עדכון הופעה

omerikooo

New member
../images/Emo41.gifעדכון הופעה../images/Emo41.gif

יום הסטודנט תל אביב 2006 - אוניברסיטת תל אביב. 11.5, יום ה' הבא, החל מהשעה 12:00 בצהריים. כניסה מגיל 18 בלבד. כניסה חופשית לסטודנטים (בצהגת תעודת סטודנט), 30 ש"ח לקהל הרחב. יופיעו:
מטרופולין, מארחים את דנה ברגר (הפעם קצת יותר משני שירים).
אביב גפן, מארח את אסף אמדורסקי.
היהודים.
הדג נחש.
MC קרולינה.
רוקפור.
איזבו.
נקמת הטרקטור. ועוד.. תבלו. עומר.

A t z a

New member
נצל"ש../images/Emo12.gif../images/Emo11.gif../images/Emo80.gif

כנסו כתב מטומטם וחסר חיים
?או שמא כתב מטומטם וחסר חיים
?

../images/Emo79.gifעוד פרטים על יום הסטודנט../images/Emo79.gif

בשבוע הבא יתקיים באוניברסיטת ת"א יום הסטודנט שיסמן את פתיחת אירועי הקיץ. בתפריט: למעלה מעשרים אמנים, שילובים ייחודיים, מופעי פירוטכניקה וחמישה מתחמים שיפעלו בו-זמנית אביב גפן ואסף אמדורסקי, היהודים, הדג נחש, רוקפור, איזבו, שי נובלמן, מטרופולין עם דנה ברגר
, MC קרולינה ו-פאנסט, כל אלו ועוד יופיעו ב-11 במאי, במה שמסתמן כיום הסטודנט הגדול ביותר שהיה עד כה בישראל. המופעים השנה יכללו שילובים ייחודיים, ביניהם בכורה למופע "ספייס דאנס", של נקמת הטרקטור עם הרקדנים רונה לי ושי פרטוש מ"נולד לרקוד". היהודים באירוע יפעלו 5 מתחמים בו זמנית. מתחם קולנוע בו יוקרנו הסרטים "עטאש", "קרוב לבית" בהשתתפות הבמאים, מרתון סרטי סטודנטים מכל הזמנים, מתחם אלטרנטיבי אומנותי בו תינתן במה להרכבים מוסיקליים צעירים, יריד אומנים, הצגת תיאטרון של הפקולטה לתיאטרון ומיצגים מרהיבים של עיצוב ותפאורה. כמו כן צפוי מיצג חסר תקדים, המשלב מוסיקה ומופעי פירוטכניקה מארבעה בנינים במקביל. חברת "נכס", אשר הפיקה את אירוע הענק, צופה 120 אלף מבקרים. לסטודנטים מאוניברסיטת ת"א הכניסה היא חינם, ולאורחים שבינינו יעלה הכרטיס 30 ש"ח בלבד. . עוד פרטים בדף של מוזיקה 24
כאן
וגם עוד כתבה על ההופעה מynet
פה
תהנו
מי מתכוון להגיע?
/
מילי

Nielle

New member
אבל זה רק מגיל 18 לא?../images/Emo10.gif

צריך להציג תעודת זהות או משהו כזה?

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif הוו../images/Emo99.gif אני שם!../images/Emo45.gif

אין הגבלךת גיל נכון!?!?!?

יש שמועות מעל גיל 18

אבל אני זוכרת אותם גם בשנה שעברה וגם בבר אילן ובסוף לא עשו בעיות
לא ראיתי אותך אתמול!

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif אם היית עונה לטלפונים

אז אולי היינו נפגשות! התקשרתי אלייך איזה 49856 פעם:'( אוף אוףףףף

../images/Emo12.gif

מצטערת. לא הייתה קליטה בגרוש במקום הזה. כל פעם שהלכתי לאיבוד הייתי צריכה ללכת אחרי השירותים כדי שיהיה קליטה ואני אוכל להתקשר עם העולם.
יום הסטודנט?
ובכלל איך הייתה ההופעה בשבילך? והריקוד בבמות?

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif בטח../images/Emo9.gif אם יכניסו אותי~!

כע.. אני יודעת שלא הייתה קליטה. לא משנה
היה מצויין בכלל וגם כשאני הופעתי... איך את? נהנית?

פחות מכרגיל.

דנה שרה שיר סולו אחד
ובשביל זה כ"כ רציתי את רוק עצמאות בראשון ולא בחיפה. וול, הבנתי שדווקא כן בודקים גילאים ביום הסטודנט. 2 אופציות- או שתגיעי מוקדם בבוקר <8-9< ותראי סטונדטית וככה גם לא תצטרכי לשלם -P או שתגיעי עם הבהמות ובטוח יכניסו אותך.
שוב, אני לא בטוחה שלא מכניסים ועושים בדיקה קפדנית פשוט ככה הזהירו אותי!

למעלה