עברית בדריים וויבר

איה@

New member
../images/Emo41.gifעברית בדריים וויבר ../images/Emo41.gif ../images/Emo104.gif

ל-קיץ כתום, לוריין ולכל מי שיכול להעזר בזה. הכנתי מדריך בתמונות כיצד לכתוב בעברית בדריים וויבר. 7 צעדים פשוטים, ויש עברית. אבל תחילה, יש להוריד את התוכנה - כשמה כן היא חלומות את התוכנה תיכנת יריב חבוט - שהוא הוא היריב מישרא-בלוג. בתוכנה עצמה יש את האימייל של יריב אם תתקלו בשאלות. התוכנה מתלבשת לתוך הדריים וויבר בהתקנה עצמה. והכתיבה נעשית מתוך הדריים. יריב - אשמח אם תוסיף הערות משלך (או תתקן אותי אם טעיתי במשהו...) בהמשך השירשור אצרף את צילומי המסך לפי סדר הפעולות. מקווה שעזרתי בהצלחה
איה.

איה@

New member
זה מופיע בקישורים ../images/Emo26.gif

תחת סעיף - גרפיקה ועזרים לבנית אתר. תודה לך.
איה.

היריב

New member
חשוב: חלומות זה לעברית ויזואלית

כלומר עברית הפוכה. אין מניעה, עד כמה שהבנתי, לעבוד בעברית לוגית (רגילה) בדרימוויבר, בקונפיגורציה שונה מזו שאת מציעה. גם לזה, אגב, יש לי פתרון חדש שנקרא dwHebEdit והוא מיועד לעריכה חוזרת של טקסטים בעברית. יש בעיה בדרימוויבר, כמו בתוכנות לועזיות אחרות, שעריכה חוזרת של טקסט בעברית היא מסובכת כי הסמן לא ממוקם בשורה במקום המתאים וסימון טקסט לעולם לא יבחר את הטקסט באמת. את dwHebEdit אפשר למצוא באתר שלי.

אח..... איזו דפוקה בשכל אני....../images/Emo5.gif

...כל פעם שאני נתקלת במשהו חדש ללמוד, אני נכנסת לפאניקה אטומית!!! איה, אני מבטיחה לנסות להבין את זה, בגלל שכל כך טרחת ואיכפת לך. באמת המון תודה... רק בבקשה... תני לי קצת זמן, לנסות ולגייס עוד כמה תאי מוח אפורים למשימה הזו

למעלה