anukin claires girl
New member
../images/Emo41.gifעדכון לגבי הבחירות לצוות הכנס../images/Emo41.gif
ד"א - אני=מיכל=ילדת נצח אוקיי הרבה אנשים הציעו את עצמם, ואני התנדבתי לספור את הקולות... כיוון שמרוב עיסוק, נהיגה במשאיות, וטסטים למיניהם, אני יותר מידי עסוקה בשביל להציע את עצמי, וסביר להניח שאני גם אתגייס עוד לפני הכנס... אז ככה... אני לא מרמה, אי אפשר לשחד אותי ואי אפשר לעצור אותי... חיחיחי... אני נותנת לבחירות האלה להיות דמוקרטיות לחלוטין. אז Let the Election Begins!!! אוקיי, המתמודדים שהציעו את עצמם עד כה הם:
סמייילי (עדי)
*זינה* (תמרי)
tallywood (טל)
gabrielle (ירדן)
Cally1 (שאז)
*netta* (נטע, כאילו דה...)
Shiri_b (הלוווו! זאת שירי כאילו!) אז ככה... כל הקולות ישלחו לתיבת המסרים של השם הזה!!! שאף מסר לא יגיע לי פתאום לתיבה של ילדת נצח, כי אני אהרוג אותכם!!! אז זה נורא קל, שימו לב שפה למטה, בהודעה, יש אפשרות שלח מסר למחבר/ת (במקרה שלי, המחברת, או סתם מחברת חשבון) את הבחירות שלכם, עד 4 אנשים, תשלחו אליי במסר לא יאוחר מיום שישי אחרי הצהריים
(איזה כייף להשתמש בשפה גבוהה) וזהו בעצם... יומטוב.
ד"א - אני=מיכל=ילדת נצח אוקיי הרבה אנשים הציעו את עצמם, ואני התנדבתי לספור את הקולות... כיוון שמרוב עיסוק, נהיגה במשאיות, וטסטים למיניהם, אני יותר מידי עסוקה בשביל להציע את עצמי, וסביר להניח שאני גם אתגייס עוד לפני הכנס... אז ככה... אני לא מרמה, אי אפשר לשחד אותי ואי אפשר לעצור אותי... חיחיחי... אני נותנת לבחירות האלה להיות דמוקרטיות לחלוטין. אז Let the Election Begins!!! אוקיי, המתמודדים שהציעו את עצמם עד כה הם: