עבר אל מול הווה ועתיד..(נושא לדיון ).

../images/Emo41.gif עבר אל מול הווה ועתיד..(נושא לדיון ).

שיום הולדת היה יום הולדת ובכל שנה היו אומרים לי מזל טוב, מביאים מתנות...ושמחים בשבילי , למרות שימי הולדת הם ימים רגילים עבורי, בעבר בהווה ובעתיד. ימי חג בהם היינו מתכנסים המשפחה הקרובה ומנסים לשמר את המסורת ללא הצלחה.. אט אט נמוגו נעלמו כלא היו. אילו אמא היתה עוד בחיים, הייתי מנסה לשנות את הכל ומנסה למצוא דרך ללכד את הפירורים המשפחתיים שהותיר הזמן. אך הזמן אינו עוצר מלכת..לצערי. מאז שהלכה לעולמה חל מפנה בחיים שלי, מצאתי בת זוג מצאתי משפחה חמה אוהבת, מפרגנת ללא הרף, למרות הקשיים ולמרות ההבדלים. מסתכל על הילדים שלה ורואה בהם את עצמי, כמה זה חשוב להטמיע ערכים חיוביים, כבוד הדדי והמון אהבה. כילד זה היה חסר לי ואני חושב המון לאחרונה אם בגלל שזה היה חסר לי אולי זה ימנע ממני או שלא אדע איך להעניק להם את מה שהיה חסר לי. המון מחשבות לקראת ותוך כדיי, עשייה, התפתחות והבנה. האם העבר שלכם כילדים באמת משפיע עליכם כבוגרים ?

magenta73

New member
זה כן ולא

העבר משפיע, ותורם לחלק מהעיצוב שלך, אבל לא רק. אתה בוחר ללכת לשם או לשם. אם אתה רואה את הדברים שאתה רואה ומבין את הדברים שאתה מבין, קצרה הדרך מגם להתנהג כך. ואם לא מצליח לך - אתה תמיד יכול לפנות לטיפול שיעזור לך להיות האדם שאתה רוצה להיות. במילים אחרות. להרבה אנשים הייתה ילדות עשוקה, רעה, לא נעימה וכו'. לא כולם הפכו לרוצחים סידרתיים/אנסים בני סלעים למיניהם וחלקם גם צלח וגידל ילדים בצורה יפה ונהדרת. הבחירה היא שלך.

למעלה