עדכון במשחק

gindis

New member
../images/Emo41.gif עדכון במשחק ../images/Emo41.gif

שלום רב, נוספה בדיקה שנייה שמחשבת כוח כללי לפני פתיחת חלון קרב. אם יש מצב בו אין איזון בין הכוח הכללי לכוח צבאי, תעשייה, משאבים, כסף וכו'... המערכת תתקן את זה ולא תאפשר לכם לפתוח חלון קרב. בברכה, צוות גינדיס

thesharkman

New member
ערן מה הכוונה איזון?

אם יש לי חצי טריליון כוח צבאי ועוד 2 מיליון משאבים משאבים שכל אחד מהם זה 10 אלף מה שאומר 20 מיליארד כוח והכוח שכתוב לי זה 530 מיליארד ומדינה שאני רוצה לתקוף תיהיה בכוח 704 מיליארד [פי 1.33 מהכוח שלי] אז המערכת תתקן ותגיד לי שאני לא יכול לתקוף?

gindis

New member
תשובה

המערכת פשוט תחשב את הכוח הכללי שלך שוב פעם לפני הפתיחת חלון. אם לדוגמא יש לך כוח צבאי 5 + תעשייה 4 + משאבים 1 + כסף 3 אז המערכת תחשב שהכוח הכללי לך 13 זה מחשב את הכוח הכללי בדיוק כמו שאתם מנכנסים למשחק. בברכה, ערן

darkest

New member
שאני אבין! פתיחת חלון הייתה לפי הכוח הצבאי?!

ולא לפי הכללי עד עכשיו?! אלוהים ישמור

gindis

New member
התשובה היא לא!

זה היה עד עכשיו לפי כוח כללי כמו שרשום בהוראות המשחק. זה פשוט מעכשיו בודק פעמיים את הכוח הכללי של המדינה שרוצה לפתוח חלון. בברכה, ערן

darkest

New member
תראה עמי- היו הרבה מקרים

שמדינה עם כוח עצבני (כמו ספרטה שהיה בכלל בעשיריה) פתחה על מדינה חלשה ממנה כמו של דימה

hakim

New member
גם אותי ספרטה תקף

אם לא הוא 1075 הייתה עוד קיימת (לא שאני מתלונן , כיף לי עם פאשיסטית ) זה שעשיריה תוקפת אלפיה זה אבסורד

koneko90

New member
ומזה זה אומר?

שמדינות שנפתח עליהם כבר חלון, החלון יסגר? או שהמדינות יתקפו חופשי להנאתם? יש הרבה מדינות שנפגעו מהבאג הזה, הם יפוצו? משהו? הבאג הוא היה שהתוקפים הצליחו איכשהו להוריד את הכוח הכללי מתחת לכוח הצבאי (הצליחו או באג \=) פתחו חלון, וקפצו חזרה לכוח הכללי שלהם בזמן שהכוח הצבאי נשאר אותו דבר. בקשר לעשיריה, טרוי תקף אותי והתראתי על כך עוד שכפתח את החלון, ערן בחר להתעלם ולא לפצות אותי, יום אחרי זה הוא אמר שהוא שינה את זה והוסיף בדיקה נוספת, משמע, היה באג, אני עדיין מחכה לפיצוי \=.

Bleys1

New member
העידכון הכי מפגר שראיתי בחיים שלי

למה פשוט שלא תתקן את החישוב כוחות של אנשים, למה מראש יש בעיות עם הכוח הכללי?

למעלה