עדכון במשחק

gindis

New member
../images/Emo41.gif עדכון במשחק ../images/Emo41.gif

שלום רב, כדי להכניס יותר דינאמיקה למשחק מהיום מקבלים אירוע כל יום, כאשר למקומות 1-100 הסיכוי לקבל אירוע לא טוב גדל בגלל הגודל של המדינה. בברכה, צוות גינדיס

anovis

New member
אני מקווה שהפעם יהיה לי מזל

ואני לא יאבד אדמה בכמויות מסחריות כמו שקרה לפני כמה חודשים. חודש שלם קיבלתי אירועים רק של איבוד אדמה

anovis

New member
ידעתי, העידכון הכי מחורבן שיכול להיות

אירוע במדינה שלך...חורף קשה עבר על המדינה שלך, שטפונות רבים העלימו מתחת למים אדמה יקרה, סך הכל אדמה שאבדה : 1,291 וואללק חאלס 20 אלף אדמה הלכה רק בגלל האירועים המחורבנים האלה. ערן תחזיר את העידכון לפעם בשבוע וזהו

anovis

New member
סיכום אירועים

11 מדינות 3 אירועים של איבוד אדמה 4 אירועים של מורדים אירוע אחד של הכפלת אדמה (1100 אדמה, מדינה בת יומיים) 2 אירועים של גידול אולוסייה אירוע אחד של 40 תורים

thesharkman

New member
זה נראה כמו הגדה של פסח

11 מדינות 4 אירועי מורדים 3 אירועי איבוד אדמה 2 אירועי גידול אוכלוסיה 1 אירוע 40 תורים

freesoul21

New member
אולי תעשה ש1-100 יקבלו כל יום רק אירועים

רעים:) ומה עכשיו כל יום אני יכול לקבל הכפלת אדמה(או מורידים:()

ostk

New member
יש טוב ויש רע:

זה מכניס יותר מדי מזל למשחק, ולאו דוקא לטובה - הסיכוי לאבד אדמה הרבה יותר גדול מהכפלה, כך שסתם עכשיו נאבד אדמה ונקבל מורדים בקצב הרבה יותר גבוהה משנקבל רק מאה מיליון כסף או הכפלת אדמה. אני חושב שאם עושים את זה ככה אז כדאי לסדר מחדש את האירועים וההסתברויות. למשל, אם משאירים את ההסתברויות, אז שאיבוד אדמה ומורדים יהיה במקסימום של אחוז מאוד קטן, או להגדיל את ההסתברות של משהו שהוא לא כל כך מועיל (או לא כל כך פוגע) ולהקטין את ההסתברות של דברים גדולים יותר. אחרת זה יהיה אותו דבר כמו התלת קוביות...

למעלה