S h A b i T
New member
../images/Emo41.gifעברי לידר ודניאל סלומון../images/Emo41.gif
טוב, כנראה שאף אחד חוץ מאלה המשוגעת לא היה שם, ואני באמת חושבת שכולם צריכים לשמוע. קודם כל, הם עשו מן מחרוזת של זכיתי לאהוב-זה לא אותו דבר- יותר טוב כלום מכמעט. וזה היה הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים. (חוץ מזה שהם בחרו את שלושת השירים הכי בנאליים, אבל זה היה צפוי..) אחר כך הם שרו את רבותה ביחד, וזה היה מצוין. טוב נו, עברי, תמיד עונה על כל הציפיות.
לכל חובבי עברי לידר שאולי רוצים לראות חיבור שכזה שוב, שיראו היענות. בינתיים נראה שההופעה הזאת הייתה חד פעמית. וגם כל האירוח הזה היה בגדר שמועה כך שאני יודעת שהרבה פיספסו אותו. וחבל חבל חבל חבל. זה היה מיוחד ונפלא. יש לי את כל השירים מוקלטים, מי שרוצה מוזמן לפנות אליי. (הקובץ הראשון 15 דקות אז אני מציעה שתבקשו את רבותה
)
טוב, כנראה שאף אחד חוץ מאלה המשוגעת לא היה שם, ואני באמת חושבת שכולם צריכים לשמוע. קודם כל, הם עשו מן מחרוזת של זכיתי לאהוב-זה לא אותו דבר- יותר טוב כלום מכמעט. וזה היה הדבר הכי טוב שקרה לי בחיים. (חוץ מזה שהם בחרו את שלושת השירים הכי בנאליים, אבל זה היה צפוי..) אחר כך הם שרו את רבותה ביחד, וזה היה מצוין. טוב נו, עברי, תמיד עונה על כל הציפיות.
![](https://timg.co.il/f/Emo3.gif)