עדכון השיחה של קרן אתי וליהי

meytula

New member
לואיזה המלכה../images/Emo47.gif

מי שפיספס חייב להתעדכן.אחת השיחות הכי טובות שהיו בתוכנית

עדכון נוסף מהשיחה אתמול

אתי אמרה לקרן שהיא התחקה ממנה, בגלל שהיתה כל הזמן עם ענבר, ענת ואיילת. אתי אמרה שהיא לא מתחברת לאיילת וענת, אבל כן מתחברת לענבר. אתי המליצה לליהי, לא ללכת כל הזמן אחרי קרן. קרן אמרה לאתי, שלא תעשה דברים בשבילה.

רינתי77

Active member
לפי תמליל השיחה עושה רושם שאתי לא

ממש קונה את ההסברים של קרן. אם כבר, אם היא לא הייתה בטוחה למי התכוונו אלה שצעקו " אתי תזהרי מ...", עכשיו זה די ברור לה שהם דיברו על קרן. נראה שהשלישיה בדרך להתפרקות...

adiyon2

New member
קרן ישבה בחוץ עם ענת וליהי ואומרת

שבטח היה פרק מזעזע אתמול בערב. הבחורה לא מבינה שאנחנו רואים הרבה מאוד דברים שאנחנו לא אוהבים בהתנהגות שלה, שהשיחה עם אתי יצאה רע, שאנחנו לא אוהבים את העובדה ששכבה עם איתן ועוד ועוד... היא תריכה לקחת אחריות על המעשים שלה.

לונדרון

New member
איך הם יכולים לדעת מה קורה כאן,

למשל, בפורום....פעמים רבות, גם אני לא מאמינה

MICHI2404

New member
מישהו יכול לספר לי מדוע איילת עם פרצוף תשעה

באב כל הזמן שדני בסביבה. מה היא עשתה לה? זה ממש ילדותי.

רותי167

Well-known member
איילת עצובה, בשיחה עם ליהי היא אמרה שענבר

מתרחקת ממנה,נצמדת לקרן ולא מתייחסת אליה ואולי היא צריכה לשחרר את החברות הזאת. ליהי אמרה,כן, הן התחברו. איילת אמרה שהיא קיצונית בתגובותיה ולכן ביקשה לדבר איתה שתרגיע אותה. כאב לי לשמוע אותה. ענבר בחורה אגואיסטית שתוקעת סכין בגב, שכחה שמי שדיבר בשבילה עם איתן זאת היתה איילת,שכחה שתמכה בה ,עכשיו כשהשתן עלה לה לראש היא מתעלמת ממנה.

MICHI2404

New member
ענבר זרקה את איילת לכלבים. שכחה איך היתה

מתחבאת כל היום במיטה, הולכת עם הפנים למטה, אף אחד לא התייחס אליה, רק איילת. לא להאמין איך השתנתה. היא וקרן ממש ממש מתאימות. שתיהן עשו את זה לחברות הכי טובות שלהן. ההבדל הוא שאתי לא פראיירית.

goodpink

New member
לא מאמינה שענת חושבת שקרן ואיתן לא שכבו במיוח

במיוחד שענבר יודעת את האמת. איך הצליחו לשכנע אותה שזה לא נכון. רק מהשיחה שלהן נראה שענת יודעת טוב מאוד מה עומד על הפרק ואיך הולכים להיות הדברים... רק עכשיו צריך לתכנן את ההצבעות שלה של ענבר ואיילת נכון כדי שמישהו חלשה תהיה מעומדת. חייבות לבחור ליהיא ואתי.

למעלה