עדכון מהסקירה המוקדמת

טוש3

New member
../images/Emo41.gifעדכון מהסקירה המוקדמת

כמעט הכל היה בסדר, אבל כמובן שאצלי לא יכול להיות שהכל יעבור בשלום, אז מצאו שהזרת ברגל מאוד קטנה- כמעט בלתי קיימת וכנראה מחוברת לאצבע שלידה. ממש לא נורא, מה גם שגם לי הזרת של הרגל מחוברת לאצבע שלידה. יחד עם זאת הרופא שלח אותי ליעוץ גנטי ואקו לב עוברי לשם שלילת מומים. ולזה אין לי כוח- אבל כמובן שאעשה. בנוסף שליית פתח שמכסה את צוואר הרחם- מישהי מכירה? מה ההשלכות? הרופא אמר לי לנוח ולא להרים משאות כבדים. מה חוץ מזה? אה ונצפה בולבולון מפואר! אם זה רק זה אז שיגמר בזה. מאמינה בכל ליבי שהכל בסדר גמור.

לגבי שליית פתח

אם אני לא טועה רצוי גם לא לקיים יחסי מין בכדי שלא יהיו חלילה דימומים במשך הזמן השיליה יכולה גם לשנות פוזיציה ולעלות זה בכלל לא אומר שהיא חייבת להשאר במיקום הזה בקשר לאקו לב עוברי את יודעת אולי אם שולחים כל אחד לעשות את זה, אצלי הרופא אחרי הסקירה לא הזכיר את זה וכמעט כל מי שעשתה סקירה שמעתי ששלחו אותה לעשות את הבדיקה הזו התוצאה שיצאה לך בסך הכל טובה שיהיה לך המשך מוצלח

טוש3

New member
לאקו לב עוברי שולחים כשמוצאים משהו

שעשוי (חלילה וחס) להעיד על מומים, אצבע קטנה ומחוברת זה ממש שום דבר, אלא אם כן היא מעידה על משהו אחר ולכן הוא לשח אותי לייעוץ גנטי ואקו לב.

../images/Emo13.gif אז אפשר לשנות חתימה

את מחכה למקסימון. שליית פתח: כל עוד אינה מדממת אפשר לקיים יחסי מין. מכיוון שאת עוד בשבוע צעיר יש סיכוי שהיא תעלה, עם המתחות הרחם. זו שליית פתח מלאה או חלקית
זרת רגל קטנה: מכיוון שגם אצלך זה ככה, זה מאוד מרגיע, אבל מכיוון שאצל אחרות זה פחות מרגיע, אזי באופן שגרתי שולחים לייעוץ גנטי (בטוחה שהיועץ יתבונן ברגל שלך) וגם לאקו לב עובר.

טוש3

New member
שיליית פתח מלאה שמכסה את צוואר הרחם

אני מאוד מקווה שהיא תעלה כי אני ממש לא רוצה להגיע לניתוח קיסרי. האם יש צורך ממש במנוחה (הפסקת עבודה) או שמספיק שאוריד קצת לחץ ואתרוצץ בעבודה פחות? אני לא מדממת בכלל, זה כבר מעודד בעניין קיום יחסי המין.
האם המנוחה גם עוזרת לה לעלות או שאין שום קשר?

למעלה