עדכון במנהיגי עולם

gindis

New member
../images/Emo41.gif עדכון במנהיגי עולם ../images/Emo41.gif

שלום רב, אני שמח לבשר על פתיחת פורום נפרד למנהיגי עולם. (תודה לתפוז) תוקנו עשרות באגים שדיווחתם עליהם ואם יש לכם בעיה עם המדינה אנחנו ממליצים לפתוח מדינה חדשה לנסות שוב פעם. 1. בוצע שינוי במשטר פשיסטי כאשר התפוקה מהמפעלים אזרחיים שלהם מתחילה ב-3 לעומת השאר שמתחילים בתפוקה 1. 2. בכפתור של Country Info אפשר לראות אך מחושב הסטאטוס הכללי שלכם. 3. העלות של בונקרים, מוקשים, מסיכות גז ומפקדות הורדה לכסף בלבד וסכום קבוע. 4. התרגום של המשחק לעברית כמעט הסתיים וכנראה רק בשבוע הבא זה יעלה. 5. רק בשבוע הבא נעלה את האפשרות לקרבות נוספים. 6. לא תוכלו לשלוח סיוע למדינות חזקות ממכם אלא רק למדינות חלשות ממכם. אם נתקלתם בעוד תקלות\בעיות במשחק אבקש לדווח לנו והם יתוקנו. תודה לכולם על העזרה בבדיקה של המשחק החדש ובדיווח של הבאגים. בברכה ותודה, ערן

danieltk2

New member
את הבאג הכי גדול לא כתבת..

אבל תיקנת אותו, לא פייר שמקום ראשון דיווח! הוא לא יכל לחכות עוד 10 דקות??

gili007

New member
ערן מהזה השטויות האלה למה רק שבוע

הבא.... יאללה אנחנו מחכים למשחק חודשים.. לפחות שבעיברית זה יהיה מהר..

תחשוב על זה..

בגלל שלחצנו עליו להוציא את המשחק הוא יצא עם הרבה יותר באגים ופגמים ממה שהיה אמור לצאת עם היה יוצא באופן רשמי. כרגע זאת רק גרסת נסיון, חשוב לבדוק אותה. צריך מעט סבלנות אחרת העברית תיראה כמו סינית
אביאור.

KicK Ass9

New member
הוא ניצל את הרגע

דיווח על הבאג, והשתמש בו עד שסידרו את זה.. =]

freesoul21

New member
ערן מה עם באג של תקיפה שכח הכללי

יורד בצורה דרסטית אם אתה תוקף?

nimtzi1

New member
מחזק...

וחייבים לתקוף כי חייבים אדמה!!! וזה מחרפן אותי!!! אני מקווה שבעדכון הבא תתקן את זה

pinig 2

New member
שאלה על 6

האם המטרה של מניעת שליחת סיוע למדינות חזקות ממך נועדה למנוע הקפצות לעשיריה\מקום ראשון?¿ נראה לי אחלה של שפור...

Winston

New member
זה דווקא כיף../images/Emo13.gif

יש חיסרון גדול בלהיות אדום. פעם יכולתי להשאיר סתם הודעות מצחיקות, בפורום השני כל הודעה שלי בולטת, אז אני חייב לחשוב פעמיים אם אני משאיר הודעה, וכבר היו כמה פעמים שכתבתי סתם הודעה ולא שלחתי אותה... בכל מקרה גם כאן תראו אותי עוזר.

קבל עצה.

כשאתה כותב כזה דבר- התרגום של המשחק לעברית כמעט הסתיים וכנראה רק בשבוע הבא זה יעלה. אתה יכול לעשות את זה יותר לטובתך אם זה יהיה ככה- התרגום של המשחק כמעט הסתיים וכנראה כבר בשבוע הבא זה יעלה. או- רק בשבוע הבא נעלה את האפשרות לקרבות נוספים לעומת- כבר בשבוע הבא נעלה את האפשרות לקרבות נוספים.

למעלה