עדכון אחרון- התכנית בערוץ 8

../images/Emo41.gifעדכון אחרון- התכנית בערוץ 8

להלן רשימת כל המועדים לתכנית על תשישות כרונית בערוץ 8 יום שבת 24.7.2004 ערוץ 8 18:20 אף אחד לא מאמין לי ערוץ 8 23:35 אף אחד לא מאמין לי יום א' 25.7.2004 ערוץ 8 23:30 אף אחד לא מאמין לי ערוץ 8 05:05 אף אחד לא מאמין לי יום ב' 26.7.2004 ערוץ 8 11:20 אף אחד לא מאמין לי

yamit23

New member
../images/Emo5.gifאין לי בכלל גישה לכבלים / לוויין

יש סיכוי שתקליטי, ונוכל להעביר הקלטת בינינו? וחוץ מזה - מה נש? לא רואים, לא שומעים
.. מקווה שהולך טוב עם הקבוצות. תתקשרי אם יוצא לך
ימית

ימית, הקלטתי את התכנית../images/Emo140.gif

עוד לא יצא לי לראות כי לא הייתי בבית... אני אשמור לך ובכף אני אביא לך לראות. הולך מאוד טוב עם הקבוצות של הצפון ואני מקווה להתפנות שבוע הבא (מכל המבחנים והעבודות) ולארגן את המפגש הבא נשתמע, שירלי

gonevinci

New member
הסרט מצויין

מבחינת הייעוד שלו (עד כמה שאני הבנתי) לעורר מודעות והבנה אצל ה"סביבה" של החולים. להיות הגושפנקה. להיות זה שחולים יוכלו להראות אותו ו"להוכיח" שהם לא משוגעים.. חבל רק שהוא מוקד סביב ספורטאים, זה יוצר קצת רושם שגוי והסיפור של ליאורה (שמוכר לכולנו..) -שהיא היחידה שם כמדומני שלא באה מהספורט לא מסופר כלל. הרושם שנוצר הוא שהגורם הראשי הוא ממאמץ יתר פיזי וזה לא מדוייק. לפחות הצליחו להעביר את העמימות ואת חוסר האונים. כן ירבו.

CheeCha

New member
ראיתי את התוכנית ...

ואני מסכימה עם מה שנאמר בשרשור, קיבלתי רושם כאילו המחלה סובבת סביב ספורטאים. בכל מקרה, אני שמעתי על המחלה בעבר - ואני ממש לא מבינה למה אנשים מתכחשים אליה ברמה כל כך גבוהה. זה מעציב באיזשהו מקום - לחשוב שאתה בא לרופא בשביל שיטפל בך, ויכול להיות שהוא לא יעשה כלום בכדי לעזור לך, כי הוא לא מכיר במחלה שלך. אבל בלי קשר, הסרט חזק ומדהים, ומעביר מסר מאוד חזק לדעתי.

מה לגבי מבט נשי על פיברו ?

שמעתי שהיתה תוכנית מבט נשי בנושא פיברומיאלגיה - האם ידוע לכן אם ומתי היא תשודר בשנית, או היכן ניתן להשיג עותק?

dance of life

New member
סליחה על ההצתה המאוחרת...

למישהו יש מושג אם ניתן להשיג את הוידאו הזה באינטרנט? לצערי הרב יש לי יס ואין שם ערוץ 8....
אין לי מי שיקליט לי...

למעלה