עדכון לגבי המפגש

DarkSecretLove

New member
../images/Emo41.gifעדכון לגבי המפגש../images/Emo41.gif

שני יקירתי אני מקווה שזה בסדר שפתחתי עכשיו,פשוט עדיף כמה שיותר מוקדם המפגש לא יהיה בחוף הים,אלא בדיזינגוף סנטר-כמו בדרך כלל ככה אף אחת לא תלך לאיבוד בדרך. המפגש יתקיים ב23.7 בשעה 10.כרגיל נפגשים ליד החנות תומר.[אני מקווה שמי שבאה יודעת איפה זה-אם לא קחו ממני את הפלאפון שלי או של שני] אני לוקחת רכבת מקרית מוצקין,אז אם יש בנות שנוסעות ברכבת מכיוון צפון,צרו איתי קשר שנקח את אותה הרכבת ,ככה לא תסעו לבד. אני גם ארד בתחנה של עזיראלי,אז אם בנות לא יודעות איך להגיע לדיזינגוף,ולעזריאלי כן.אני אהיה שם, שוב קחו את הפלאפון שלי ,כי אני צריכה לדעת אם לחכות או לא! זה מאד חשוב אני לא אחכה שם סתם. לעוד מידע שרשרו הודעות לפה,אני אענה בשמחה. שבוע מדהים שיהיה לכולם
אוהבת אתכם

A Modern Myth

New member
../images/Emo45.gif

באמת עדיף בסנטר מאשר בים. יש מישהי שלוקחת אוטובוס מכיוון דרום?

היית צריכה להגיד לי *לפני* שאת פותחת אותו

הרבה יותר קל לי לעקוב אחרי התגובות אם זאת אני שפותחת את השרשור

../images/Emo14.gif../images/Emo115.gif../images/Emo45.gif

אלא אם כן לא יקרה לי משהו עד אז :] חח סתם

שנספיק יותר? שזה לא יקח את כל היום?

לא יודעת.. תכלס, את יכולה לבוא באיזה שעה שבא לך, זאת לא פקודה לבוא ב10 וחצי- 11.. אני לא יודעת למה אופק כתבה 10. אוח אופק. אני ארצח אותך שפתחת את ההודעה הזאת על דעת עצמך!

זה בסדר.. ../images/Emo9.gif

בעיקרון זה היה אמור להיות 10 וחצי.. אבל הפוסט פה של אופק קצת בלבל.. אני אחדד את הדברים כשנהיה איזה יומיים לפני המפגש..

TA127

New member
../images/Emo207.gif סתם סירטון מצחיק שלהם שמצאתי

battle for one ב pinkpop...סתם הצחיק אותי כי הוא נראה מסומם והקהל הולך מכות שם....נראה לי הוא לקח קצת מהגראס שיש להם בהולנד XD http://www.youtube.com/watch?v=86vKHy7A6W0&feature=related

ShAhArnavonXD

New member
למי שעוד זוכר אותי..

פרס למי שזוכר..
אוקיי, אני אראה נוכחות ב-23.7.. נתראה

למעלה