליך של מודעות והכרה עצמית, מהי חשיבותו של האחר בתהליך זה. ציפי תנחה את הצפייה בסרט ולאחר מכן ייערך דיון בהשתתפות הקהל. מחיר: 40 ש"ח. לכניסה חינם לגולשי תפוז בלבד, יש למלא, להדפיס ולהביא את הקופון בקישור הבא: http://www.telem.org.il/tapuz_bonus.html * הרשמה מוקדמת חובה: באמצעות טל´ 03-6990511 או במייל [email protected] ת.ל.מ. רשת ארצית לטיפול פסיכולוגי, ייעוץ ואבחון www.telem.org.il

O L g i T

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo103.gifכנסו ימכוערות ../images/Emo69.gif

אנחנו משחקות משחק עכשיו!
קיצר חח אני מקווה שאני אוכל להסביר את זה ממ זה הולך ככה מכל השירים שיש לכם במחשב אתם עושים: A הלהקה הראשונה- הלהקה האחרונה- הלהקה האהובה- וככה עם כל אות. אם יש לכן כוח. וגם עם המספרים בהתחלה. קיצר מי בעד? חח

Noa Tsror

New member
חושבת שהבנתי..

יענו לדוגמא.. A להקה ראשונה- A Static Lullaby להקה אחרונה- Atreyu להקה אהובה- Alexisonfire כע? ^^ ואם כן, אני בעד :)

O L g i T

New member
../images/Emo45.gif הבנת נכון

אני שואלת אנשים אם הם בעד כי אין לי כוח לעשות את כל זה ואז אני ואת נהיה היחידות שעשו חחחח ~ייבוש~

לארציתילהרוסתרצףA ../images/Emo115.gif

הלהקה הראשונה-Apoptygma Berzerk הלהקה האחרונה-Avenged Sevenfold הלהקה האהובה-AFI
מצטערת על השרשור העקום

whatascene

New member
יאללה יאללה

A הלהקה הראשונה- A Perfect Circle הלהקה האחרונה- Armor For Sleep הלהקה האהובה- Augustana (כרגע, לרוב Anathema (וכן, אני מרמה))

O L g i T

New member
חח

אבל בתכנון היה יענו כל האותיות בהודעה אחת ולא רק A.. כן כן קצת קריעת תחת.. לאשמנה כבר נאלתר משו יותר מאוחר A ראשון- A אחרון- Avenged Sevenfold אהוב- וואי... טוב אני אתן כמה כי זה באמת בלתי אפשרי.. as blood runs black, as i lay dying, atreyu

Noa Tsror

New member
../images/Emo41.gif

ראשון- 30 Seconds To Mars אחרון- 36 Crazy Fists אהוב- 30 Seconds To Mars

Rose131

New member
המ

הלהקה הראשונה-+44 הלהקה האחרונה- 4 Non blones הלהקה האהובה-30 שניות למאדים

O L g i T

New member
חחחחח באסטה ריימס...

ראשון- Babyshambles אחרון- Busta Rhymes XDDDDD אהוב- bring me the horizon, bullet for my valentine

bee cool ../images/Emo115.gif

הלהקה הראשונה-Blaqk Audio הלהקה האחרונה-Bloc party הלהקה האהובה-blaqk audio

Noa Tsror

New member
../images/Emo41.gifB../images/Emo41.gif

ראשון- Be Your Own Pet אחרון- Butch Walker אהוב- Blindside

Rose131

New member
אר

הלהקה הראשונה-בילי טאלנט הלהקה האחרונה-בולט הלהקה האהובה-המ. בון ג'ובי או בלינק או משהו

למעלה