סתם בשביל הכייף-שרשור חברתי

MEYTALUG

New member
הי לכולם ערב טוב

היה לי יום פשוט נורא נורא ואיום ונורא חזרתי לפני רבע שעה אחרי יום עמוס מלא בסערות וחויות איומות ( האוטו שלי נישרף ) עבודה ולימודים ורציתי לראות משהו כייפי כוכב נולד , ונכנסתי לאתר של אמריקן איידול במקביל תמונות מדהימות של כל המיתחרים בזמן ההופעות , כוכב נולד רדוד שני השירים שהושרו הראשון רע והשנייה פשוט זייפה ניתקע לה הקול והיה מזעזע , שיר שלישי מראה כיוון חיובי נקווה לטוב תודה שהקשבתם לי מתלוננת אוהבת מיטל

Fairywitch

New member
../images/Emo41.gifסתם בשביל הכייף-שרשור חברתי../images/Emo13.gif

כל מה ש
וכל מה שבא לכם- גו פור איט
גם הציור שהוספתי לא קשור- אבל תודו שהוא יפהפה

Juliann

New member
אני לא מאמינה שזה קרה...

צפיתי בכוכב נולד3! מי היה מאמין? בטח לא אני. ומה יותר מפליא? זה היה יותר מהנה מהשבועיים האחרונים באיידול והרבה פחות משעמם! ממש מסתמנים כמה עם פוטנציאל... אסף ממש רוק סטאר,ניצן, טלי [למרות שהיא היתה אמורה לעוף יש לה קול]... ובכללי נהנתי כמעט מכולם.. אבל גם פה אפשר כבר לראות מי הולך לגמר וזה ברור שזה יהיה אסף. לשם שינוי אין לי בעיה עם זה כי הוא ממש כוכב בהתהוות...!

שניש

New member
עוד פחות מחודש טסט!../images/Emo89.gif../images/Emo56.gif

ייייאהההההה *מתחילה לרקוד קאנטרי סוער* אמ,ואם כבר מדברים על טסטים- מה קורה עם מפגש-פורום-לקראת-הגמר שלנו
0_o

Fairywitch

New member
../images/Emo50.gif../images/Emo73.gif

ולגבי מפגש-טרום-גמר- זה לא בדיוק מפגש- סתם הזמנתי את החיפאים אליי הביתה... והצעתי שבכל אזור אנשים יתארגנו באופן דומה. זהו- אתמול חברה שלי אביטל עברה טסט- עכשיו תורך

נועה167

New member
בהצלחה לך../images/Emo73.gif

ואי לא הייתי פה הרבה ביומיים האחרונים וכמה הודעות ואי.. כמה מתמטיקה חרשתי :/

Fairywitch

New member
היי../images/Emo70.gifיש אייקונים לל"ג בעומר../images/Emo70.gif../images/Emo117.gif

אתם יכולים לשים תמונות של סיימון ו

ומריו בבקשה - תמונות שלא קשורות לתוכנית דרך אגב אתם יכולים לתת לי את רשימות השירים שבנתיים הם שרו {כולם] וגם תמונות של אנטוני פדרוב וקונסניטין

Fairywitch

New member
אוי../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

מה יהיה עם האוטו? יש לך ביטוח? וכוכב נולד באמת זוועתי- פרשתי באמצע. את מי העיפו?

MEYTALUG

New member
אין ביטוח לאוטו הוא הלך

כי הוא היה שנת 84 לא עושים ביטוח מקיף לשנה זו לצערי מזל שהיה לי ביטוח ג' וחובה . אבל זהו לצערי עצוה זה האוטו הראשון שקניתי בעצמי בכספי וטיפלתי בו והכל , אבל מזל שכולנו בסדר לא היו ניפגעם וזה מה שחשוב אוטו אפשר להחליף כואב אבל פחות . היתנ דרמה , אחת היתה פשוט איומה לטעמי מס, 2 טלי מיכאלי היא זייפה קולה רעד בלי שליטה עליות וירידות ללא צורך פשוט רע וצוות השופטים החליט באופן תמוהה לחלוטין ופעם ראשונה לתת לה חסינות . היא היתה צריכה לעוף הקהל הצביע בעצם לא הצביע לה ומי שהיתה לפניה או אחריה עם הקולות הכי נמוכים היא שני גנזיה שגם היא לא היתה היסטרית אבל הרבה יותר טובה מטלי , תודה .ב. מה קורה עם הפגישה מתי הגמר איפה ניפגשים ??

Fairywitch

New member
חיפאים יכולים להגיע אליי../images/Emo13.gif

אה- ויום שישי הזה אני עובדת

למעלה